Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Meni je bas pre nedelju dana stradao gamepad koji je dosao uz konzolu, do jula garanciju imam tako da su mi javili da dobijam nov. U pitanju je bio drift u levoj palici
to jedino meni 3. put "ciste" stick...

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje polovicno je za ovu temu ali smatram da je bolje pitati ovde.
Na LG C2 smatram da dosta ljudi poseduje uz PS5 u game optimizer-u da li je moguce sacuvati profil za RPG? Uvek moram da prebacujem sa standard na RPG.

Ja mislim da kod mene na C1 pamti to po defaultu.
Je l' ti ukljucen quick start + ?

Istekao edit. Primetio sam da mi Lost Legacy ne kapira VRR na performance + zasto ne znam. Jel neko imao slicnu situaciju? Na fidelity i performance mi daje otljucan fps a na performance + ne. Moguce da ne daje zato sto je performance + u full hd ali mi je to cudno.
Mislis unlocked framerate? Performance+ je zakucan na 120fps gornji limit i iskreno nema razloga da tu bude otkljucano, verovatno je razlog jer sa vise bi ispalo iz VRR range-a i slicno. Otkljucano je samo u modovima za 40 i 60fps.
Imam jedno pitanje polovicno je za ovu temu ali smatram da je bolje pitati ovde.
Na LG C2 smatram da dosta ljudi poseduje uz PS5 u game optimizer-u da li je moguce sacuvati profil za RPG? Uvek moram da prebacujem sa standard na RPG.
Ja drzim samo na jednom jedinom modu i ne vidim nikakav razlog da se tu sta prebacuje i dira. Jedini potencijalni razlog da se tu bilo sta cacne je black level i to u slucaju da ima onih VRR oscilacija kada bude siva umesto duboke crne.

Dešava li se možda još nekome u igri "Calisto protocol" da kad se startuje mora iznova i iznova da se skroluju sva 3 license agreement i da se čekiraju sa "Accept", desilo mi se već jedno 5 ili 6 puta, nije baš uvek pri svakom pokretanju, zavisi i da li je igra ostala u Rest modu ili je neka druga igra bila učitana pre odlaska u Rest mode, pa ova mora iz početka da se učita.
Nije neki problem, ali prvi put mi se ovakvo nešto dešava i počinje da nervira.
Drugih bagova nema i igra radi savršeno.

Jos jednom da pohvalim GameCentar za resavanje reklamacije, sad kad je sve zavrseno. Samo da podsetim, drift se pojavio na levom analogu, u pitanju je gamepad koji je dosao uz konzolu i garancija traje do juna/jula. Poslao sam samo gamepad, kod njih u gamecentar je stigao proslog ponedeljka. Ustanovljen kvar, dobio sam poruku da salju zamenski kontroler i evo danas mi je stigao kontroler. Koliko vidim po propratnim papirima ProMobi je ustanovio kvar. Znaci ukupno je sve trajalo nedelju dana, od slanja starog, do dobijanja novog kontrolera. Cak su i dostavu novog kontrolera oni platili.

Prilozi

• IMG_5391.jpeg
    IMG_5391.jpeg
    104.5 KB · Pregleda: 29
Zato sto su svi veći gaming sajtovi isto objavili, znaci da se radi na nastavku.

A to sam okačio kao zvanican izvor gde je isto potvrdjeno.

Pa mislim... ko god da je prešao igru svestan je da ovo jeste bait za nastavak, definitivno. Kraj dvojke je mlak zbog toga.

Ne, svima je jasno da će biti nastavak, nego me zanima kako ovo zvanično potvrđuje da je trilogija.

Niko nije tražio triologiju. Bolje da smisle neki novi IP pošto ovo postaje dosadno. Šteta imaju super endgine ali nemaju čime da ga popune. Ostalo mi samo da se radujem kad FromSoftware najavi nešto. 2023. na PS nema ništa vredno vremena.

Nisam igrao Horizon igre, tj poceo sam prvi deo i stao na nekih 4-5h tako da cu morati ispocetka da krenem...

Ali sam se iskreno nadao da ce se okrenuti necem novom, novi IP ili pak novi/remake Killzone-a.

Uuu Killzone, to bi bilo odlicno.

Bilo bi, pogotovo zbog situacije sa Activision-om tj oko CoD-a... iako tu nece biti nekih promena narednih godina, svakako sam ocekivao odnosno ocekujem i dalje da ce Sony uskoro da lansira neki first party FPS. A gde ces bolje nego da lansiras novi Killzone, koji je razlikuje od CoD-a naravno, ali je svakako korak napred.

Niko nije tražio triologiju. Bolje da smisle neki novi IP pošto ovo postaje dosadno. Šteta imaju super endgine ali nemaju čime da ga popune. Ostalo mi samo da se radujem kad FromSoftware najavi nešto. 2023. na PS nema ništa vredno vremena.
Pa najavili su Armored Core VI: Fires of Rubicon

Ima i prezentacija od sat i po, ali na japanskom...

A sta radi nevaljala kuca ovih dana? Bilo bi fino kad bi oni radili npr. Indiana Jones serial kad već neće Uncharted. Samo što Disney 🙃

Pa sto bi onda objavili trailer na kanalu za Americko trziste :)

Mene ti Mech TPS/FPS naslovi uopste ne privlace, tako da kao da nista najavili nisu. :)

A sta radi nevaljala kuca ovih dana? Bilo bi fino kad bi oni radili npr. Indiana Jones serial kad već neće Uncharted. Samo što Disney 🙃
Oni se bave sa TLOU 2 Factions multiplejer igrom koja ce biti standalone izdanje jer kazu da definitivno prevazilazi okvire DLC-a.

Na zalost, Indiana Jones igru radi Bethesda sto znaci da je sigurno necemo videti na PS-u...

Ko zna, mozda Bungee izbaci nesto kada zavrse sa Destiny...

Koliko ja znam Destiny je planirana kao service koja ce imati dug vek trajanja... tako da ne znam kada ce zavrsiti sa tim.

Nazad
Vrh Dno