Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Jeste. Admin. :) Taj bundle je bio samo u jednoj turi. Mart-april, po sećanju.

Posle toga su videli da mogu i igre da idu u paketu pa su počeli da stavljaju po dve igre, pa tri.

Mrzi me sad da prevrćem po temi, da li je kod nas uopšte bio u prodaji onaj oficijelni R&C bundle?

Ovaj:
UUu8t2pj4VbEpsmfqJ3JlrMkuyhsndWefGcaR1QmQjE.jpg
Bio, ja sam ga uzeo... 73-74k je bio ako se ne varam

U pravu si. Anicai je lepo rekla, bio je u junu. Vreme leti. :)

A pazite ovu situaciju. Naručim konzolu da mi stigne kurirskom službom. Ko će da dokaže da unutra ima ili nema diskova koje su oni ubacili?
Tu neko treba da napravi foru i da kaže da unutra fali kontroler, i da insistira da mu se dostavi naknadno kontroler koji fali u kutiji. Neka otvaraju onda ponovo bez tvog nadzora, možda nauče nešto iz tvog primera.

Situacija je malo složena po pitanju kupovine sa kodovima i na rate u Gigatronu. 😁
Prošle nedelje uzeo bundle sa Tsushima-om i kad sam došao na kasu, pita kasir kako plaćaš. Na kraju se ispostavilo da kreditnom možeš, ali je osnovica koja se gleda cena 100k iliti maloprodajna cena. Telenor vaučer može, ali ne skida cenu za 17% već na 90k što je najniža cena. Dakle, donja granica je 90k, pa okreni ga kako hoćeš. Popust sa intesa debitnom od 15% ovde ne važi, jedino važi popust sa intesa kreditnom od 5%, pa konzola izađe 95k.
E takva vam je situacija u našoj zemlji.

P.s. I jedno neprijatno iznenađenje. Kada je radnik doneo konzolu, krenuo da je otpakuje, kao mora da se proveri da je sve tu, ja pitam, jel se igre dobijaju na kasi, kaže ne igre su unutra. Dakle, oni otvaraju kutiju da bi ubacili igre unutra i posle zatvaraju (lepe nazad one dve okrugle trake). Zanimljivo, na igrama stoji uvoznik Briv kao i na konzoli, pa je pitanje da li uvoznik to radi ili ovi u prodavnici. U svakom slučaju neprofesionalno do bola.
Kako to? Ja sam isto u Gigatronu uzeo taj bundle pre nedelju dana jos sam kombinovano platio 77k sa karticom i 13k u kesu bez ikakvih problema 🤔

Vi ste ovu temu pretvorili u nesto sto lici na licni chat u whatsappu ili viberu. Pokusajte malo da pisete o necemu sto ima smisla pisati na forumu, a ne bas sve sto vam padne na pamet. Nije komunikacija na forumu nesto sto treba da izgleda ovako u vise postova:

• Ja kupio.
  • A gde?
  • U gigatronu
  • Jel na rate?
  • Da.

Forumi postoje za stvari koje su interesantne za citanje za veci broj ljudi, a ne za licno caskanje.

Bukvalno svaki put kad udjem u ovu temu samo takve postove citam.

Poslednja izmena:
Svidja mi se taj bundle sem Spidermana i CoD-a glupog 😂
Kad bi mi prodali PS5 sa NBA za 65k pun pogodak bi bio. Moze i sa Returnal+NBA za 70k 😂

Svidja mi se taj bundle sem Spidermana i CoD-a glupog 😂
Kad bi mi prodali PS5 sa NBA za 65k pun pogodak bi bio. Moze i sa Returnal+NBA za 70k 😂
Oficijalna cena PS5 za evropu je 500. Ti bi za 550 sa NBA ili za 600 sa NBA + Returnal. Udji na bestbuy sajt, pogledaj bundle/packages u Americi. Nude PS5 disk verzija + kontroler + miles morales je 938$, PS5 + kontroler i 5 igrica je 1360$. Klot koznola je 500$. Za evropu samo $ zamenis sa € :)

Ok, nek ponude onda klot konzolu, mislim da bi svi to najviše voleli :)

A ako na Bestbuyu stvarno ide konzola, disk i MM za 938usd, to je veća krađa nego ovde kod nas :)

Oficijalna cena PS5 za evropu je 500. Ti bi za 550 sa NBA ili za 600 sa NBA + Returnal. Udji na bestbuy sajt, pogledaj bundle/packages u Americi. Nude PS5 disk verzija + kontroler + miles morales je 938$, PS5 + kontroler i 5 igrica je 1360$. Klot koznola je 500$. Za evropu samo $ zamenis sa € :)
Usao sam na bestbuy sajt i nisam nasao po tim cenama. Doduse sve im je "Sold Out".

Pretplacen sam na temu, ali ne ispratim je bas redovno tako da se izvinjavam ako je vec bio info.

Jel zna neko kakva je situacija sa konzolama u Madjarskoj?
Ne kupuje mi se ovde bundle zato sto su mi te igre i diskovi apsolutno nepotrebni, pa se nesto mislim da se provozam do HU da kupim tamo konzolu. Jos kad bih nasao digital bilo bi super 🙂

Hvala.

Teska priča.
Jedan kolega forumaš je nudio svoju rezervaciju iz Mađarske i trebala je da se preuzme lično, ne znam da li je neko preuzeo. Za normalnu kupovinu, isto kao i kod nas, nema na stanju.

Ima sad Digitala na stanju na KP (600e)

Teska priča.
Jedan kolega forumaš je nudio svoju rezervaciju iz Mađarske i trebala je da se preuzme lično, ne znam da li je neko preuzeo. Za normalnu kupovinu, isto kao i kod nas, nema na stanju.
Gde je najbolje da napravim rezervaciju. U kojim prodavnicama da gledam? Imas li neku pametnu ideju?

Zna li neko gde ima da se uzme onaj punjač za kontrolere ? (Mislim originalni Sony i to u nekoj legalnoj radnji).
Znači i taj proizvod je u nestašici koliko vidim.

Ja kad sam uzimao pre neki mesec samo ga je na KP bilo.

pozovi games, gc, ili nekog treceg i pitaj kad stize. obicno znaju... Ja sam tako zvao i dobio informaciju 2x

Vrh Dno