Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Juce kupio tursku gift karticu od 2000TL na Enebi i rekao bih da iako su "preprodavci" u pitanju, da je cena odlicna. Naravno, morao sam da iskoristim kod sa popustom od 5% da bi imalo smisla, inace bi otislo jos 2e preko. Naravno, treba i obratiti paznju od koga se uzima, jer neretko kao default opciju daju nekog skupljeg prodavca.
Plus meni odgovara sto ima placanje PayPal-om, pa zato najcesce i uzmem tamo.

1774946043976.png

Evo npr cene na Turgame u evrima. Mozda ako se uzima u lirama na nekom od turskih sajtova, mozda ispadne nesto povoljnije, ali su to neke minimalne ustede.

1774946147200.png

Kakva je situacija sa save game iz turske? Da li su čitljivi na US nalogu?
Pre neki dan sam pokrenuo Returnal sa japanskog naloga I morao sam ispočetka da igram, a pre toga sam igrao preko diska koji je verovatno EU bio.

Kakva je situacija sa save game iz turske? Da li su čitljivi na US nalogu?
Pre neki dan sam pokrenuo Returnal sa japanskog naloga I morao sam ispočetka da igram, a pre toga sam igrao preko diska koji je verovatno EU bio.
Ista priča, ne vidi se save sa TR igre na US igri. Počeo Spidermana 1, zeznuo se pa skinuo TR verijzu igrao na mom US acc-u, kad sam upalio na Portalu morao sam ispočetka.

Ček, a ako uključiš console share, skineš igru sa japanskog ili turskog naloga, a onda je pokreneš sa US, trebalo bi da prepozna US save koji već imaš?

Ček, a ako uključiš console share, skineš igru sa japanskog ili turskog naloga, a onda je pokreneš sa US, trebalo bi da prepozna US save koji već imaš?
Ne, sve je to već podešeno tako (svi nalozi koje imam su primarni). Nije ista verzija igre za US i za TR region. Kad odeš na storage > saved data (ili kako već) postoje dva save file-a za Spider-man igru, te sistem povlači onu koju imaš instaliranu. Ne bi me čudilo da se mogu instalirati obe verzije 😂

Aha, nisam imao pojma za to, skroz bezveze. A baš sam planirao da tako preko TR završim neke igre koje sam odavno počeo na US nalogu, dobro da znam da neće moći.

Što je najgore, znao sam za "jadac" i zeznem se počnem SP skinut preko TR, a ima ga u PS+ 🤣

Sad guglam, izgleda da neke igre imaju kompatibilne save fajlove, a neke ne, može preko nekih kodova da se proveri. Totalna glupost

Pricate o situaciji gde ste npr zapoceli igru na US nalogu (npr bila u extra katalogu), pa ste je posle kupili na TR i hteli da nastavite da igrate na US, pa ne prepoznaje/ucitava save?

IMG_5038.jpeg
FC26 na 70% popusta india
IMG_5039.jpeg

Poslednja izmena:
Pricate o situaciji gde ste npr zapoceli igru na US nalogu (npr bila u extra katalogu), pa ste je posle kupili na TR i hteli da nastavite da igrate na US, pa ne prepoznaje/ucitava save?
E ja baš takve situacije imam i planirao sam da u nekom trenutku kupim na TR i nastavim. Nisam isprobao, ali koliko sam ukapirao, to uglavnom ne može.

E ja baš takve situacije imam i planirao sam da u nekom trenutku kupim na TR i nastavim. Nisam isprobao, ali koliko sam ukapirao, to uglavnom ne može.

Не може никако...
Уби ме онај Фантом Либерти...имам га у трипликату 😁

Kupio si isti igru tri puta?

Први пут сам узео Сајберпанк од препродаваца налога. УСА.
И то је радило. Одиграо све. Али после годину дана нестао продавац и налог.
Онда купим на попусту турски...
Не ради сејв. А одиграо 300+ сати...
Онда купим УСА... и брзо после они га дају на ПС Плус..

😅😪

PS Plus igre za april:

Lords of the Fallen
Tomb Raider I-III Remastered
Sword Art Online Fractured Daydream

Ako možeš okači link, ja ne uspevam da nađem, piše mi unavailable.
Jedino ako je sve otišlo za par minuta..

Ništa, čekamo sledeću turu 🙂

Nazad
Vrh Dno