Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Da, nekako je logično je da on neće moći, ali sa druge strane stoji ova "blokada", ali u suštini je nebitno.

Promenio sam email, onda sam se ponovo ulogovo prvo na app, pa na kozolu.
Probao sam da stavim ps5 kao primarni, neće, i dalje mi piše da je već neki drugi ps5 primarni i da mora prvo taj da se disejbluje...

Jedino šta mi je ostalo da probam ono logout na all devices psn, pa da ugrabim na brzinu da se ulogujem ponovo kod mene

Odjavih se sa svih konzola, pa prijavih ponovo.
I dalje mi isto piše
1000128208.jpg

To mu je to, ja mu dalje ne mogu ništa.
Kenija>>>Indija...

pa bre klikni enable. treba automatski da ti prebaci primary na tvoju konzolu...

Koju gresku izbaci?

Promenio sam email, onda sam se ponovo ulogovo prvo na app, pa na kozolu.
Probao sam da stavim ps5 kao primarni, neće, i dalje mi piše da je već neki drugi ps5 primarni i da mora prvo taj da se disejbluje...

Jedino šta mi je ostalo da probam ono logout na all devices psn, pa da ugrabim na brzinu da se ulogujem ponovo kod mene

Probaj i to ako može.

Ja mislim (ali ne znam za sigurno) da taj *****c neće moći ništa pametno da uradi sad kad si sve izmenio.

Ovo sa share je meni problem jer bih sve igre morao da igram direktno na japanskom nalogu i možda bi bile dostupne hakeru.

Probaj na tom nalogu da obnoviš licence pa ponovo ovo sa šer.

Prilozi

• 1732091824-000_36KV2D6.format-webp.width-500.webp
    1732091824-000_36KV2D6.format-webp.width-500.webp
    11.7 KB · Pregleda: 57
Free Yotei avatari, kodovi su u donjem levom uglu :

PS.
Ko zeli da se oduzi, neka pozajmi Yotei nalog na mesec dana 🙂

Prilozi

• Screenshot_2025-12-21-21-25-06-31_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg
    Screenshot_2025-12-21-21-25-06-31_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg
    116.9 KB · Pregleda: 58
Nadam se da neće uprava da mi zameri, nije nikakav oglas, nego sam uzeo PS5 Pro i hoću moj PS5 fat disk da ostavim offline da čekam jailbreak. Ali pošto diskove faktički nikad nisam koristio, ako neko hoće da menja svoju digital za moj disk uz neku razumnu doplatu. Pišem ovde jer bi najradije da zamenimo nečiji lični kućni model za moj lični kućni model, pa je Benchmark svakako mesto za tako nešto, a ne Facebook ili KP. On je stajao na super provetrenom mestu, izduvao sam par puta iz njega prašinu, nikada nije bio bučan ni u sred leta. Pa ako nekome treba disk konzola, neka se javi. Dakle ne prodajem.

Мала помоћ.
Убацио сам паре на новчаник и хоћу да купим Бетлфилд 6 Фантом.
Како то да поделим са другаром,да ја будем носиоц а он гост?
Како се то тачно ради?

To sa. Ja radio vise puta i vazda sam bio nosilac zbog trofeja. E sada prijatelj me častio Forza,i sada sam ghost(neka stoji).
E sada,bili ja mogao da aktiviram - enable na mojoj konzoli kako vih bio nosilac kada on nece igrati ili mora vec da se on deaktivira?

Мала помоћ.
Убацио сам паре на новчаник и хоћу да купим Бетлфилд 6 Фантом.
Како то да поделим са другаром,да ја будем носиоц а он гост?
Како се то тачно ради?
Pisao sam već par puta, sadržaju naloga X koji se deli može pristupiti sa TRI (3) različite konzole bez ikakvih problema:

• PS5 user skida igre/sadržaj sa deljenog naloga X, dok pokreće i igra igre sa svojih naloga A, B, C itd (user je podešen kao nosilac ili primary/main)
  • PS4 user skida igre/sadržaj sa deljenog naloga X, dok pokreće i igra igre sa svojih naloga A, B, C itd (user je podešen kao nosilac ili primary/main)
  • PS4 ili PS5 user skida igre/sadržaj sa deljenog naloga X i takođe pokreće i igra igre sa deljenog naloga X (user je podešen kao gost ili secondary)

Pozdrav, da li postoji način da se na dečijem nalogu koji je namešten za igrice do 12+ podesi da može da koristi PSplus nalog za skidanje igara?
Moj nalog koji je glavni je kupio PSplus Deluxe pretplatu, skinuo sam jedno 40 igara. Klinac može da ih pokrene sa svog naloga koji sam kreirao naknadno, kao child account, ali kada ode u PS Plus, nudi mu samo da kupi pretplatu, ne može ništa da skine u svom uzrastu. . Naravno da ne želim ponovo da kupujem istu pretplatu koju sam aktivirao pre manje od mesec dana (kupljeno 12 meseci).
Deljenje naloga na konzoli je uključeno.

Hvala unapred!

Hmmm, sad bas razmišljam. Ako je jedan nalog ograničen na igre do 12 godina, a na drugom se instalira igra npr 16+, da li će se ta igra videti na prvom nalogu? Kontam da ne bi smelo.

Да ли је неко успео да повеже тастатуру и миш на ПС5?
Сећам се на теми је било приче о овоме,питао сам тад како играти Бетлфилд са тастатуром и мишем,неко је предлагао неки адаптер па ме занима да ли има неко ко је успео ово да повеже и да игра Бетлфилд са тастатуром и мишем?

Nazad
Vrh Dno