A ako se javi jel dobijam svojih 100 marki 😏. Javio se čovek sms-om, mada nema potrebe uopšte da se zahvaljuje, nisam mu ja platio konzolu već mu samo rekao ime prezime 🙂. Tvoje je da veruješ ili ne, u svakom slučaju ako neko nema postove ne znači da nije stalni član foruma. Npr postoji forum gde svaki dan pratim sportske teme već 20 godina, tj od kad je napravljen, a da imam 0 postova.@Tamahej svaka čast druže, ali kako ja da znam da si ti nekom sa foruma ustupio svoju rezervaciju za PS5, kad ti se niko nije zahvalio, bar ne u javnom delu foruma.
Cisto da se javim, ja sam clan (ispod 10 postova...) kome je preusmerio rezervaciju i vrlo sam zahvalan. Vec dugo lurkujem Benchmark, ali ovde sam bas aktivno lurkovao, pa eto da postavim i svoj prvi postMoze. Ja kad sam preuzeo rezervaciju imao sam ispod 10 postova, a moju sam pre par dana prosledio drugom clanu foruma.
Da budemo iskreni rađen je tada i damage control za CL, koji je jedini ispalio kupce i prihvatao preordere koje ne može da ispuni, za razliku od Gamesa, Gigatrona i GC-a koji su isporučili onima koji su platili. Na svu sreću CL nije uzimao avanse...Nisu svi, taman posla, ali ima ih. To su počeli da rade još od oktobra-novembra. Kada smo krenuli da brišemo takve postove, dajemo poene i banujemo, neki su smatrali cenzurom. Kutija je bio baš direktan na prethodnoj strani, ali sada je valjda jasno da se borimo protiv toga već mesecima.
Da budemo iskreni, ti iz drugih firmi i jesu najviše potpaljivali vatru za CL. Oni su najviše i pričali kako su "upravo preuzeli konzolu u X".Da budemo iskreni rađen je tada i damage control za CL
Šta su ti ponudili?Ljudi samo da javim da su stigle nove zalihe ps5 u Gigatron, ko zeli da se prijavi kao sto sam i ja izmedju ostalog pre dve nedelje, moze dobiti kroz dve tri nedelje isti😁
Mene su zvali juce ali sam ih odbio zbog Evropskog jer sam gledao Spanija- Hrvatska kad se lomio rezultat, ali smo se danas culi i devojka mi rece do kraja nedelje stize za mene ili najkasnije do kraja sledece😁🙏
Ponudili mu 10% na platu, ako nastavi da reklamira svog poslodavca ovde...Šta su ti ponudili?
Bundle od 80k, spiderman i raket klank, al ne igra mi se to, vrv cu prodati i kupiti fifu u digitalu i cekam gta6😁Šta su ti ponudili?
U relanosti je tako a ti imas legitimno pravo da verujes u sta hoces i da mislis sta god pozelis. Pozdrav😆Ponudili mu 10% na platu, ako nastavi da reklamira svog poslodavca ovde...
Ne mogu da verujem da iko nasedne na ovakvu priču. Zovu ga, on ih odj.ebe. Posle zove on njih i oni mu otvaraju srce, izlažu mu čitav poslovni plan, do tančina ga informišu šta, kad i u kojim količinama stiže.
A u realnosti, kad ih neko zove ne znaju ništa da kažu ni o proizvodima koje imaju u radnji, u vitrini dva metra od njih, a kamoli bilo šta više od toga...
Prvo, poziv je bio posle 20h, kao sto se vidi na skrinsotu, koji sam prilozio ovde gore👆🏻. Druga stvar koja je kljucna nisam ih odbio kao javio se i odbio ih, nego se ne javljam na nepoznate brojeve, jer uglavnom sa fiksnih zovu: Top shop, Udruzenje za otplatu kredita i tako dalje. Odbio sam poziv oba puta, a zatim proverio na internetusve brojeve od Gigatrona gde sam i nasao informaciju da je to njihov br ( prvi na slici). Tako da smo otklonili i tu dilemu. Dalje da ti kazem da sam ja njih okrenuo na isti broj, sto se vidi na slici u 20:09 i 20:12, gde nisam stigao dalje od sekretarice jer je RADNO VREME DO 20h.Ponudili mu 10% na platu, ako nastavi da reklamira svog poslodavca ovde...
Ne mogu da verujem da iko nasedne na ovakvu priču. Zovu ga, on ih odj.ebe. Posle zove on njih i oni mu otvaraju srce, izlažu mu čitav poslovni plan, do tančina ga informišu šta, kad i u kojim količinama stiže.
A u realnosti, kad ih neko zove ne znaju ništa da kažu ni o proizvodima koje imaju u radnji, u vitrini dva metra od njih, a kamoli bilo šta više od toga...
Jeste al zavisi ako je proizvod na akciji / sok cena onda je isto za kes ili na rate.Zar ne bese u Gigatronu prilicno visa cena ako se drugacije placa? Tipa karticom na rate, cekovima, whatever.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari