Pogresno si shvatio🤦♂️Jel sam nesto preskocio, kako je decko platio 52k plus 9k za dzojstik ako je na oglasu 670e?
Usteda od 150e nije mala.![]()
Nema na cemu. 😄Ahaa.. Hvala za info.
Hmm, opet to nesto mnogo, mislim da je bolja opcija 690e za Disk verziju, kontroler I igru, sto mu dodje skoro na regularnu cenu svega.
Video sam je negde na KP-u pre par dana, ako te ne mrzi, prelistaj.Nema na cemu. 😄
Da li postoji negde taj bundle od 690e? To bi bila regularna cena svega uzevsi u obzir da je igrica do 5-6000 dinara
Ozbiljni kupci se uglavnom ne dopisuju, nego zovu i pitaju ima li na stanju, mogu li odmah da dodjem to da kupim ili u najgorem slucaju, mogu li posle posla da pokupim!
Nazalost ne mogu, briga ih, blokiraju nalog, licno sam bio prevaren za kupovinu mobilnog telefona prosle godine od neke gospođe iz bg.Ako nekog kontaktiras direktno telefonom, i dodje do prevare, KP ne moze da ti pomogne (sto sam licno iskusio). A ako sve dogovoris preko poruka, mozda nesto na kraju i mogu da urade...
Stavili su ponudi par komada.Evo je cena kod komšija, malo manje bezobrazni nego ovi naši. Doduše nema da se poruči, verovatno su razgrabili odma skalperi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari