Samo da ne ode na 500-600e.
I posle da ti skuplja prašinu, tako beše?Taman da pređem bloodborne po treći put, konačno nadam se bez frame pacing problem.
A i za RDR2 bi trebalo da bude dovoljno i igrivo, kad ga već imam na nalogu.![]()
Znam da je prerano ali gde da se uzme, KP elita ili nasi pilicari? Kod nas vec vidim 100-150e vise u ceni..
PS4 prodas sest meseci ili godinu dana pre izlaska petice, dok je jos u dobroj ceni, nema svrhe da cuvam Pro iako je vrhunski primerak.
Sta ste se toliko uhvatili tog bc, kao da je to najbitnija stvar u next genu. :trust:
Pre bih hteo da igram nesto novo nego da opet prelazim nesto sto sam vec igrao na cetvorci...
Tako jeIma nas koji ne precrtavamo igre kada ih prvi put predjemo.
Sta ste se toliko uhvatili tog bc, kao da je to najbitnija stvar u next genu. :trust:
Pre bih hteo da igram nesto novo nego da opet prelazim nesto sto sam vec igrao na cetvorci...
Da nacrtam...
1440p60fps kao performance mod, i 4k sa "dinamicnim" fps-om, bi mi isto bilo ok.
Voleo bih da vidim da uguraju neki pandan za 2080ti gpu, ali je nerealno da sve to uz veci ssd spakuju i da cena ne ode preko 600e...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari