Imaš preko weba da se odjavis sa svih konzola ono što je @Hermess pominjao.Promenio sam email, onda sam se ponovo ulogovo prvo na app, pa na kozolu.
Probao sam da stavim ps5 kao primarni, neće, i dalje mi piše da je već neki drugi ps5 primarni i da mora prvo taj da se disejbluje...
Kad ideš na enable izbaci grešku?Odjavih se sa svih konzola, pa prijavih ponovo.
I dalje mi isto piše
Pogledajte prilog 519520
To mu je to, ja mu dalje ne mogu ništa.
Kenija>>>Indija...
A na ovom linku iz greške šta kaže kad odeš?
To je u stvari link gde sa prethodno bio, gde sam se izlogovo sa svih konzolaA na ovom linku iz greške šta kaže kad odeš?
Testirano sa 2step kodom (menjao sam na jednom primarnom nalogu 2step, nakon par dana mi je tražio login na primarnom kako bi mogao igrati).Mislim da ne, tražiće mu login tako da će biti katanac.
Promenio sam email, onda sam se ponovo ulogovo prvo na app, pa na kozolu.
Probao sam da stavim ps5 kao primarni, neće, i dalje mi piše da je već neki drugi ps5 primarni i da mora prvo taj da se disejbluje...
Jedino šta mi je ostalo da probam ono logout na all devices psn, pa da ugrabim na brzinu da se ulogujem ponovo kod mene
Ajd probaj opet da odes na taj link i vidi jel stoji i dalje konzola?To je u stvari link gde sa prethodno bio, gde sam se izlogovo sa svih konzola
Pisao sam već par puta, sadržaju naloga X koji se deli može pristupiti sa TRI (3) različite konzole bez ikakvih problema:Мала помоћ.
Убацио сам паре на новчаник и хоћу да купим Бетлфилд 6 Фантом.
Како то да поделим са другаром,да ја будем носиоц а он гост?
Како се то тачно ради?
Озбиљно?Konkretno za BF 6 nije potreban nikakav adapter. Samo uštekaš u USB ulaz miš i tastaturu i to je to,igra iz prepoznaje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari