Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Hvala, tako sam i mislio. Mislim, suvise bi bilo dobro sa aspekta nas/korisnika da je drugacije. Za sada negujem samo nalog. Hocu da uzmem PS5 u narednih nekoliko nedelja i da pokupim anniversary collection koji takodje istice u Maju.

Ovo ti je bitno da pokupis pre 9.maja.
Moraces svaku od ovih 20 igara da dodas rucno, i onda su tvoje zauvek.
Moci ces da ih igras zauvek ako imas PS pretplatu, bice vezane za tvoj nalog.
Istekne ti pretplata neces moci vise.
Posle nekog vremena opet platis pretplatu, mozes opet da ih igras.

Ajd sad kad si pomenuo igre koje odlaze, neke od njih ne mogu da dodam. Imam turski deluxe i za neke igre mi kaze da je PS plus neophodan na ps5 konzoli.
Da li je to regionalno ili neki drugi razlog sto ne mogu da dodam?
ovo su igre koje mogu samo da kupim
Battlefield 1
Call of Duty: Black Ops 3 (Zombie Chronicles Edition)
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Detroit: Become Human
Monster Hunter World
Ratchet and Clank
Resident Evil 7: Biohazard
Until Dawn

Možda u trurskom regionu imaju ograničenu ponudu free igara...

Sve te igre su sigurno bile u ponudi i dodao sam ih u kolekciju pre par meseci na svoj turski nalog. Sada imam opciju da ih skinem (download) ili da ih kupim.

Da li si sigurno ulogovan na turski nalog?

Ja kada sam imao problem sa konzolom, nosio sam samo to - nisu ništa drugo tražili.
Pozdrav,

Imao sam slixan slucaj da sam morao da reklamiram konzolu, jel mozes reci na koje probleme si ti nailazio,
Moja je uzeta u gamecentru, jesu produzili istu tu reklamaciju mnogo vise nego sto je trebalo.ali sam na kraju dobio skroz novu konzolu i gamepad.

Hvala ti, i Hristos Vaskrs!

Meni je ventilator prestao sa radom, pa je bilo malo peripetija sa ovlašćenim servisom. Ali zamenili su mi konzolu na kraju.

Ajd sad kad si pomenuo igre koje odlaze, neke od njih ne mogu da dodam. Imam turski deluxe i za neke igre mi kaze da je PS plus neophodan na ps5 konzoli.
Da li je to regionalno ili neki drugi razlog sto ne mogu da dodam?
ovo su igre koje mogu samo da kupim
Battlefield 1
Call of Duty: Black Ops 3 (Zombie Chronicles Edition)
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Detroit: Become Human
Monster Hunter World
Ratchet and Clank
Resident Evil 7: Biohazard
Until Dawn
Probaj alternativnim putevima (aplikacija, na konzoli, preko PC internet browsera). Možda uspe.

Ako neko koristi Dualsense i na PC-ju, kako sprecavate da se paljenjem kontrolera upali i PS5?
Naravno ocigledno resenje je da ugasite konzolu iz struje, ali ima li drugi nacin ?

Nemoj da stiskas sony dugme ako ga povezujes preko kabla, ako ga koristis preko bt onda je lakse da kupis jos jedan kontroler samo za pc :D

A da ga palis kao i kad se pair-uje?

Msm da se drži share dugme i zatim PS znak držiš dok ne krene da blinka i povežeš onda sa kompom preko BT.

Imao sam promociju na svom PS5 i nalogu - appleTV onih 6 meseci. Sad isteklo pa sam hteo na burazerovoj konzoli da aktiviram, nema šanse - izbacuje stalno da apple tv nije podržan u ovom regionu…. Oba su UK naloga. Neko uspeo nedavno da aktivira?

Da li je moguće da Bloodborne radi u 30 fps na ps5?

Yep. Jer je From Software digao ruke od njega i ne želi da odradi par linija koda da omogući otključani fps.

Probacu da vidim na sta lici. Zbog njega sam i kupio ps5 I još šaku ekskluziva. Sramota.

^ Za Bloodborne postoji nezvanični hack koji na PS4 Pro (hakovanom, naravno) otključava 60FPS.
Nažalost, na PS5 radi samo u 30FPS modu.

Video sam za ps4 ali sam tu konzolu odavno prodao. Nista, probacu da odigram na 30 fps kad završim TLoU 2. Ali cudi me bas da nije izašao neki update za ps5.

Mozda i bude to ok jer nije brza igra, nego me je bas začudilo kad sam procitao da je i dalje zakucana na 30 fps.

Js sam je nedavno prešao. Uopšte mi nije smetalo.

Gledam neke polovne dualsense dzojstike,koju oznaku bese treba izbeci zbog moguceg drifta i uopste?

Nemoj polovno molim te, jedino ako ti prodaje drugar ili neko koga znas.. Kod madjara su 50ak evra novi, boje da biras

Bilo nekad,poskupeli su dzojstici te cene im nisu aktuelne, kad pitas bude veca. I ja sam vise za novi.

Kakav je kvalitet dualsense-a? Jel bolji od onog dualshock koji je isao iz PRO?

Ja imam dva Dual Sensa vec skoro 2 godine, zestoko su raubovani (navodno cak losija serija), nista, ali se ljudi zale na drift non stop.

Ocigledno su novije serije gore

Znam da nije tema, ali, da li su xbox seres s/x kontroleri bolji? Ako neko ima iskustva....

Znam da nije tema, ali, da li su xbox seres s/x kontroleri bolji? Ako neko ima iskustva....
Naravno da su bolji i u pogledu sveopšte izrade i u pogledu dugotrajnosti i praktičnosti zamene baterija (koriste obične AA baterije).
Jedino što mene odbija od njih je asimetričan raspored palica.
Ako ti to ne smeta, nemoj uopšte premišljati, jer Sony (namerno) već drugu generaciju ne ume da napravi dobar kontroler, što kod DS4 i nije bio neki problem jer se sve od drifta do nemogućnosti punjenja lako popravljalo u kućnoj radinosti...
Sa DS5 to nije slučaj i puno njih je završilo na reklamacijama i servisima, a bilo bi ih još više da ljudi nisu tolerantni i prihvataju manji drift palica kao normalnu pojavu (što svakako nije i ne bi trebalo biti normalno)...

Na asimetriju palica se lako navikne, svojevremeno me X360 sluzio bas dobro na PC. Ziv je i danas samo spava...

Vrh Dno