Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Stigla mi je konzola pa se selim na drugu temu, zanimala su me iskustva drugih ljudi koji su naručili jer se dolazak malo odužio , nema potrebe biti toliko sumnjičav da se svako nov naziva botom i konkurencijom.

Sada već ima konzola sa dodatnim igrama i cene su od 70k do 83k. Šta prognozirate, kako će se dalje kretati?

Jeftinije teško da bude ove godine. Verovatno će samo kroz bundle-ove prodavati.

I mene su zvali danas za bundle od 82k i ja uplatio.

Kasno sam video za preoder prošle godine, bilo je još disk verzija za poručiti i ne prijavim se, hteo sam digital jer mi diskovi ne trebaju i nisam hteo da platim 14k više. I zavŕsim da platim 30k više od digitala, bravo ja.
Ràčunao sam da će ih do početka zimskog raspusta biti u redovnoj prodaji.
A pošto je stigao i letnji raspust a od konzola još ništa (a pratim ovde sve objave poslednjih meseci - biće u T za vikend, pa refresh stranice svakih 5 minuta i sl.), malo je falilo da uzmem digital preko KP prošle nedelje. Odustanem jer sam video ovde da su bundlovi počeli intezivnije da se pojavljuju a koštaju koliko i digital na KP a dobijam i dve igrice i lokalnu garanciju. I odustao sam od čekanja digitala jer sam nekako po utiskom da same konzole neće skoro, bar ne kod nas. A i dok stignu, počeće i nova školska godina. I da, biće kao vic, prijavio sam se prošle nedelje, tako da bundle-ova očigledno ima dovoljno.

I dalje imam rezervaciju u drugoj radnji za digital, pa ako se jave, rado ću ustupiti.

Ako sam porucio u Gigtronu pre dve nedelje bundle od 80k, a u medjuvremenu takav bundle vise ne postoji ( spiderman i demon souls), vec su izbacili dva nova bundle, sta se dalje dogadja?

@Tamahej svaka čast druže, ali kako ja da znam da si ti nekom sa foruma ustupio svoju rezervaciju za PS5, kad ti se niko nije zahvalio, bar ne u javnom delu foruma.
A ako se javi jel dobijam svojih 100 marki 😏. Javio se čovek sms-om, mada nema potrebe uopšte da se zahvaljuje, nisam mu ja platio konzolu već mu samo rekao ime prezime 🙂. Tvoje je da veruješ ili ne, u svakom slučaju ako neko nema postove ne znači da nije stalni član foruma. Npr postoji forum gde svaki dan pratim sportske teme već 20 godina, tj od kad je napravljen, a da imam 0 postova.

Vidim na kp oglasima konzola je sve jeftinija. Realno je očekivati onda da svi dođu do primerka za nekih 2,3 meseca.
Ja čekam digital da padne na oko 550e pa da je uzimam :) verujem da će se ona teško nabavljati preko legalnih radnji

Bio juče poslom u galeriji i svratim do gamesa. Pitam za PS5, nema (znao i sam) pa sam pitao da me upisu na listu čekanja, kažu da ne primaju više.
Imaju na stanju XSS.
Odem preko puta u GT, oni me stave na neku listu, nemaju pojma kad bi mogla da stigne. Neka me na listi pa ćemo videti. Pre nekoliko dana sam se upisao na gc listu pa ko me prvi zove...
Svratim i do tehnomanije, isto u galeriji, lik mi tamo kaže da nemaju nikakvu listu i da nema pojma da su ikada ikome prodali PS5.
Ako se desi da me pozovu a ja kupim u međuvremenu, objavicu ovde pa da ustupim rezervaciju ako neko bude hteo.

