Мислио сам да ли може да се повеже само са каблом на конзолу, да конзола буде пуњач. Као што се телефон може "пунити" на кућишту од рачунара?
Како мењате контролере у току игре, када се један испразни?
Verovatno dobijas uz neodpakovan soni i dodatni m.2 ssd da sam instalirasZdravo svima.
Moze li neka dobra dusa da me malo uputi u bundle izdanja PS5 + dodatni integrisani SSD?
Konkretan primer iz oglasa: PlayStation PS5 Standard Edition + SIMDISK 2TB M.2 NVME PCIE 4.0
Zanima me da li je ovaj dodatni SSD fabricki ugradjen (sto mi je malo verovatno, jer nigde na pakovanju to nije naznaceno) ili je to uradjeno kod dobavljaca, ili mozda na nekom trecem mestu?
Pakovanje je svakako originalno, sa originalnim seal-om, tj. neraspakovano.
Na netu nisam uspeo da nadjem informacije o ovim bundle izdanjima, sto dodatno baca senku na to ko tacno ugradjuje dodatni SSD.
Brine me ko je otvarao i petljao po konzoli. 😄Nije to zvaničan bundle, ali ta prodavnica koja prodaje bundle je ujedno i jedan od uvoznika za Srbiju. Šta te tačno brine?
U konzolu je ugradjena dodatna memorija, dakle ne dobija se odvojeno.Verovatno dobijas uz neodpakovan soni i dodatni m.2 ssd da sam instaliras
Za ugradnju SSD-a se skida samo stranica na konzoli. Ne otvara se konzola više od toga. Svakako su oni uvoznici i ovlašćeni servis za Sony konzole.Brine me ko je otvarao i petljao po konzoli. 😄
Ma da, vrlo je jednostavno sve. Ja sam ubacio dodatni m2 ssd, komfornije je sad dosta, pogotovo kad vidiš da npr Jedi Survivor odnese oko 150 gbСад сам видео.
Мислио сад да се нови мења са оним у унутра. Сад видим да се додаје нови.
После бирам где ћу коју игрицу инсталирати?
Ja sam igrao It takes twoCao svima. Mozete li mi reci koje igre se mogu igrati u dvoje,tipa split screen na PS5? Znam za sportske i za tabacine,to je ok.
Od tih nekih redjih,instalirao sam Crash Team racing. Ne znam moze li Gran Turismo 7, forza horrizon, ili postoji li neki mario kart za PS5?
Dajte sve u dvoje koje ste probali 😃
https://www.google.com/search?q=split-screen+games+playstationCao svima. Mozete li mi reci koje igre se mogu igrati u dvoje,tipa split screen na PS5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari