Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Zabole ih da li se prodaju Pro ili obične konzole. 😉

Dodate bar pola godine na najavljeni datum izlaska. Setite se kako je bilo tesko doci do PS5 kad se pojavio i koliko je trebalo da se normalizuju zalihe

Ko je uplatio preorder dobio je 😁

Ne verujem da će biti nestašica PS6. Prvo da vidimo da li će cena ostati kao PS5 Pro ili ići još na gore.

Zakucao mi PS5 Slim, a vidim da je Begram jedini ovlašćeni za PS, pošto je u garanciji, a nemam baš neka lepa iskustva sa njima od ranije po pitanju servisa mobilnih telefona. Šta činiti braćo? PS se prvo žalio na temperaturu i ako je mlak, a sada se samo gasi i to je to. Uglavnom se dešava na FC26, ali ne silima ga više jer prosto neće da radi kako treba.

Zakucao mi PS5 Slim, a vidim da je Begram jedini ovlašćeni za PS, pošto je u garanciji, a nemam baš neka lepa iskustva sa njima od ranije po pitanju servisa mobilnih telefona. Šta činiti braćo? PS se prvo žalio na temperaturu i ako je mlak, a sada se samo gasi i to je to. Uglavnom se dešava na FC26, ali ne silima ga više jer prosto neće da radi kako treba.
Otvori konzolu i izduvaj vent ako je prljav,ako to ne pomogne onda mora da se ceo otvara izduva i promeni termalna pasta.Za ovo drugo gubis garanciju,tako da pravac tamo .

Sigurno se pominjalo iznajmljivanje naloga ranije u threadu, ali ima 500 strana i ne nalazim nista konkretno putem pretrage, pa da pitam ponovo.

Ima li neko licnog iskustva sa ovim, konkretno za PS5 u poslednjih nekoliko godina? Za komp sam godinama uzimao Steam/Uplay i ostale naloge za po par dolara, primarno sa ruskih sajtova, i razmisljam da probam isto sad za PS5 ali vidim da navodno postoji rizik od hardverskih banova za Sony. Ne pricam o trajnoj prodaji naloga nego o "iznajmljivanju" gde je tvoj ili na neko vreme ili trajno, pod uslovom da igras offline itd, kao prodaja Denuvo aktivacija za PC.

Nisam ni znao da Sony ima mogucnost da ti hardverski banuje konzolu, pa da pitam da li se takav ban zapravo desio nekome , i kupuje li neko offline naloge u poslednje vreme?

Nisam čuo za to, a stalno menjam naloge.
Uzmem neku igru na zasebnom nalogu, pređem, prodam dalje, tako već godinama.

Šta ti se igra konkretno?

Poseti i forum Razmena igara, tamo je dosta ljudi sa Bencha, stalno se nešto prodaje i kupuje..

Jel se isplati uopste sad kupovati PS5 jer kako kazu izlazi krajem 2027 PS6?
Iz mog ugla se isplati zato što poprilično slobodnog vremena izdvojim za gejming tako da meni kraj 2027 nije baš tako blizu. Da izlazi krajem ove godine, onda bih sačekao s kupovinom.

17e388f35e19282ef852a9221ffd1b75764eb79d.jpg

Nazad
Vrh Dno