Koji je to bundle od 82.000 din. Ja sakupio pare pa ako neko deli te rezervacije bio bih mu zahvalan:)

Moze :). Ja kad sam preuzeo rezervaciju imao sam ispod 10 postova, a moju sam pre par dana prosledio drugom clanu foruma.
Cisto da se javim, ja sam clan (ispod 10 postova...) kome je preusmerio rezervaciju i vrlo sam zahvalan. Vec dugo lurkujem Benchmark, ali ovde sam bas aktivno lurkovao, pa eto da postavim i svoj prvi post :)

Nisu svi, taman posla, ali ima ih. To su počeli da rade još od oktobra-novembra. Kada smo krenuli da brišemo takve postove, dajemo poene i banujemo, neki su smatrali cenzurom. Kutija je bio baš direktan na prethodnoj strani, ali sada je valjda jasno da se borimo protiv toga već mesecima.
Da budemo iskreni rađen je tada i damage control za CL, koji je jedini ispalio kupce i prihvatao preordere koje ne može da ispuni, za razliku od Gamesa, Gigatrona i GC-a koji su isporučili onima koji su platili. Na svu sreću CL nije uzimao avanse...

Ne znam da li je neko tada iz CL-a vukao za rukav, da li se uopšte reklamiraju ovde. Ali je brisana svaka kritika takvog poslovanja.

Ja sam bio među onima koji su to nazivali cenzurom, jer to jeste bila. Naravno botovi firmi jesu problem, ali to ne znači da treba da se seče i osnovana kritika.

Da budemo iskreni rađen je tada i damage control za CL
Da budemo iskreni, ti iz drugih firmi i jesu najviše potpaljivali vatru za CL. Oni su najviše i pričali kako su "upravo preuzeli konzolu u X". :)

Ne, koliko mi je poznato, CL ne plaća reklamu ovde. Ako si tražio odgovor na to pitanje.

Ljudi samo da javim da su stigle nove zalihe ps5 u Gigatron, ko zeli da se prijavi kao sto sam i ja izmedju ostalog pre dve nedelje, moze dobiti kroz dve tri nedelje isti😁
Mene su zvali juce ali sam ih odbio zbog Evropskog jer sam gledao Spanija- Hrvatska kad se lomio rezultat, ali smo se danas culi i devojka mi rece do kraja nedelje stize za mene ili najkasnije do kraja sledece😁🙏

Ako je stigla konacno malo ozbiljnija kolicina i kod nas nadam se da je po inostranstvu jos bolja situacija i da ce sve da se normalizovati sve uskoro :)

Ljudi samo da javim da su stigle nove zalihe ps5 u Gigatron, ko zeli da se prijavi kao sto sam i ja izmedju ostalog pre dve nedelje, moze dobiti kroz dve tri nedelje isti😁
Mene su zvali juce ali sam ih odbio zbog Evropskog jer sam gledao Spanija- Hrvatska kad se lomio rezultat, ali smo se danas culi i devojka mi rece do kraja nedelje stize za mene ili najkasnije do kraja sledece😁🙏
Šta su ti ponudili?

Šta su ti ponudili?
Ponudili mu 10% na platu, ako nastavi da reklamira svog poslodavca ovde...

Ne mogu da verujem da iko nasedne na ovakvu priču. Zovu ga, on ih odj.ebe. Posle zove on njih i oni mu otvaraju srce, izlažu mu čitav poslovni plan, do tančina ga informišu šta, kad i u kojim količinama stiže.

A u realnosti, kad ih neko zove ne znaju ništa da kažu ni o proizvodima koje imaju u radnji, u vitrini dva metra od njih, a kamoli bilo šta više od toga...

Ja sam zvao pre 7 dana gigatron da se prijavim, rekao mi je "Druze, nema se pojma kad ce stizati, a ispred tebe ih ima preko 300, tako da racunaj"

Ja sam sad zvao Gigatron i rekli su da im je stigla neka kolicina ps5 ova sa sajta od 79.999 i da kao idu redom po spisku da zovu uskoro...

Šta su ti ponudili?
Bundle od 80k, spiderman i raket klank, al ne igra mi se to, vrv cu prodati i kupiti fifu u digitalu i cekam gta6😁

Ne mogu da verujem da iko nasedne na ovakvu priču. Zovu ga, on ih odj.ebe. Posle zove on njih i oni mu otvaraju srce, izlažu mu čitav poslovni plan, do tančina ga informišu šta, kad i u kojim količinama stiže.

