Po trenutnoj ceni od $299 za PS4 defintivno se ne prodaje u minusu, tačnije PS4 se prodavao u minusu samo prvih par meseci nakon izlaska.
Ako PS5 stvarno bude imao 13TF, 1TB SSD, 24GB "ultra fast" RAM-a...očekujem prodajnu cenu od $499 koja bi pravila minus do oko $100 za Sony (mada bi to lako nadoknadili sa PS plus-om).
1tb će minimum biti, ni ne razmatra se manje. Pale su cene značajnoBolje da stave dovoljno prostora (makar i klasičan SSD tipa 1TB), nego ultrabrz NVMe od 250/500GB.
Yep1tb će minimum biti, ni ne razmatra se manje. Pale su cene značajno
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
I dalje će biti opcije za igrače, tako da opušteno i za PS6.Sony kaze PS5 zadnja konzola, posle prelaze na streaming..![]()
Sony kaze PS5 zadnja konzola, posle prelaze na streaming..![]()
Ja ne znam otkud vama ideja da će Sony prestati da pravi hardver? Oni masovno zarađuju na prodaji konzola i opreme za isti, i taj segment neće ugasiti nipošto.
To što će biti streaming opcije, neće značiti da će ona biti i apsolutno jedina.
Cekaj ti stvarno mislis da ce za 6 godina postojati TV koji nije smart? :d
Pri tome ja imam smart TV star 6,5 godina i apsolutno radi isto kao prvog dana, doduse ni tad nije bio sampion brzine pogotovo u poredjenju sa novim TV ali gde je bilo 7 godina i sta ce tek biti za 6,7 godina...
Sony ce to da resi tako sto neces moci da instaliras app na TV koji ne zadovoljava standarde i to je to...![]()
To se tako ne radi, ps mozes da igras na bilo kom tv-u bilo gde i cilj i jeste da SVAKOME omogucis da moze da igra, a ne da jos mora da ide da kupuje i dodatno tv, pored konzole.
A i sto se brzine tice, vidis da svi jurimo taj ssd...zamisli posle 7 godina ssd-na ps5, predjes na tako neki ps6 servis , i jer ti je jos tv "mator" krene sporo da ucitava igru i sl...momentalno mogu da ugase brend posle toga.[emoji3]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
+1
Naravno da ce postojati.
To se tako ne radi, ps mozes da igras na bilo kom tv-u bilo gde i cilj i jeste da SVAKOME omogucis da moze da igra, a ne da jos mora da ide da kupuje i dodatno tv, pored konzole.
A i sto se brzine tice, vidis da svi jurimo taj ssd...zamisli posle 7 godina ssd-na ps5, predjes na tako neki ps6 servis , i jer ti je jos tv "mator" krene sporo da ucitava igru i sl...momentalno mogu da ugase brend posle toga.[emoji3]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari