Šta je novo?

Assassin's Creed Shadows

I kad napisem da je igra smece, i da ne treba trositi ni dinar na nju, dobijem opomenu @alex303-a. :D

Jednom Shitsoft, uvek Shitsoft, i tako vec 15 godina, idemo jos toliko.
 
Možda i jeste smeće, al će da se prodaje...
Edit: mogu admini da prebace par rant postova u temu za samu igru, ja sam kriv, nisam video da ima tema za AC Shadows..
 
Posmatram šta se dešava u filmovima, serijama i igrama i stalno mi u glavi ona epizoda South Parka gde Crab people preuzimaju sve.
 
Što se tiče igre ili ćete je igrati ili ne. Nekom će biti odlična nekome krš.
 
Mogu ti poslati ss da vidis koliko je bila tema tj kako si solirao sa izjavom o igri u X Box temi.
Ne razumem cemu potreba za spinovanjem sa sve pokusajem etiketiranja. I nisi jedini, sto je najgore.
Enivej, rekao si svoje o igri i to vise puta, nemoj vise, pusti ostale da uzivaju.
Hvala
 
Ne znam da li ste primetili ali ova ženska definitivno ima novi parkour. Deluje daleko fluidnije od prethodne trilogije i Mirage-a gde su protagonisti bili magnetisani.
Nadamo se da će se pomenuto iskoristiti za neke buduće AC avanture.
 
Napravis 2 lika, jedan riba od 40kg koja je brza i tiha i masivnog baticu koji je rmpalija i sam setujes parametre tih likova i ocekivanja igraca...a onda ta riba ubode skrivenim nozicem muskog cuvara u full armoru i drugom rukom ga celog podigne i baci iza sebe. Da, ima smisla.
 
sistem poluge :)
 
Kao što sam rekao parkour je mnogo napredovao. Igra izgleda fantastično i osetno se vidi napredak u odnosu na Mirage. Igranje sa ovom ženkom će biti gušt :ninja:
 
Gledajući ovaj produženi gameplay trejler primećujem par stvari:

- različit stil igranja, zavisno kog lika odaberemo.
Iskreno se nadam da su ovo ozbiljno shvatili i odradili kako treba , da odistinski postoji drugačiji pristup misijama u zavisnosti koga odaberemo. Da ono što radimo sa Jasukeom neće biti moguće sa Naoe, i suprotno. Ubi je već imao igru sa dva drugačija lika, u Sindikatu čini mi se, ali pošto ga nikad nisam igrao ne znam da li može da se poredi sa ovom igrom i koliko izbor lika u Sindikatu uopšte vredi?

- i ova igra će imati prelepo dizajnirani svet, počevši od Origins-a ni jedan deo do sada nije omanuo u tom segmentu.
Realno, Ubiju je to jedan od retkih velikih pluseva u ovim igrama, i jedan zbog kog bi se ja naterao da je igram. Pitanje je samo kome leži koji period, meni je recimo Engleska najmanje privlačna kao lokacija i ja se do danas nisam naterao da završim Valhalu. Trenutno imam instaliranu Odiseju koju ponovo vrtim baš zbog tog uverljivo dizajniranog sveta ( i SAMO zbog toga). Vidim da ovde ima promena godišnjih doba mada nisam siguran kako će to funksionisati u igri ali izgleda odlično. Šteta što izlazak igre nisu vremenski uklopili sa izlaskom serije Shogun.

- borba će biti treš baš kao i prethodnici (počevši od Origins-a).
Stariji delovi su imali drugačiju i po meni bolju mehaniku, koja je napuštena zarad neke kvazi-pro, wanna-be-cool, animirane borbe koja traži 0,5% skill-a i 99,5% grinda da bi imala smisla (u suprotnom, boriti se protiv protivnika većeg nivoa ima isti osećaj kao lupati štapom u metalnu kantu). Ukratko, borba je imala drvenast i krut osećaj (u tebe gledam Odisejo) a protivnici su pretvoreni u sunđere.
Ghost of Tsushima je pre četiri godine postavio standard za borbu kakav bi igre ovog tipa trebale da imaju, osećaj dok se borite treba lično doživeti da bi shvatili o čemu pričam ali preneto rečima, jako je zadovoljavajući. Najsmešnije mi je to što su i u Ubisoftu to videli i delom kopirali, ali kopirali su loše :LOL:.
Deo na onom yt klipu kad se Jasuke bori protiv samuraja (5:52) i udari mu kontru je preslikan potez iz Cušime. A da ne pominjem da GoT ima i duele koji su priča za sebe.
Evo primera za Combat&Stealth iz GoT u jednom klipu, čisto radi poređenja:


- stealth deluje unapređeno i prirodnije (sa novim animacijama, jej ) i po meni je mnogo bolje odrađen nego u GoT. Problem je što AC serijal nikad nije bio verna simulacija šunjanja i ubijanja (osim možda u prvom delu) poput Hitmena, Ubi je to oduvek radio nekako površno u prethodnim igrama pa sam zato skeptičan i za ovaj deo.
Možda se neko u kompaniji napokon setio da su nekada radili i na Splinter Cell-u...

To je to što se ovog videa tiče, dalje mogu samo da spekulišem... verovatno ćemo ponovo juriti zli kult i ubijati njegove potpuno zaboravljive i neinteresantne članove...
 
^
Nema izbora lika u Sindikatu.
Neke misije igraš sa muškim, neke sa ženskim likom. Priču pratiš iz perspektive oba lika.

I da, ne bih se složio s tobom.
Wanna be cool badass likove si imao pre, a toga su se odrekli da naprave kvazi aRPG/looter/ultralight MMO singleplayer igre.
Parkour, koji je bio highlight igre (sa svim svojim manama) su skrajnuli u stranu, tek da kažeš da postoji. Štaviše u Origins I Odyssey nisi mogao ni da stealth kill radiš ako si low level i u zavisnosti od protivnika, to su promenili u Valhalli jer si mogao da uključiš i isključiš u opcijama.

Ukratko, pretvorili su Assassin's Creed u simulator čišćenja utvrđenja i banditskih kampova sa milijardu "kvestova" i napravili jedan običan busy work od franšize.

Što se mene tiče, koliko god bih voleo dobar Assassin's Creed, ovo što rade me ne zanima, a znajući Ubisoft, čeka nas novi Ubisoft The Game i to je to.
 
Poslednja izmena:
Još par snimaka iz Shadows:
 
Ako postoji samo jedan razlog da se igraju Ubisoft igre to je definitivno putovanje kroz svet.
Kako ljudi ovo ovako naprave? Da li je ovo teško praviti?...
 
Bilo je izbora lika u Sindikatu. Free roam i sporedni sadrzaj si mogao sa kime hoces, samo odredjene glavne misije nisi.
Izbor lika kao u Odyssey ili Valhalla.
Tako sam razumeo pitanje.
Dakle, nema klasičan izbor, jer igru igraš sa oba lika.
Edit:
I uporedo ih leveluješ. Eto, to sam zaboravio da dodam.
 
 
Hmm. Meni ovaj gameplay sa Yasuke-om deluje kao totalni "immersion braking". Ides kao nezaustavljivi tenk u ceremonijalnom oklopu :unsure:

Sa druge strane Naoe je dosta logičniji izbor.
 
Pa to je zato što je Yasuke pravljen za ljubitelje prethodne dve (hajde neka bude tri igre), a Naoe je za, recimo, ljubitelje starijih AC igara.
Šta znam, ponoviću, meni ovo deluje kao i Odiseja i Valhala, ideš, čistiš outposte, peglaš main i side misije i ćao.
Ili kraće Ubisoft The Game.
 
 
@Cvax
Bukvalno Imaš ovaj klip par postova iznad, samo detaljniji.
 
Nazad
Vrh Dno