A u realnosti, kad ih neko zove ne znaju ništa da kažu ni o proizvodima koje imaju u radnji, u vitrini dva metra od njih, a kamoli bilo šta više od toga...
U relanosti je tako a ti imas legitimno pravo da verujes u sta hoces i da mislis sta god pozelis. Pozdrav😆

Gigatron kuca sve stavke na jednom računu. U slučaju garancije moraju da se pošalju i diskovi koji su na računu. Tako su bar mom kolegi rekli.

Prvo, poziv je bio posle 20h, kao sto se vidi na skrinsotu, koji sam prilozio ovde gore👆🏻. Druga stvar koja je kljucna nisam ih odbio kao javio se i odbio ih, nego se ne javljam na nepoznate brojeve, jer uglavnom sa fiksnih zovu: Top shop, Udruzenje za otplatu kredita i tako dalje. Odbio sam poziv oba puta, a zatim proverio na internetusve brojeve od Gigatrona gde sam i nasao informaciju da je to njihov br ( prvi na slici). Tako da smo otklonili i tu dilemu. Dalje da ti kazem da sam ja njih okrenuo na isti broj, sto se vidi na slici u 20:09 i 20:12, gde nisam stigao dalje od sekretarice jer je RADNO VREME DO 20h.
Danas sam zvao i pricao 10 min sa njima da bi utvrdili ko me je zvao i da bi uopste nasli moju rezervaciju od pre DVE NEDELJE. Dobio sam odgovor da ce biti do KRAJA OVE ILI SLEDECE NEDELJE. Naravno da cu da ih hvalim ali ne zato sto sto radim kod njih kao sto si ti naveo… nego zato sto ljudi brzo nabavljaju, ljubazni su, stizu im redovno zalihe i slikacu ti bas cim dobijem da vidis da ne lazem a i drugi koji lajkuju i koji se smeju ovde. Cekao sam 8 m u Gc i nisu nasli za shodno ni da me pozovu a i kada su zvali nisu imali na stanju ali traze u kesu da im platim a Gigatronu mozes na rate… pa ti vidi ko je najbolji od svih koji se bave profajom Ps5, ako si i bio uopste Cl, Gc, Gamesu i Tehnomaniji….
Ljudi, svi kojima je mnogo da daju 80k za Ps5, koji imaju problema da zarade tolike pare, kao npr studenti, srednjoskolci ili ljudi sa platama koje su manje od te cifre, preporucujem vam da idete u Gigatron jer imate vise nacina placanja koji su sigurno blazi i bolji od davanja novca u kesu koji potencira GC. Dobra stvar je sto stizu zalihe i na jedno i na drugo mesto, pa sada kome sta vise odgovora. Pozdrav drugari i srecna kupovina💪🏻😁

Prilozi

• D12FFF7D-4E30-477F-B538-B78790AA3B1E.png
    D12FFF7D-4E30-477F-B538-B78790AA3B1E.png
    197.1 KB · Pregleda: 59
  • 7BAE93BC-0FED-430E-A83E-CC8B9C8669B3.png
    7BAE93BC-0FED-430E-A83E-CC8B9C8669B3.png
    205.6 KB · Pregleda: 66
  • CB732A80-2C7A-4E71-B627-D850050A2B7A.png
    CB732A80-2C7A-4E71-B627-D850050A2B7A.png
    360.7 KB · Pregleda: 64
Zar ne bese u Gigatronu prilicno visa cena ako se drugacije placa? Tipa karticom na rate, cekovima, whatever.

Gigatron je dobar za vise razlicitih nacina placanja al los ako reklamiras proizvod, onaj nepo system u 80% slucajeva odbija reklamaciju.
Zar ne bese u Gigatronu prilicno visa cena ako se drugacije placa? Tipa karticom na rate, cekovima, whatever.
Jeste al zavisi ako je proizvod na akciji / sok cena onda je isto za kes ili na rate.

Malopre su me zvali iz GC-a, sada je u opticaju novi bundle.
78,000 din sa 2 igre, Morales i neki Destruction Allstars.

Pitao sam da li moze da se menja taj Destruction ali na zalost nema sanse 😂

Bundle ?
Cena kao da sabiraš sva 3 proizvoda zasebno, bez dinara popusta.
Inače i mene su jutros zvali za sledeću nedelju ali nisu znali cenu i koje igre. Bundle sa dve igre.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno