Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Ja sam ga vidjao u CL.

Pricam sa amerikancima dok igramo D2r. Oni svoje konzole plaćaju oko 900$ sa dodatnim joypadom u Wallmartu.

Pricam sa amerikancima dok igramo D2r. Oni svoje konzole plaćaju oko 900$ sa dodatnim joypadom u Wallmartu.
Bestbuy ima normalne cene i sve plane, newegg, wlalmart, itd imaju cene kao kod nas samo u $. Vec sam slao to.

Samo da se zapljunem, kupio sam PS5 za vikend u GC u Novom Sadu.
Odustao sam od čekanja Digital verzije, kao i same konzole van bundle-ova, ponajviše jer se bliži izlazak Gran Turismo 7 :) Ako sam zbog GT mogao da kupim PS1, PS3 i PS4, mogu i sad PS5 :)

Uzeo sam Ghost of Tsushima, DS me ne zanima...

Kakva je igretina Ghost, ne spuštam joypad :eek:

Ja sam porucio kod Istvana digital, nadam se da ce biti za vikend.
Nisam uspeo da nadjem u Madjarskoj da odem sam da kupim, vecina radnji mi je odgovorila da iskljucivo salju kurirskom sluzbom i da ne znaju kada ce imati konzole na stanju.

Uzeo sam Ghost of Tsushima, DS me ne zanima...

Kakva je igretina Ghost, ne spuštam joypad :eek:
Ja sam uzeo PS5 31.1. Isto u GC u Nsu, takodje sa GoT i toliko “silujem” igricu da to nije realno. Mislio sam da cu je preci bas brzo ali igrica je ogromna i predobro odradjena. Neka te sluzi dugo i da dosta kvalitetnih naslova odigras na njemu!

Ja sam porucio kod Istvana digital, nadam se da ce biti za vikend.
Nisam uspeo da nadjem u Madjarskoj da odem sam da kupim, vecina radnji mi je odgovorila da iskljucivo salju kurirskom sluzbom i da ne znaju kada ce imati konzole na stanju.
Kolko je kod njega digital? 640 eura?

Video sam da je Ištvan postavio i Disc i Digital ali sam kontao 90k RSD u radnji je 765€, naspram 650€ na oglasu.
Dve godine prave garancije i 3 igre za 100-ak eura više nije mnogo za to što se dobija.

Apsolutno si u pravu, ali kod mene je prevagnula digital verzija i to sto mi nijedna od ponudjenih igara nije interesantna. Sto se garancije tice, ubedio sam sebe da je i ovo prava garancija 🙂

Dobro jutro svima,
dugo pratim ovu temu u nameri da kupim PS5. Strpljivo cekam ponovo neku akciju, slicnu onoj koja je bila u Gigatronu na crni petak.
Imam jedno pitanje a vezano je za potencijalnu kupovinu konzole u Bugarskoj.
Trenutno na technopolisu moze da se vidi da je na stanju ovaj bundle:
ps5bg.JPG
Kada se konvertuje iznos u EUR valuti, to je oko 770 eura, sto je rangu cena kod nas. Mene interesuje da li se i za kupovinu tehnike u Bugarskoj moze ostvariti povrat pdv-a i ako moze koliko je to u % ?
Hvala

Mene interesuje da li se i za kupovinu tehnike u Bugarskoj moze ostvariti povrat pdv-a i ako moze koliko je to u % ?
verovatno piše u ovoj temi (spominje se Rumunija, verovatno je bilo reči i o Bugarskoj)
najbolje da pitaš u toj temi

Uuu nice bundle.

Vidim da Giga i Games nemaju vise u ponudi, GC ostao, pitanje koliko zaliha jos. Nadam se da ce da obnove sa novim igrama, cenu verovatno nece da menjaju.

Da Gigatron očistio zalihe još ranije. Kupuju se bundlovi i to dobro što znači da "čist" PS5 nećemo videti. Nema veze samo nek malo šaraju. Nadam se da će da spakuju Forbidden West u sledeći.

Bugarski bundle deluje bolje samo na prvi pogled. Horizon je bio za dz prosle godine a sada je skoro uvek 10usd, a Uncharted 4 je u PS+ kolekciji.

Edit: A pa ovo je Forbidden West, moja greska, vec druga prica skroz :)

Bugarski bundle je top, tri veoma dobre igre, plus dodatni kontroler. Ako zamenimo Spiderman sa GT7, mislim da takav bundle kod nas za 90K vredi.

Ideja: GT7, Forbidden West, Elden Ring bundle

Futurama Reaction GIF

Ti si pored novog Horizona i kontrolera prevideo i da je ovo remasterizovani Uncharted (ne onaj sto se dobija u PS+ kolekciji), a uz ovaj ide i ona spin-off igra sa 2 zenske Uncharted The Lost Legacy (takodje remasterizovana za PS5).

Takodje i Spiderman je ultimate verzija, znaci dobija se i originalna igra (goty izdanje) i Miles Morales.

Ovo je stvarno OK bundle, nije klot cena ali ***, bar su lepo odabrali igre i ubacili kontroler.

Uuu nice bundle.

Vidim da Giga i Games nemaju vise u ponudi, GC ostao, pitanje koliko zaliha jos. Nadam se da ce da obnove sa novim igrama, cenu verovatno nece da menjaju.
Bugarski odma
Giga nista, a ko su ovi GC? Mislim vidim sajt ali nisam kod njih kupovao nikada

Teško. Nažalost. Možda bude ali bez džojstika.

Do skoro je u Bugarskoj bio slican bundle kao kod nas. Mozda ipak ima nade za ovim u neko skorije vreme.

Vrh Dno