Tnx.Imas eFootball (bivsi tj. pokojni PES)free , ali imaj na umu da je igra nekompletna. Tako je zato sto im odgovara da forsiraju online divizeje i da muzu igrače da kupuju coine kako bi napredovali. Pored toga imas friendly koji mozes da igras protiv AI i drugog igrača couch ili online takodje. Meni je sam fudbal fantastičan ali nedostatak master lige i ostalih modova je neoprostiv.
40$ za igru staru 10 godina, bas ga preteruju. Ja ga za komp kupio pre 7 godina za nekih 25€, sad mislim da već može da se nadje ispod 10.40 ti je bundle koji sadrzi i story mode, idi da izaberes verziju igre i naci ces ga.
efootball je u UE5 i uradjen je odlicno samo sto ga skripte ubijaju da balansira jacine timova, zato je friendly trial jedino igrivo.Pokojni PES je neigirv, to je igra sa mobilnih prebacena na PS5
Ne bih se slozio, meni je PES 2021 poslednji igriv. Ono je jezivo sta je napravljeno, na mnogo nivoa. Od trave, kretanja… Kombinacija FIFA (koja ni je takodje losa) i igre za mobilne.efootball je u UE5 i uradjen je odlicno samo sto ga skripte ubijaju da balansira jacine timova, zato je friendly trial jedino igrivo.
i dalje se igra i slazem se u potpunosti ....poslednje igrivo od pes-a.... inace naso sam bio neki sajt i pechovao igru na ps5 izmenjene postave dresovi itd...zadnji put doduse za katar svetsko prvenstvo ....nisam gledao dal je izlazio noviji patchNe bih se slozio, meni je PES 2021 poslednji igriv. Ono je jezivo sta je napravljeno, na mnogo nivoa. Od trave, kretanja… Kombinacija FIFA (koja ni je takodje losa) i igre za mobilne.
O user interfejsu ne bih trosio reci
Dobro si napisao. PS4 igre mogu sa eksternog, PS5 samo sa internog. Imaš sada povoljno da kupiš kod nas Kingston KC3000 od 1TB npr. (cena oko 10500din)Premalo prostora ,dva dana mi je bilo dovoljno da vidim da ovde treba neki eksterni HDD ..Samo problem što vidim po netu da ne mogu PS5 igre da se pokreću sa eksternog ,samo PS4 ..Ili grijesim nešto ..
To je već odlična vest za mene .Eksterni sam imao u vidu samo jer sam mislio da se postojeći skida ,a u tom slučaju dolazi u obzir samo 2tb,koji su skupi prilično i dalje ..Kad tražimo m.2 za PS4,nešto o čemu treba da obratimo pažnju posebnu ?Brzina ,dimenzije i slično ..?^ Dodaje se. Ima poseban M.2 slot za dodatni SSD ispod jedne od stranica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari