Pa neka otvori nalog samo za to...Najbolje da ces dati nekome pristup nalogu zbog 15-20€ ustede na godinu.
Da, glavni nalog USA - Aljaska, pa možeš dva turčina, jedan za igre, drugi za PS Plus.Aha, dobro je i to znati. Ja bih svakako gledao ove neke sa najviše prodatih i najboljim ocenama.
Ko sta ima jos da podeli od predloga i sugestija nece da škodi. Naravno, potpuno nov nalog bih napravio, samo za PS plus. Drugi nalog bi bio za kupovinu nekih igara i igranje istih.
Znaci ako dobro kontam, prvo napravim glavni ps nalog na US, a onda posle dodatni na TR?
Da su nalozi ne bi mu tražili da im da pass i 2FA od svog naloga na koji želi da mu instaliraju kupljenu pretplatu...Mislim da za TR nema vaucera i da su to sve nalozi
Da, glavni nalog USA - Aljaska, pa možeš dva turčina, jedan za igre, drugi za PS Plus.
A možeš za svaku igru koju rešiš da kupiš praviti poseban turski nalog, što je napraktičnije ako po odigranoj igri odlučiš da igru i nalog prodaš.
Da su nalozi ne bi mu tražili da im da pass i 2FA od svog naloga na koji želi da mu instaliraju kupljenu pretplatu...
Jednostavno bi mu poslali podatke od nekog svog naloga koji su kreirali, i to je to.
Dakle trebalo bi da su vaučeri...
Jedino što nigde ne vidim da li iko od prodavaca sa ovog sajta koji je @nikornla poslao prihvata uplate, a da nije u nekim kripto coinima...
Nema vaucera za turske pretplate, nego mu traze nalog jer ne zele da ih prave sami (neki i to rade, naplacivali su 2e po nalogu), drugo napravis nalog na svoj mail itd. Kupuju tako sto placaju ili turskim platnim karticama ili dopune nalog lirama pa uzmu pretplatu.
Edit: ne mora da pravi dva turska naloga, neka napravi samo jedan i za pretplatu i za igre...naravno ako zeli posle da prodaje igre onda je najbolje svaka igra poseban nalog kao sto si predlozio.
Naravno
Dada, naleteo sam i na plati kad sam gledao neke opcije, ali zaboravih na to. Kontam da su tu pretežno ruski prodavci? Ako jesu, mozda je za nijansu riskantnije bas iz razloga mogućih ukradenih kartica.na plati.market ima brdo preprodavaca koji usluzno uzimaju pretplate ili rade dopunu walleta.
Za pretplatu se mozda i isplati, ali za wallet i ne bas toliko. Probao sam da uzmem 300tl, sto je inace oko 10eur (po google kalkulatoru), a checkout je iznosio oko 17eur (nakon svih sitnih dodataka).
Onda pogledam jednu od igara koju zelim da uzmem, unravel 2 i vidim da je na turskom store oko 2usd (57 try), dok je na us 5usd. Igru platim duplo manje, ali lire za igru platim duplo vise. Ne bas tako, ali ne bas ni daleko. Usteda je oko 40% na ovoj jeftinoj igri. Mrzi me da preracunavam za hogwarts, ali tesko da je tolika razlika
Gde je trenutno najpovoljnije uzeti ovaj srednji PS Plus Exrta paket?
Tih kupona nema u ponudi, makar ih nema na ona tri najpopularnija sajta. Uradi kako je @lexpower napisao, mislim da sada nemaš jeftiniju opciju.ja sam pitao za Plus Extra
Can I upgrade my PS Plus essential to extra?
When you upgrade, you'll be charged a fee to bring your current account in line with the cost of Extra or Premium. So, for example, if you've paid for a full year of PS Plus Essential already ($59.99), that will be discounted from the cost of upgrading to PS Plus Extra ($99.99) for a year.Dec 14, 2022
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari