Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ja se jos lomim, CX ili Q95T ili da cekam sledecu generaciju.. O ozbucenju da ne pricam, soundbar koji zelim, kosta kao tv. :D Kad sve uzmem, ima da bude setup samo tako, cineplexx vise necu ni da posecujem.. :D

Emaremare, cuvam ti moj PRO, ali posto je toliko dobar, bice jaka cena. :p

Yoji, pa da, ko hoce top PC, ta cifra je u pitanju.

Poslednja izmena:
HAHAHA jos toliko, i moze! :D Juce gledao oglase, krecu se od 350e, pa ti vidi, ako PS5 bude skup, i ne uzmu ga svi, PS4 Pro ima da ode na 400e izi! :p

Mogu oni staviti cijenu koju god hoce, svako od nas ima neku svoju cijenu na kojoj planira kupovinu. I neki odredjen broj igara bez kojih se ne isplati kupovina ma kolika cijena bila.

Za mene je to 400$ i bar 5 must have exclusive igara.

U bre arheoloze, pa nemoj te entry qled modele, taj upgrade neki, pokvarices vid..

Zlatane nacekaces se onda.. :D

Neka, imam na cemu da se igram.
Prosla su vremena kad sam uzimao day one i onda cekao igre vrijedne igranja.

To si u pravu, to jedino i mene odvraca, jedino sto me vuce da igram CP77 na petici, od exluziva tesko da ce imati sta novo, nadam se HZD2 ali sumnjam. Stariji naslovi me ne privlace da prelazim opet, posebno oni gde sam uzeo platine.

HAHAHA jos toliko, i moze! :D Juce gledao oglase, krecu se od 350e, pa ti vidi, ako PS5 bude skup, i ne uzmu ga svi, PS4 Pro ima da ode na 400e izi! :p
Fala vi [emoji4] ja pikiram nekog mrshavka da se zapljunem sa ekskluzivama koje sam preskocio...ako bude vremena i za to

Ja bih za 1000 evra jedino uzeo polovni auto,
Za konzolu do 400e,
Za mobilni do 300e,
Za VR do 300e.

Pa dobro videces kad izadju sa cenom, pravices se da nisi rekao da ce biti 600$+ i da si u stvari znao da ce biti 400-500$
Ne, nemam ja problem da kazem nekome da je u pravu.
Samo kazem da je nemoguce ocekivati da PS5 bude jeftinija od PS4.
PS4pro je 500€.
A digitilna verzija PS5 je za ocelivati da bude skuplja od PS4pro....
Pa ko ne bi voleo da bude bas pristupacna.
Uostalom i bice, ali ne za nase uslove.

Sent from my SM-A515FN using Tapatalk

A gde je ps4 pro 500 eura? Cak je na gamesu sa last of us 2 52k sto je manje od 450 eur.

Ja sam uzeo za 39.990, ali na akciji.
Pricamo o redovnim cenama.
To je oko 500€.
984e39d78df47d250b3464b1590f6c32.jpg

Poslednja izmena:
Ma te cene su nerelevantne. Ja mislio pricamo o cenama ko ce koliko da ga plati a ne za koliko se deru ovce.

Ma te cene su nerelevantne. Ja mislio pricamo o cenama ko ce koliko da ga plati a ne za koliko se deru ovce.
Ja pricam o zvanicnim izvorima.
Nista Madjari, sverc-komerc, itd...znaci pricam o legalnim maloprodajnim cenama u kojima je ukljucena garancija, servis, itd...
Kazem ti ja sam moj PS4pro platio 39.000 ali na akciji, isto 2 (dve) god.garancija.
O tome pricam

Vama kao da je greh da konzolu koristite npr. u svojoj sobi na monitoru za komp, umesto u dnevnoj na TV-u... Svasta.

Ja to radim, mada je povremeno kacim i na TV... :p

Iskreno te ne razumem, tih 6 cena su u proseku nekih 480 eur em ti nedostaje jos 4 cene iznad. Mislim ne vidim sa kime i cime se ubedjujes.

Prosek svih prodavnica je daleko ispod 500 eura dodje na 460 eur prosecna mp cena u srbiji.
a0e61d788604618b221eee0fda7728d4.jpg

Iskreno te ne razumem, tih 6 cena su u proseku nekih 480 eur em ti nedostaje jos 4 cene iznad. Mislim ne vidim sa kime i cime se ubedjujes.

Prosek svih prodavnica je daleko ispod 500 eura dodje na 460 eur prosecna mp cena u srbiji.
a0e61d788604618b221eee0fda7728d4.jpg
Neka je i 460€ PS4.
Mislis da je realno da PS5(digitalna verzija) bude manje od 550€
Ja mislim da nije

Vama kao da je greh da konzolu koristite npr. u svojoj sobi na monitoru za komp, umesto u dnevnoj na TV-u... Svasta.
Dobar predlog jeftinije je uzeti monitor nego zameniti TV, mada ja monitor nemam nekih destak godina sigurno.

@dusan pa tako ne znam nisam strucan, malo iznad malo ispod

Poslednja izmena:
Koliko dugo ce biti u minusu? Šest meseci? :) Zna se da zarađuju od igara i pretplata, konzola je manje bitna.

Izvinite, nisam pratio na času. Kad izađe PS5 i kad se ulogujem na PS store, moći ću da igram igre koje sam kupio na store-u za PS4?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Od monitora za ps5 jedino samsung odissey G9 bi prijao. [emoji41]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Vala baš je odvratan [emoji1787]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno