Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

podeli ti ininal, za controld cu da se snadjem :ROFLMAO:

Prave PS turci problem kad hoces da kupis pretplatu novcem iz novcanika, a pretpostavljam i karticom. Kupovina igara ide lagano, ali sam se za pretplatu solidno namucio dok sam uspeo. Treba ubosti neki VPN koji prolazi (meni prosao bese Urban VPN, ali posle vise restarta dok nije ubo ko zna koju IP adresu). Kontam da je sa Control D najlakse, naravno ko zeli da ulozi u isti :)
Zapravo, mozda bih mogao da dam po $2 mesecno u periodu kad radim obnovu da se ne bih maltretirao.

Poslednja izmena:
Na CDKeys 100 usd kupiš po ceni od 90.49 usd (10% popusta) što te izađe 10.088 dinara. Aktiviraš PS Plus Premium za te pare ( po trenutnom popustu od 37%) i izađe te godinu dana igranja 840 dinara mesečno.
Ne kapiram što se ciganišete sa tim Turkim, Pakistanskim, Filipinskim... *****-palac kupovinama i VPN-ovima?!?
Mnogo 840 dinara mesečno za igranje? Par pića u kafiću ***...

Što se ti ciganišeš sa cd keys? Što ne kupiš kad nije na rasprodaji?
Na CDKeys je uvek popust na dopune. To verovatno znaš ali ako ne znaš evo da saznaš. Kupiš, sačekaš jednom godišnje popust na Plus aktivraš i igraš. Ne zamlaćuješ se glupostima...
Čak i da kupiš bez popusta opet te igranje umesto 840 izađe 930 dinara mesečno.

A niste uzeli onaj selfrecharging Inial?

Šalu na stranu jel igrao neko Remnant 2 co-op? Ne igram mp ali ovo mi deluje kao dobra zabava.

Poslednja izmena:
Meni koji sam imao essential od januara nudio je samo upgrade na Premium po ceni od Extra paketa . EU regija .

Na CDKeys 100 usd kupiš po ceni od 90.49 usd (10% popusta) što te izađe 10.088 dinara. Aktiviraš PS Plus Premium za te pare ( po trenutnom popustu od 37%) i izađe te godinu dana igranja 840 dinara mesečno.
Ne kapiram što se ciganišete sa tim Turkim, Pakistanskim, Filipinskim... *****-palac kupovinama i VPN-ovima?!?
Mnogo 840 dinara mesečno za igranje? Par pića u kafiću ***...
Zato što preko turaka platim 580 mesečno, pa imam za piće više u kafiću 😄

I u Indiji je Ps Plus na sniženju do 26.02.
Deluxe -35% RS4939~ 57$
Kartice za dopunu su standardno najjeftinije na Amazonu. Opcija B, uz kod AKS8FEB na Kinguin izađu slično kao na Amazonu (RS5000~53.9€)

Imam onaj obican ininal global registrovan na Srb pasos,sad sam preko binance na p2p uplatio 340tl skinulo mi je fee ,ali to mi je rekao prodavac da ce skinuti,medjutim ininal mi je skunuo jos za neko odrzavanje,jel su oni to uveli mesecno odrzavanje?

Prilozi

• Screenshot_20250215_100909_ininal.jpg
    Screenshot_20250215_100909_ininal.jpg
    59.6 KB · Pregleda: 12
Ukrajinski nalazim na plati.market za 50$, tako da je zvanicno mozda jos manje, ali pretpostavljam da je vecina igara zakljucana na ruski.
edit: zapravo, izgleda da je ukrajinski ps besplatan, ali se nalog mora napraviti preko konzole kako bi se zaobislo kreiranje naloga preko vpn. Mozda controld na ruteru moze da predstavi konzolu kao da je u ukr da se napravi nalog.
Jos nisam nasao info o dostupnosti jezika u igrama.

Poslednja izmena:
Imam onaj obican ininal global registrovan na Srb pasos,sad sam preko binance na p2p uplatio 340tl skinulo mi je fee ,ali to mi je rekao prodavac da ce skinuti,medjutim ininal mi je skunuo jos za neko odrzavanje,jel su oni to uveli mesecno odrzavanje?
Isto i kod mene.

Jedno pitanje, ukoliko se uzme pretplata na recimo Indiji-kao sekundarnom nalogu, jel ta pretplata vazi samo za taj nalog ili mogu da je sherujem na primarni nalog?

Da, ima mesečno održavanje, a cifra je 25 TRY ako se dobro sećam.

Ukrajinski nalazim na plati.market za 50$, tako da je zvanicno mozda jos manje, ali pretpostavljam da je vecina igara zakljucana na ruski.
edit: zapravo, izgleda da je ukrajinski ps besplatan, ali se nalog mora napraviti preko konzole kako bi se zaobislo kreiranje naloga preko vpn. Mozda controld na ruteru moze da predstavi konzolu kao da je u ukr da se napravi nalog.
Jos nisam nasao info o dostupnosti jezika u igrama.
Za ukrajinski, doduše možda je neki drugi servis, pa sam pomesao, mislim da sam procitao negde da su banovali naloge kad otkriju/primete da nije odande.

Za ukrajinski, doduše možda je neki drugi servis, pa sam pomesao, mislim da sam procitao negde da su banovali naloge kad otkriju/primete da nije odande.
Ima logike. A u medjuvremenu sam procitao i info da je bilo besplatno samo do novembra 2024 i to za postojece plus korinsike, ne za nove.

Isto tako je i meni bilo. Prvo sam uplatio 100 lira da vidim da li će da radi i posle toga još 1000. Sa prvom uplatom nije ništa skinulo, a kad sam dodao još 1000, onda je povuklo održavanje.

Brat kupio na enebi dopunu za usa psn od 100$ da kupi ps+, kad je hteo da aktivira dobio poruku da je ključ već iskorišćen. Podrška enebe ga sad zavlači i šalje na psn chat da on traži od sony podrške da mu oni kažu kad je tačno iskorišćen ključ sa sve screenshotovima 😆 A kada i pokuša, prebacuje ga na sony Srbija. Ne znam šta će uspeti da uradi, ali čisto da znate. Što se mene tiče, sa njima sam završio.

Brat kupio na enebi dopunu za usa psn od 100$ da kupi ps+, kad je hteo da aktivira dobio poruku da je ključ već iskorišćen. Podrška enebe ga sad zavlači i šalje na psn chat da on traži od sony podrške da mu oni kažu kad je tačno iskorišćen ključ sa sve screenshotovima 😆 A kada i pokuša, prebacuje ga na sony Srbija. Ne znam šta će uspeti da uradi, ali čisto da znate. Što se mene tiče, sa njima sam završio.
Isti problem sam imao sa njima za 100$ dopunu.
Doduše, vratili mi za nekoliko dana bez da sam kontaktirao PSN. Od tad..max 15$ kod njih.

^^
Isto sam ja prošao na CdKeys, ali su ispali skroz korektni pa su za neka 3-4 dana poslali novi kod koji je radio bez problema.
Neka im pošalje samo screenshot od "Transaction History" to bi trebalo da bude dovoljno da se uvere da on nije kod iskoristio.

Games / pre-order pa na live chat.

Kad ti budu napisali kada je kod iskorišćen samo prosledis enebi.

Ja se već duže vreme prekrstim pre nego što ukucam "veće" kodove. I uvek ih ukucavm istog momenta kada stignu...:cautious:

Zato je g2a keva, iste sekunde stigne kod po plaćanju. Nema čekanja kao na gamivo, eneba, kinguin. Doduše samo 1 kod mi je refundiran na gamivo ali posle 2 dana. Od kad sam video na g2a koliko brzo stižu kodovi i da im je fee minimalan vise ni ne gledam za 2-3 dolara razlike na drugim mestima.

Nazad
Vrh Dno