Hvala, tako sam i mislio. Mislim, suvise bi bilo dobro sa aspekta nas/korisnika da je drugacije. Za sada negujem samo nalog. Hocu da uzmem PS5 u narednih nekoliko nedelja i da pokupim anniversary collection koji takodje istice u Maju.
Pozdrav,Ja kada sam imao problem sa konzolom, nosio sam samo to - nisu ništa drugo tražili.
Probaj alternativnim putevima (aplikacija, na konzoli, preko PC internet browsera). Možda uspe.Ajd sad kad si pomenuo igre koje odlaze, neke od njih ne mogu da dodam. Imam turski deluxe i za neke igre mi kaze da je PS plus neophodan na ps5 konzoli.
Da li je to regionalno ili neki drugi razlog sto ne mogu da dodam?
ovo su igre koje mogu samo da kupim
Battlefield 1
Call of Duty: Black Ops 3 (Zombie Chronicles Edition)
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Detroit: Become Human
Monster Hunter World
Ratchet and Clank
Resident Evil 7: Biohazard
Until Dawn
Ja sam skoro ponovo igrao na PS5, iznenađujuće tečno radi. Pazi, ja dve godine ništa u 30 fps nisam odigrao i smetalo bi mi žestoko. Vrlo responsivno i tečno, da ne znam da je 30fps mislio bih da je drugačijeDa li je moguće da Bloodborne radi u 30 fps na ps5?
Naravno da su bolji i u pogledu sveopšte izrade i u pogledu dugotrajnosti i praktičnosti zamene baterija (koriste obične AA baterije).Znam da nije tema, ali, da li su xbox seres s/x kontroleri bolji? Ako neko ima iskustva....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari