Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

nije bilo pre ordera za TM
koliko sam skapirao sve na online

jel se zna gde moze da se kupi strujni kabl za PS5, mrsko mi da ga izvlacim svaki put kad premestam konzolu

Zar nije to onaj standardni naponski koji je isao i za ps4?

ziv bio, a kontam obican hdmi mi je dovoljan za 1080p za drugu sobu?

Jel "klikće" neko na refresh ili svi spavate? 🤨🙂

Klikce se refresh, moguce da je zato ta strana usporila ovako 😂

hahahahaa
odlepili svi. kolektivno 🤣

Inače sam budan od 6i20h i već posustajem. Kako nemamo nekog insajdera u TM da nas resi muka.

Klikcem,sta cu.

Gledam i KP ali i pored toga sto je osetno pala cena jos uvek mi je mnogo dati (citaj ne zelim) 200+ eura vise od regularne cene.

Nema na KP nista vredno kupovine. Ono sto je iole jeftinije nema validnu garanciju. Ima jedan bundle iz games za 990e i jedan bundle iz game centra za 850e sa 2 godine domace garancije.

vikend nista, podesiti sledeci refresh za ponedeljak 🙄
pa tako od vikenda do vikenda

pa nema sta
smoreni svi za ove TM i G i njove "uskoro dostupno" gluposti

Zacutala tema….
Dok ne dodje neka nova tura nema sta da se prica. Oni sto su pokupovali su se preselili u drugu temu a mi koji cekamo nemamo o cemu da pricamo osim o eventualno nekim ponudama na KP. I da refreshujemo TM sajt ako kojim slucajem ne dodje do neke promene 😀

Evo na KP sve nize cene PS5. Ali ne bi im dao ni dinara koliko su bezobrazno skalpovali. Docekacemo lepo u TM i G kada budu dostupni pa lepo da pazarimo

I to za digital. Blu je i dalje 750+
Mene cudi samo kako nema nigde preko da se uzme, iscimao sam svu rodbinu i prijatelje koji dolaze sad oko uskrsa (cak i one s kojima se cujem jednom godisnje 😂) bilo za seriju X ili ps5 i kazu nigde nema (Nemacka, Svica, Austrija) a na njihovim sajtovima za prodaju tipa KP su preko soma evra.
Jos ispade kod nas i najbolja situacija

Nazad
Vrh Dno