- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Jeste. Admin.
Taj bundle je bio samo u jednoj turi. Mart-april, po sećanju.
Bio, ja sam ga uzeo... 73-74k je bio ako se ne varamMrzi me sad da prevrćem po temi, da li je kod nas uopšte bio u prodaji onaj oficijelni R&C bundle?
Ovaj:
![]()
Bio je, ja sam ga uzela u junu u Games-u.Mrzi me sad da prevrćem po temi, da li je kod nas uopšte bio u prodaji onaj oficijelni R&C bundle?
Ovaj:
![]()
Ne moze biti mart-april kada je igra izasla u junu.Jeste. Admin.Taj bundle je bio samo u jednoj turi. Mart-april, po sećanju.
Nisam video njen odgovor. 😁U pravu si. Anicai je lepo rekla, bio je u junu. Vreme leti.![]()
Tu neko treba da napravi foru i da kaže da unutra fali kontroler, i da insistira da mu se dostavi naknadno kontroler koji fali u kutiji. Neka otvaraju onda ponovo bez tvog nadzora, možda nauče nešto iz tvog primera.A pazite ovu situaciju. Naručim konzolu da mi stigne kurirskom službom. Ko će da dokaže da unutra ima ili nema diskova koje su oni ubacili?
Kako to? Ja sam isto u Gigatronu uzeo taj bundle pre nedelju dana jos sam kombinovano platio 77k sa karticom i 13k u kesu bez ikakvih problema 🤔Situacija je malo složena po pitanju kupovine sa kodovima i na rate u Gigatronu. 😁
Prošle nedelje uzeo bundle sa Tsushima-om i kad sam došao na kasu, pita kasir kako plaćaš. Na kraju se ispostavilo da kreditnom možeš, ali je osnovica koja se gleda cena 100k iliti maloprodajna cena. Telenor vaučer može, ali ne skida cenu za 17% već na 90k što je najniža cena. Dakle, donja granica je 90k, pa okreni ga kako hoćeš. Popust sa intesa debitnom od 15% ovde ne važi, jedino važi popust sa intesa kreditnom od 5%, pa konzola izađe 95k.
E takva vam je situacija u našoj zemlji.
P.s. I jedno neprijatno iznenađenje. Kada je radnik doneo konzolu, krenuo da je otpakuje, kao mora da se proveri da je sve tu, ja pitam, jel se igre dobijaju na kasi, kaže ne igre su unutra. Dakle, oni otvaraju kutiju da bi ubacili igre unutra i posle zatvaraju (lepe nazad one dve okrugle trake). Zanimljivo, na igrama stoji uvoznik Briv kao i na konzoli, pa je pitanje da li uvoznik to radi ili ovi u prodavnici. U svakom slučaju neprofesionalno do bola.
Jesi 77k na rate?Kako to? Ja sam isto u Gigatronu uzeo taj bundle pre nedelju dana jos sam kombinovano platio 77k sa karticom i 13k u kesu bez ikakvih problema 🤔
Ne, iskesirao sam sve.Jesi 77k na rate?
Oficijalna cena PS5 za evropu je 500. Ti bi za 550 sa NBA ili za 600 sa NBA + Returnal. Udji na bestbuy sajt, pogledaj bundle/packages u Americi. Nude PS5 disk verzija + kontroler + miles morales je 938$, PS5 + kontroler i 5 igrica je 1360$. Klot koznola je 500$. Za evropu samo $ zamenis sa €Svidja mi se taj bundle sem Spidermana i CoD-a glupog 😂
Kad bi mi prodali PS5 sa NBA za 65k pun pogodak bi bio. Moze i sa Returnal+NBA za 70k 😂
Usao sam na bestbuy sajt i nisam nasao po tim cenama. Doduse sve im je "Sold Out".Oficijalna cena PS5 za evropu je 500. Ti bi za 550 sa NBA ili za 600 sa NBA + Returnal. Udji na bestbuy sajt, pogledaj bundle/packages u Americi. Nude PS5 disk verzija + kontroler + miles morales je 938$, PS5 + kontroler i 5 igrica je 1360$. Klot koznola je 500$. Za evropu samo $ zamenis sa €![]()
Gde je najbolje da napravim rezervaciju. U kojim prodavnicama da gledam? Imas li neku pametnu ideju?Teska priča.
Jedan kolega forumaš je nudio svoju rezervaciju iz Mađarske i trebala je da se preuzme lično, ne znam da li je neko preuzeo. Za normalnu kupovinu, isto kao i kod nas, nema na stanju.
Digital na stanju? Stare skalperske zalihe, čuvale se za slučaj da cena na crnom trižištu ode do 10k evraIma sad Digitala na stanju na KP (600e)
Digital na stanju? Stare skalperske zalihe, čuvale se za slučaj da cena na crnom trižištu ode do 10k evra![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari