nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Bioschock igre su na Premiumu recimo. Ne znam da li su one za PS3, ali bih rekao da su za PS4.
TLOU Remaster na Premium? Ovaj koji je bio u kolekciji?Bioshock igre nažalost odlaze za par dana.
Last of Us remastered edition je na premium a to je ja mislim izažlo samo za PS4 i ima sve DLC uključene.
Mislim da se vec uveliko suska da R* radi na rimejku RDR1... Da li ce biti u RDR2 ili nekom novom endzinu ostaje da se vidi.Čeka se RDR 1-2 i TLoU part 2 remake za ps5..
Kane and Lynch kakva igraMislim da se vec uveliko suska da R* radi na rimejku RDR1... Da li ce biti u RDR2 ili nekom novom endzinu ostaje da se vidi.
Ja jedva cekam, verovatno day 1 kupovina.
Voleo bih da izbace i remake Max Payna 1 i 2.
MP3 i Kane&Lynch odigrao proslog leta ponovo, odlicno mi legli iako su poprilicno stariji naslovi.
A sta ces kad si jos mali...Prvi put cujem za to.![]()
Pa tad sam i zakoracio u PC gaming, cudno da mi nije zapala za oko, dok Max Payne je classic!A sta ces kad si jos mali...
Odlican 3rd person cover shooter, barem sto se price, trebalo je i film da snime. Cini mi se da je Brus Vilis trebao da glumi.
Nastavak nisam igrao jer je navodno bas los bio.
Inace je iz tog zlatnog perioda za gaming, koje bilo od '98 do '06/'07, sta god da je tada iskocilo je odmah bilo instant klasik.
Svake godine iskoci barem 6-7 naslova koji su u najmanju ruku odlicni, pritom i oni manji su bili dobri..
Nije bilo toliko hiperprodukcije kao danas, ali sve sto se pojavilo je bilo vredno odigrati
@Marko-Dj
Da da, to je ta glasina. Vecina igara koja je "leakovana" kod njih je kasnije i objavljeno.
Nije igra da je krs,nego uzas. Evo na ps3 odvojili su servere za online digital/disk,jos u svijetu video igara koliko ja znam nije bilo.Iskreno, malo sam u cudu kad vidim da se Kane&Lynch kotira kao dobra igra, jer ja kad sam video na sta ono lici, bio sam u fazonu "kakav je ovo krs?" 😄
Cak mislim da ih imam na nekom bundle-u i da ih nisam ni ubacio na steam.
Ufff Kain&Lynch oba dela kakve su to igretine bile.Zlatno doba PS3 .To bi mogli da vrate u psn Premium ponudi a neki remake bi mi legao kao budali šamar .Mislim da se vec uveliko suska da R* radi na rimejku RDR1... Da li ce biti u RDR2 ili nekom novom endzinu ostaje da se vidi.
Ja jedva cekam, verovatno day 1 kupovina.
Voleo bih da izbace i remake Max Payna 1 i 2.
MP3 i Kane&Lynch odigrao proslog leta ponovo, odlicno mi legli iako su poprilicno stariji naslovi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari