Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Pa imaju bese i oni Ukrajinci, koji rade na jos nekom fudbalu... UFL cini mi se...

Ja to i ne uzimam za ozbiljno. Cim je dzaba ocekivanja moraju da budu minimalna :D
tesko da ce biti bolje nego e-football kada je izasao odmah, obzirom da i oni rade od nule sve valjda

UFL je jos u alfi ali meni izgleda obecavajuce. Lici na FIFA-u ali igraci nisu tromi kao u njoj:

A developeri su mislim iz Bjelorusije. Barem je osnivac Strikerz studija.

NBA 2K23, lepo. Baš mi se igra, nisam pošteno igrao neki NBA još od 2K11 :)

NBA 2K23, lepo. Baš mi se igra, nisam pošteno igrao neki NBA još od 2K11 :)
Idemo NBA, ja nisam igrao od NBA live-a kao čovek. A evo i jedne lične tužne priče o NBA Live
Beše '97 godina, ručno menjao player roster, menjao slovo po slovo Jordana, sećam se u paintu ukrivo pravio sliku za igru, facu mu ubacivao. Da se razumemo mrzeo sam ga i Bullse a navijao za Sonikse. Elem odigram celu sezonu 82 tekme ceo playoff sa Soniksima i dodjem do finala. Vodim 3:1 i bilo mi žao da završi rekoh ajde da pustim do 3:3 i da igram sedmu tekmu. Na 3:2 uleti virus odnesem komp u servis da vide šta je pošto nisam znao šta je i da mi jave. Jok oni formatirali HDD i podgili nov sistem 😂. Kad se nisam upucao kad sam video. Par godina kad se MJ penzionisao prestao sam da gledam, na kraju sam shvatio da sam zbog njega i gledao i uvek navijao protiv njega. Nema šta najveći je i niko ga nikada neće u tome preći.

Mnogo fali basket simulacija kakve su se nekad pravile, a to je mnogo vise arkadni, pick up and play pristup. Predaleko se otislo sa komplikovanjem kontrola, a one osnovne stvari kao sut i dodavanje su vezane za takve animacije da je osecaj prosto los u odnosu na prostu varijantu iz starog NBA Live-a. Koliko je to legendaran serijal, prosto je neverovatno da EA sa neogranicenim budzetom ne moze nista da uradi.

Moze i neko novi, naravno, ali meni ova 2k varijanta uopste ne lezi.

Nisam odusevljen ali barem smo dobili Ratchet and Clank: Rift Apart za Plus Extra proslog meseca.

Narode, koje su mi opcije za Headset (sa mikrofonom) za Soni 5? Ima li sta krsteno do 10k? Pozeljno bezicno ali moze i kabl ako mora, samo da se ne povezuje na raspali gamepad..

Pulse 3D all the way

Koliko traje baterija na Pulse 3D?

Radi li možda tivimate / iptv preko njih ?Probao neko možda ?Marka TVa nije bitna ?
Imam neke stare sonyjeve isto bežične ali imaju njihovu stanicu preko koje se kače .Hteo bih da se svežim malo .Ove Pulse mi deluju ok i nisu skupe.

Probaću ja kad dodjem kući tivimate, mada mislim da sam već probao i da rade. Javljam...

Nista spec, sve uglavnom kao do sada sa popustima.
Jedino za PS Plus nije lose, 25%, mada mislim da je za crni petak, bolja ponuda.
Tad sam ga uzeo prosli put za smesne pare.

Znači od 6. juna je NBA23 (Standard) dolazi uz PS+, a već sada mogu deluxe da kupim za 12usd trajno. Hm....
Mislim da je deal sa kupovinom sasvim ok mada ima vremena da se odlučim.

Nego gledam i ovih 25% popusta na pretplate. Meni nudi da za 12.90usd pređem na Premium (sledećih 315 dana) što je realno dž.
Mada mi ne treba, ali je baš džabe :)

Narode, ako moze neko da mi razjasni par stvari oko kupovine igre kao sto je Diablo 4 na Soniju..

Elem, igrao sam Diablo 4 betu (server slam) sa EU/UK nalogom i sa njim sam povezao svoj Blizzard nalog. Da li to sad znaci da ja moram da kupim igru na EU/UK nalogu ili mogu da kupim na US nalogu i da je opet povezem sa postojecim Blizzard nalogom? Pitam jer mi je jeftinije na US nalogu a i vec imam neke achievemente iz bete koje bih zeleo da zadrzim..

Hvala unapred na pomoci, nadam se da nije previse konfuzno :D

Nazad
Vrh Dno