Takodje, još sam hteo prošli mesec da ga uzmem dok je bio na akciji, pa ispade odlično što nisamNBA 2K23, lepo. Baš mi se igra, nisam pošteno igrao neki NBA još od 2K11![]()
Idemo NBA, ja nisam igrao od NBA live-a kao čovek. A evo i jedne lične tužne priče o NBA LiveNBA 2K23, lepo. Baš mi se igra, nisam pošteno igrao neki NBA još od 2K11![]()
Ovo sam ja prizvao. 🤣NBA 2K23, lepo. Baš mi se igra, nisam pošteno igrao neki NBA još od 2K11![]()
Isto. Malo mi je falilo da ga pazarim na steamu pre koji dan😂Mene više raduje Trek To Yomi nego NBA… bas mi je delovao zanimljivo kad je izašao.
Svaki mesec je jedna AAA igra, bice i ovaj mesec nesto super realnoNisam odusevljen ali barem smo dobili Ratchet and Clank: Rift Apart za Plus Extra proslog meseca.
Jok nisu BT, samo uštekam usb dongle u TV i vozi miško. Rade sve aplikacije, HBO Max, Stremio, EON Smart, Live TV preko Cam Modula ne mogu da garantujem ne secam se da sam probao, Disney ne radi zakuca strema mada ga više ni ne koristim.A kako si ih povezao sa TV-om?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari