Gde, sta kako?Evo dokaza da od običnog prave bundle pakete. Game Centar nam otkrio tajnu da nikada neće biti samo Sony u ponudi.
Pa objavili video gde govore kako je trenutno na stanju Playstation 5 i u kojim radnjama i daju ti link do tog proizvoda i tu je bundle od 102k a na snimku se jasno vidi da je Sony 5 posebno upakovan a posebno sa strane stoje igre koje idu uz njega. Znači oni imaju Sony 5 ali ga prodaju kao bundle! A oni koji rezervišu dobiju naravno ali tipa ne dobiju svi odmah jer treba bundle da se proda a i naravno ti do tada možeš da skupiš još neku paru ili da se tipa odluči za bundle kako bi što pre imao konzolu. Sve se to radi postepeno i taktički. Naravno ko odustane od konzole njima je još bolje. A ako nema rezervacija već samo za upit,uvek ćeš dobiti odgovor kako trenutno nema na stanju i kako ne znaju kada će dobiti. I zato to znači da neće biti samo Sony 5 u prodaji,kao što tipa retko viđaš i Sony 4 bez bundla.Gde, sta kako?
Meni su pre 2-3 nedelje rekli 55 hiljada avans.A1 čista prevara za Sony5! Biram kao koji ću oaket i koliko ću da dam odmah i evo sad me zovu i kažu "Moguće je instaliranje kućnog neta na vašoj lokaciji,ali morate da platite avans od 65 hiljada". Naravno,nisu mi rekli da nema konzole na stanju već da ja imam već naručenu samo trebam da platim avans. Jedino je operater bio ok i rekao mi da mi se to ne isplati i ako to ne bi trebao da radi jer treba da uvale drugom. *** sad mora da se skuplja i da se nađe jeftinije na neki drugi način.
I ja sam morao dati avans od 11 000 MTSu kad sam uzimao tablet,iako to nigde nije pisalo.Jednostavno te pozovu i kazu uplati,pa je na tebiCemu avans ako uzimate na rate net i konzolu?
Ne znam ni ja, isto sam se pitao ali nisam imao volje da se sa njima raspravljam.Cemu avans ako uzimate na rate net i konzolu?
Znam da u Yetelu (Telenoru) kad uzmem telefon uz neki paket,dam određenu svotu odmah i posle plaćam mesečno bez obzira na to što nisam zapošljen i nikad mi nisu tražili avans. Ovo mi je prvi put da mi neko traži avans i da još plaćam mesečno koliko sam i odredio. Ja sam stavio nekih 25-30 hiljada odmah da dam,al *** ništa. Jedino ako odem do radnje pa bi možda moglo,ali kad mi ovi preko onlajn prodavnice prvo kažu da ne može na mojoj lokaciji kućni net pa sad kao mogu,čisto sumnjam u to da ako odem u poslovnicu da ću dobiti očekivani odgovorVerovatno su vas proverili u kreditnom birou i sistem je rekao da morate da platite avans u iznosu od X. Ništa neobično, tako rade i za telefone.
Sve to stoji, govorim samo u odnosu na KP cene.Nema potrebe, sirom EU je Sony preko svojih partnera i na svome sajtu (svakodnevno) pustio u prodaju, sto preko pre-order sistema sto direktno ako papci u prodavnici ne odvoje za rodbinu...
Cela prica oko nestasice je bila smesna jer sada odjednom mogu da pokriju kompletan kontigent potraznje...
Prvi talas je sada do NG tj kraja decembra, posle toga ide sledeci od pocetka januara... Verujem da ce konzole svuda biti dostpune.
Inace partneri moraju da se obavezu na 2 cene - 620 za disk verziju, i 520 za digitalnu, barem kada je Ragnarok bundle koja je ujedno i najaktuelnija revizija konzole.
To sve zvuči super i te cene možda budu po evropi, ovde kod nas mislim da nema šanse...Nema potrebe, sirom EU je Sony preko svojih partnera i na svome sajtu (svakodnevno) pustio u prodaju, sto preko pre-order sistema sto direktno, sem ako papci u prodavnici ne odvoje za rodbinu... Cela prica oko nestasice je bila smesna jer sada odjednom mogu da pokriju kompletan kontigent potraznje...
Prvi talas je sada do NG tj kraja decembra, posle toga ide sledeci od pocetka januara... Verujem da ce konzole svuda biti dostupne.
Inace partneri moraju da se obavezu na 2 cene - 620 za disk verziju, i 520 za digitalnu, barem kada je Ragnarok bundle koja je ujedno i najaktuelnija revizija konzole.
Da, ali ta prethodna obavestenja da mozes da kupis PS5 su bili vremenski ogranicena, tipa sutra od 10h do 12h mozes na sledecem linku da pokusas da kupis konzolu.Dosta nas na forumu je već dobijalo takva obaveštenja ali džabe kada moraš da budeš u US... 😭
To sve zvuči super i te cene možda budu po evropi, ovde kod nas mislim da nema šanse...
Nema konzola tako po Nemačkoj, a samo dođeš kad hoćeš i uzmeš. Ali ih u zadnjih mesec dva ima svaki čas na raznim mestima, pa čak i kao preorder. Pratiš mydealz, preisjaeger i foraum.de i znaćeš tačno kada i gde će biti (a na poslednjem i koliko primeraka).Rodjak u subotu otisao u MediaMarkt u Kempten, Nemacka da mi vidi za ovaj Ragnarok bundle. Nema rekao mu radnik i ne moze da se naruci. Ko tu koga....
Da... Nazalost... Kao i za sve ovde. A moze im se jer kontrola ne postoji... Tako da, ko zna da li ce to ikada da prestane. A ne odnosi se samo na konzole.U suštini nas samo ucenjuje krezubi lopovski uvoznički lobi?
Znam o čemu pričaš ali ja ne mislim na to, ja sam do sada već 2 puta dobijao taj mail od Sonija da mogu direktno da naručim konzolu i da mi isporuče negde (u US).Da, ali ta prethodna obavestenja da mozes da kupis PS5 su bili vremenski ogranicena, tipa sutra od 10h do 12h mozes na sledecem linku da pokusas da kupis konzolu.
Sada nema vremenskog ogranicenja, samo dok zalihe traju. Znaci da nema vise nestasice kao ranijih meseci.
I prevara, uplatio pare i ništa, lik nestao. Zvao policiju, kažu da ništa ne mogu da urade. Ode 350e.Drugar je upravo kupio na nemačkom Ebayu polovan PS5 za 350e. Čekam da vidim šta će mu stići ali je verovatno prevara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari