Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Napisao sam na nekoj strani pre, cenim da ce biti za US 500$, EU 500 eura, a kod nas preko madjara oko 550 (u HU je uvek nesto vise od preporucene Sony cene pa zato).

PS4 je bio 400$, 400e, a preko madjara me ispao 450e ako se secam cim je izasao.

Mene zanima kolko ce biti cena kod nas mislim na balkan,ako bude ~500 eura onda je dobro.Imam jedno pitanje seca li se neko koliko je bila.cjena na ps4 kad je izasao kod nas na balkanu ?

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
U radnjama kod nas je PS4 bio oko 57k dinara tj. 500€ (tada je jedan evro bio ~115 dinara).

Hvala obojca,ja sam iz makedonije pa gore dole cene su nam slicne

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Pit Hines iz Bethesda studija o DualSense gamepad-u:

I've gotten to try the haptic feedback and adaptive triggers on this thing and was very impressed. I think games are gonna do some really cool things with them.

Na pitanje da li se osećaj korišćenja razlikuje u odnosu na DualShock 4 kaže:

You sort of immediately forget about a PS4 controller. I went back and forth between them and you immediately just want to use the PS5.

Dobro bilo bi malo bezveze da je obrnuto :D
Nikako docekati zvanican reveal....

PlayStation 5 New Renders are Inspired by the Latest DualSense Joystick Presentation

sony-playstation-5-dualsense-concept-design-letsgodigital-5.jpg

Sony Plans Limited PlayStation 5 Output in First Year

https://www.bloomberg.com/news/arti...an-limited-playstation-5-output-in-first-year

The company has told assembly partners it would make 5 to 6 million units of the PS5 in the fiscal year ending March 2021, according to other people involved in the machine’s supply chain. When Sony released the PlayStation 4 in November 2013, it sold 7.5 million units in its first two quarters.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Naleteh na dosta zabavnu trolcinu ima li smisla cekati PS5 Pro:
fde660f02b6858cf2634b534d986913b.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Koliko je realno za ocekivati 500e cenu kod nas?
Nikad nisam uzimao konzole na launch date-u, to bi uvek bilo posle par god kad vec izacu i homebrew-ovi i prateci set programa.
S'obzirom da X360 koristim od 2010-te, planiram sebe da pocastim PS5 za Novogodisnje praznike, naravno, ako cena ne bude naduvana.

Verujem da ce cena biti u rangu 4pro +10-20% u startu, a u KP oglasima srazmerno tome jeftinije.

Ja sam u fazonu da cekam prvi neizdrz bundle i tad uzmem, red velicina God Of War ili Uncharted novi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Assassins Creed Valhalla najavljen i za ps5.

Suska se da ce predstavljanje PS5 biti pocetkom Juna.....

Ima nekih naznaka da bi 4. Juna moglo biti predstavljanje next gen igara a da predstavljanje konzole može biti nedelju ili dve ranije, dakle između 20-30. Maja...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pitanje ako se neko seca.

Kada su izasli ps4 i ps4 pro naknadno, da li je bila "akcija" da se uz konzolu u pre-orderu dobija neka igrica?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Misliš kao gratis jer je pre-order konzole ili uz doplatu za nju?

Ima nekih naznaka da bi 4. Juna moglo biti predstavljanje next gen igara a da predstavljanje konzole može biti nedelju ili dve ranije, dakle između 20-30. Maja...

Ja pa tipujem baš obrnuto. Da se za tipa dve nedelje već mogu videti neki naslovi, a u junu bude konzola prikazana.

U svakom slučaju najviše će se saznati u toku ova dva predstojeća meseca.

Misliš kao gratis jer je pre-order konzole ili uz doplatu za nju?

Ja pa tipujem baš obrnuto. Da se za tipa dve nedelje već mogu videti neki naslovi, a u junu bude konzola prikazana.

U svakom slučaju najviše će se saznati u toku ova dva predstojeća meseca.

Da, i to je lako moguće. Samo nek bude napokon :)

Po meni ćute i previše , Microsoft nikada uvereniji nije bio kako mi izgleda

Sent from my HD1903 using Tapatalk

MS nema šta više da ponudi u ovoj generaciji, dok je Sony fokusiran da je sa dva naslova završi.

A i šta je ostalo da kažu? Cenu i izgled konzole, drugo se sve zna. Pritom, ovako je bilo i sa PS4. Konferencija o tehnikalijama (GDC) --> prikaz DualShock 4 gamepad-a u martu --> predstavljanje dizajna konzole, launch naslova i cene u junu (E3).

Upravo, ono sto se ceka su igre i kako ih konzola uposljava, naravno 1st party studiji.

Hahaha, kad pre... :)
E, ovo nece da demantuju:

Playstation Studios

Uvodna animacija za novonapravljeni brend PS Studios...

Animacija dosta podseca na Marvel i Xbox Game Studios :)

Nego, PS5 ako sam dobro razumeo bi trebalo da pušta i PS4 igre? Ako se ulogujem istim nalogom i na PS5 i PS4, da li oba mogu da se koriste u isto vreme, ne da voze istu igru naravno, ali da se koriste samo, PS5 igra x, PS4 igra y?

Niko ne zna kako ce da funkcionise gamesharing na PS5.

99,9% da će moći, kao i u ovoj generaciji sa PS3 i PS4.

Nazad
Vrh Dno