Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Uzimam tamo otkada nema više na ebay-u.
Nije bilo problema za sada, ali daleko od toga da smem nešto da garantujem, samo lično iskustvo :)

Da javim da je prošlo ok, tj. uradio sam redeem koda bez problema.

US PSN od 100USD je plaćen tačno 75,97eur uz kod AKS20.

Meni piše 88€.
A ovde piše 96€.

Kako li oni to računaju... Ili se menja u zavisnosti od vremena i/ili lokacije sa koje se pristupa sajtu.

Da, ima dobrih/boljih cena na Eneba, ali treba gledati dole, a ne na promoted offer

Ja nisam dobro gledao.

Tnx, @Miksa

1690451439006.png

1690451457648.png

Molim za pomoć. Danas sam postao član foruma i odmah zeznuo nešto. Hteo sam da kupim PS+ za godinu dana preko Eneba, novac skinut sa računa, a kod nije mogao da se pošalje jer sam iz Srbije. Posle sam poslao zahtev za refundiranje i dobio ovu poruku

Prilozi

• Screenshot_20230731-204302_Gmail.jpg
    Screenshot_20230731-204302_Gmail.jpg
    164.9 KB · Pregleda: 51
Molim za pomoć. Danas sam postao član foruma i odmah zeznuo nešto. Hteo sam da kupim PS+ za godinu dana preko Eneba, novac skinut sa računa, a kod nije mogao da se pošalje jer sam iz Srbije. Posle sam poslao zahtev za refundiranje i dobio ovu poruku
Odobrili su ti refundaciju, ali koliko razumem, novac su ti vratili u Eneba Wallet, drugim rečima, možeš samo opet da ga potrošiš na Enebi.

Nema mi logike da nisu mogli da ti pošalju kod jer si iz Srbije, svakako nema srpskih PSN naloga, već bi taj kod morao da iskoristiš na nalogu napravljenom na SAD.

Da, da, ispada da mogu samo tu da ga potrošim, samo ne znam kako, ako će opet da stopiraju neku kupovinu?
Da li sam prethodno trebao da obavim neka podešavanja na Eneba? Išao sam direktno preko mobilnog na link objavljen ovde. A nalog na konzoli mi je u USA, Alaska...

Koliko znam kad kupuješ na eneba, nakon transakcije pojavi se ekran da čekiraš da potvrđuješ da kod ne radi u Srbiji (pošto je, jel USA region) i kada to potvrdiš dobiješ kod. Kupovao sam tamo više puta bez problema.

Evo sad pokušavam da platim iz njihovog novčanika, ali ne dobijam SMS verifikacioni kod.
A pre toga je išlo ovako... kliknuo da dobijem kod, naplačen novac i poruka da ne može iz Srbije...Screenshot_20230731-215538_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20230731-215125_Gmail.jpg

Pri kupovini te njihova platfofma samo obavesti da kod ne može da se aktivira u Srbiji. Od momenta kad kupis, ne vidim razlog da ne mogu da ti pošalju jer si u Srbiji. Nije to prodavac sa ebaya koji ne šalje proizvode u odredjenu državu vec je sve digitalno.

Kad kupiš ovako bude:
Screenshot_701.png
Screenshot_702.png

Možda ti ne radi zato što koristiš verziju sajta za telefon? Probaj preko kompa.

Inace ove igre napustaju Extra/Premium katalog od 15og avgusta:

• Yakuza 0
  • Yakuza Kiwami
  • Yakuza Kiwami 2
  • Borderlands 3
  • Nidhogg
  • DCL- The Game
  • Grip
  • The Crew 2
  • 8-Bit Armies
  • Carmageddon: Max Damage

Pa cisto da se zna, ako zelite nesto da isprobate da imate jos dve nedelje. :)

Kad kupiš ovako bude:
Pogledajte prilog 398763
Pogledajte prilog 398764

Možda ti ne radi zato što koristiš verziju sajta za telefon? Probaj preko kompa.
Moguće da je bilo do telefona. Sa kompa sam završio bez problema. Doduše, moguće je i da sam se u prvi mah prepao kad sam video da su pare skinute, a usluga zabranjena i kliknuo na "vrćaj pare" ne videvši da pored stoji i "continue". 😁
U svakom slučaju, hvala svima na brzim odgovorima i pomoći! 🙂

Inace ove igre napustaju Extra/Premium katalog od 15og avgusta:

• Yakuza 0
  • Yakuza Kiwami
  • Yakuza Kiwami 2
  • Borderlands 3
  • Nidhogg
  • DCL- The Game
  • Grip
  • The Crew 2
  • 8-Bit Armies
  • Carmageddon: Max Damage

Pa cisto da se zna, ako zelite nesto da isprobate da imate jos dve nedelje. :)
Nikada nisam ulazio u ovu problematiku, ako je igra iz paketa skinuta i koriscena dok je u ponudi, kada je izbace ostaje "operativna" ili..?

Jok, kad je skinu to je to.
Mesecne igre iz Essential pretplate ti ostaju dokle god imas pretplatu aktivnu.
Igre iz Extra kataloga ti ostaju dokle imas pretplatu, ili dokle ih ne uklone iz kataloga.

Videh da se za PS+ naloge predlaze USA, a da je TR kompikovana za odraditi zbog kartica, VPN-ova i ostalih cuda, pa se odustaje iako su dosta povoljnije pretplate.

Malo sam bacio pogled po netu i vidim da se na sajtu BuySellVouchers moze naci dosta opcija kako bi se kupile turske pretplate. Kontam da neki turci kupuju i preprodaju nesto u stilu G2A, Kinguin itd. Pod uslovom da realno moze da se kupi, kolika bi bila komplikacija da se odradi setup na konzoli? Kontam da kad se napravi turski nalog, za koji mozda treba VPN, da posle nije problem aktivirati kupljenu pretplatu ili tu ima jos nekih prepreka?

Takodje, da li je neko mozda kupovao preko BuySellVouchers i kakva su iskustva? Extra i Deluxe za godinu dana mogu da se pazare za oko 20-25 dolara sto je bas bas dzabe.

Mislim da za TR nema vaucera i da su to sve nalozi

Da, mislio sam na naloge, samo sto sam to definisao kao "pretplate". Doduse, posle sam spomenuo kreiranje naloga i aktiviranje pretplate sto mozda nije bas najtacnije definisano.

Nego citam sad opis kod jednog od prodavaca i ne verujem sta ljudi pisu.

Citiram deo iz opisa
If you don't know how to enable 2FA authentication or don't have time to do it, you can share your email address and password with us and we can enable 2FA for you.

Kada im dajes turski nalog da ti kupe pretplatu moras im dati i 2fa kod za isti da bi mogli da se uloguju na tvoj nalog.
Opcija da tebi stigne kod na mail i da im ga ti prosledis je previse komplikovana.
Kad se uloguju na tvoj nalog, posle je sve na tome da li si nasao pouzdanog prodavca i kako on kupuje pretplatu.

Nazad
Vrh Dno