Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Samo nek daju Master Ligu koja moze online coop i mogu da prestanu da updateuju što se mene tiče.

Imas eFootball (bivsi tj. pokojni PES)free , ali imaj na umu da je igra nekompletna. Tako je zato sto im odgovara da forsiraju online divizeje i da muzu igrače da kupuju coine kako bi napredovali. Pored toga imas friendly koji mozes da igras protiv AI i drugog igrača couch ili online takodje. Meni je sam fudbal fantastičan ali nedostatak master lige i ostalih modova je neoprostiv.
Tnx.

Ovo, ako dobro gledam, ne mogu da igram sa društvom 1 na 1 lokalno.

edit: Našao Trail match - do 4 igrača.

ubr, da li je 20usd dobra ponuda za nba2k23 Deluxe?
Ima i Std za 13usd

Ja mislim da ne, koliko se secam i proslo i preproslo leto je nba bio za dzaba uz ps plus

Bio je NBA2K22 uz Extra, ali je uklonjen čini mi se negde u Septembru/Oktobru prošle godine.

Pozdrav! Gledam na store-u da uzmem GTA V (nisam ga jos uvek odigrao). U glavnom, samo mi se nudi za 20 dolara GTA V online. Da li to poseduje story mode, ili se iz njega kupuje? U sadrzaju pise da se GTA V story mode moze separatno kupiti.

Pa čekaš ga na popustu, barem je 50% uvek, bio je do pre par dana, sad kad će sledeći put pitanje je, ali mislim da je prilično često na popustu.

efootball je u UE5 i uradjen je odlicno samo sto ga skripte ubijaju da balansira jacine timova, zato je friendly trial jedino igrivo.
Ne bih se slozio, meni je PES 2021 poslednji igriv. Ono je jezivo sta je napravljeno, na mnogo nivoa. Od trave, kretanja… Kombinacija FIFA (koja ni je takodje losa) i igre za mobilne.
O user interfejsu ne bih trosio reci

Istog sađm misljenja bio dok nisam odigrao 10 utakmica sad 2021 ne moze da se igra...

P.S. to je bilo pre 250 pus sati na 2022/23fifu ne pipam decenijama od 99

Jel ima neko problem sa lan konekcijom na ps5 ?SBB provajder u pitanju .Na wireless nema problema ,Al na lan stalno gubi konekciju ,bukvalno nemoguće nešto igrati online ..

Imao sam ja taj problem na supernovoj. Mislim da je to do konzole problem, a ne provajdera. Sa neta sam sledio korake koji su trebali da pomognu, pa se proredio problem. Ali nije otklonjen, tako da koristim wireless.

Ne bih se slozio, meni je PES 2021 poslednji igriv. Ono je jezivo sta je napravljeno, na mnogo nivoa. Od trave, kretanja… Kombinacija FIFA (koja ni je takodje losa) i igre za mobilne.
O user interfejsu ne bih trosio reci
i dalje se igra i slazem se u potpunosti ....poslednje igrivo od pes-a.... inace naso sam bio neki sajt i pechovao igru na ps5 izmenjene postave dresovi itd...zadnji put doduse za katar svetsko prvenstvo ....nisam gledao dal je izlazio noviji patch

Nekih 20ak dana nemam net i igram Ragnarok. Dole u dnu, gde piše koliko dugo igram igru, stoji 1h i ne pomera se. Očigledno mu net treba da bi merio vreme igranja.
E sad mene zanima, kada budem povezao konzolu, da li će da ispegla ovo ili nikada neću saznati koliko sam h spucao?

Ako si samo stavljao konzolu u sleep a nisi je gasio onda ne apdejtuje vreme provedeno u igri koje vidiš na naslovnoj strani. Ako je tako, resetuj konzolu i trebalo bi da se pojavi tačno vreme. A ovo je drugi način da vidiš i mislim da on pokazuje tačno i bez reseta https://www.alphr.com/ps5-check-hours-played/

Ne mogu da se vide igre u profilu jer nema neta. A gasio sam konzolu... Ostaje jedino da po povezivanju, dobijem tacan info o igranju, nadam se...

Da se zapljunem i ja :). Juče pazarih za klinca PS5 disc edition. Jurio sam prvo da nađem digital, ali mi se nije dalo da čekam. Elem, možda je bilo reči o tome, ali nisam listao temu da budem iskren. Došao je sa dve igrice, Spiderman i GT7, ali kada pokušam da aktiviram Spiderman-a kaže da kod nije primenjiv u državi u kojoj sam. Jel poenta da se promeni na neki drugi region da bi radio ili je neka druga caka u pitanju? Ono što me je začudilo iskreno da budem jeste što sadržaj sa diska smešta na ssd, pa se onda pitam čemu razlika između disk i digital verzije ako ih svakako smešta na isti storage.

Poslednja izmena:
Mora PSN nalog da bude na regionu sa kog je taj kod. Verovatno si napravio US, ali pošto si uzeo kod nas, moraćeš da postaviš neku EU državu.

Što se tiče instalacije igara, disk služi samo za verifikaciju licence, dok se sav sadržaj instalira na SSD. Tako je i bilo i na prethodnim generacijama. Prednost je što lakše možeš prodati disk nego da praviš nalog za svaku igru, pa se ljudi između ostalog odlučuju za njih.

Živ bio Mare, hvala puno :).

Premalo prostora ,dva dana mi je bilo dovoljno da vidim da ovde treba neki eksterni HDD ..Samo problem što vidim po netu da ne mogu PS5 igre da se pokreću sa eksternog ,samo PS4 ..Ili grijesim nešto ..

Jedino interni ps5 kompatibilan ssd..procesljaj temu nekoliko stranica unazad je bilo priče o tome .

Premalo prostora ,dva dana mi je bilo dovoljno da vidim da ovde treba neki eksterni HDD ..Samo problem što vidim po netu da ne mogu PS5 igre da se pokreću sa eksternog ,samo PS4 ..Ili grijesim nešto ..
Dobro si napisao. PS4 igre mogu sa eksternog, PS5 samo sa internog. Imaš sada povoljno da kupiš kod nas Kingston KC3000 od 1TB npr. (cena oko 10500din)

Da ,ali pretpostavljam da se vadi njegov već postojeći i stavlja drugi ?Ili može da se doda ?Ako bi moglo da se doda ,to je već druga priča ..

^ Dodaje se. Ima poseban M.2 slot za dodatni SSD ispod jedne od stranica.

^ Dodaje se. Ima poseban M.2 slot za dodatni SSD ispod jedne od stranica.
To je već odlična vest za mene .Eksterni sam imao u vidu samo jer sam mislio da se postojeći skida ,a u tom slučaju dolazi u obzir samo 2tb,koji su skupi prilično i dalje ..Kad tražimo m.2 za PS4,nešto o čemu treba da obratimo pažnju posebnu ?Brzina ,dimenzije i slično ..?

Imaš ove teme:

Nazad
Vrh Dno