Boristepan
Poznat
- Učlanjen(a)
- 10.12.2020
- Poena
- 32
Ja mislim da je prosla tura u TM bila okacena u subotu, tako da sve je moguce
Moze biti a ne mora da znaci. Prosto receno, ne zna se 😀Има ли везе што је сутра викенд? Да ли је могуће да тад пусте на продају?
Jel prosla tura otisla samo na preordere ili je u jednom trenutku bilo dostupno i za online porucivanje?Ja mislim da je prosla tura u TM bila okacena u subotu, tako da sve je moguce
Ja sam upravo za vikend imao srece. Bese to jedna subota negde 11 izjutra. Klik, opa ode u korpu, checkout i evo sad pikam god of war... Ne bih ja oka sklapao da sam na vasem mestu, nema veze sto je vikend.Ha
ma sigurno
nisam uopste optimista za vikend
To je klasicna "osmica", HAMA kosta oko 450-500 rsdjel se zna gde moze da se kupi strujni kabl za PS5, mrsko mi da ga izvlacim svaki put kad premestam konzolu
Нормално! Неки чекамо од октобра/новембра на листи хахаhahahahaa
odlepili svi. kolektivno 🤣
Ma nece to biti danasJel "klikće" neko na refresh ili svi spavate? 🤨🙂
Ja sam ostavio stari HDMI kabel od PS4 Pro-a [da se ne zavlacim i cupam dzabe] posto mi 49XE9005 TV svakako ne podrzava HDMI 2.1 4K120 mod rada.ziv bio, a kontam obican hdmi mi je dovoljan za 1080p za drugu sobu?
Dok ne dodje neka nova tura nema sta da se prica. Oni sto su pokupovali su se preselili u drugu temu a mi koji cekamo nemamo o cemu da pricamo osim o eventualno nekim ponudama na KP. I da refreshujemo TM sajt ako kojim slucajem ne dodje do neke promene 😀Zacutala tema….
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari