Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Ja sam uzimao par puta sa Amazona US i radilo je sve ok

Ovde lepo pregledno mozes da vidis, bude odstupanja nekad 0.5 centi ili tako nesto, i stavi region koji zelis, best rate i sibaj.

Ja sam uzimao do sada sa CDKeysa, Gameseala(imao jednom problem, iskoriscen kod, ali su mi poslali novi), Enebe i Drifflea, jednostavno ko da najbolju ponudu uzmem tu.
Stvarno je pregledan sajt i super je što izbaci na vrh best value, trenutno kartica od 75$ za 65$. (I stvarno je 65$ sa uključenim service fee na tom sajtu koji je izlistao)
Allkeyshop ima više opcija i kodova za popust, ali nije baš precizan oko finalnih cena. Svakako nije na odmet proveriti kupone na oba pre kupovine.

Meni najvise odgovara, jer mi je najpregledniji i najprecizniji, samo se nekad desi da ne bude azuriran u minut, tako je sad taj kod 66$, ali je zato bio od 50$ za 41.50$ i pazario sam ga, stekam kredit, jer mi istice ps+ 01.05. 😂

Ako neko ima mozda na prodaju Gran Turismo 7, Mortal Kombat 11 i Uncharted The Nathan Drake Collection, neka javi u poruci..

Je l nekome prolazi apple pay na telefonu i kupovina igara na ps? Meni ne radi sa otp i yetel

Hitman je na sniženju do 10.04. Iste su cene za USA i India Store.
HITMAN World of Assassination - 28$ (Oni koji već imaju Hitman 3 PS4/5 besplatno prelaze na WOA base game.)
Deluxe Pack Upgrade - 20$ (New York i Haven Island će biti dostupni u VR)
U toku dana stiže PSVR2 DLC - 10$

Neki dobri popusti sa US store:

Devil May Cry 5 Special Edition - 10$
RDR2 - 15$
Hogwarts Legacy - 17.5$

Gde uzimate kodove za PS Plus Extra?
Svuda vidim samo da kupuješ nalog?
Nisam siguran dal ta pretplata onda važi za sve naloge na konzoli?

Kupujemo kartice sa kodovima koji dopunjavaju psn nalog a onda tim parama kupujemo pretplatu. Kada kupujemo, obraćamo pažnju na region. Sajtovi su eneba, g2a, driffle. Ili prelistaj temu, diskutovano je sad krajem februara kad su bili popusti.

Ma znam za kodove i sajtove, to je onda full cena.
Ovo sto nude naloge je drastično jeftinije, isto ti sajtovi sa allkeys

Ceo nalog se obicno ne isplati uzimati. Ja sam kupio dva naloga sa turskog regiona, jedan je primarni prosle godine u avgustu a drugi ove godine pre mesec sekundarni od istog coveka i radi sve bez ikakvih problema. Za oko 3500 je vise nego isplativo da se pazari i sve sljaka najnormalnije. Kontam da trophy hunterima ne radi posao.

Da li možemo da se nadamo nekom popustu za PS plus za US region oko Uskrsa?

GoGlwdsXoAA_eDc

PlayStation Plus Game Catalog for April: Hogwarts Legacy, Blue Prince, the second episode of Lost Records: Bloom & Rage and more.

Opet su zakinuli PSVR2 naslov za Premium/Deluxe. I btw od onih essential igara, digimoni nisu dostupni u Indiji, pa smo dobili samo 2 essential igre, bez zamene o_O
Lep mesec za one koji nisu kupili Hogwarts Legacy za 17.5$

Da li postoji nacin kako kupiti ea play? Jer probao sam i ne moze sa dopunom kao kad se kupuje PSN Plus

Nazad
Vrh Dno