Kod 1-2 i 2-3 ciklus je bio 6 godina, kod 3-4 i 4-5, 7 godina. Apsolutno ne bi bilo iznenađenje da sada ode na 8 godina.evo preciznije, novembar 2027 🙂
sony ne propusta ciklus od 7 godina, sta god da se desava u svetu.
Kod 1-2 i 2-3 ciklus je bio 6 godina, kod 3-4 i 4-5, 7 godina. Apsolutno ne bi bilo iznenađenje da sada ode na 8 godina.evo preciznije, novembar 2027 🙂
sony ne propusta ciklus od 7 godina, sta god da se desava u svetu.
👍Polako ljudi, treba jos PS5 Pro verzija prodati. Nece toliko juriti sa sesticom. Ne kazem da nema sanse da bude krajem 2027., ali me uopste ne bi cudilo da bude 2028.
Biće gore 😎Ne verujem da će biti nestašica PS6. Prvo da vidimo da li će cena ostati kao PS5 Pro ili ići još na gore.
Otvori konzolu i izduvaj vent ako je prljav,ako to ne pomogne onda mora da se ceo otvara izduva i promeni termalna pasta.Za ovo drugo gubis garanciju,tako da pravac tamo .Zakucao mi PS5 Slim, a vidim da je Begram jedini ovlašćeni za PS, pošto je u garanciji, a nemam baš neka lepa iskustva sa njima od ranije po pitanju servisa mobilnih telefona. Šta činiti braćo? PS se prvo žalio na temperaturu i ako je mlak, a sada se samo gasi i to je to. Uglavnom se dešava na FC26, ali ne silima ga više jer prosto neće da radi kako treba.
Iz mog ugla se isplati zato što poprilično slobodnog vremena izdvojim za gejming tako da meni kraj 2027 nije baš tako blizu. Da izlazi krajem ove godine, onda bih sačekao s kupovinom.Jel se isplati uopste sad kupovati PS5 jer kako kazu izlazi krajem 2027 PS6?
blog.playstation.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari