Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Otvoris KP i nadjes. Disk je tu oko 600e uglavnom, digital 550e.
Prodavnice kod nas i dalje 90K, izgleda da nisu u toku.
Mogli bi da puste normalnu prodaju konzola bez useless igrica.

Slobodno posaljite poruku u inbox da vidim ponude

Ištvana su ovde već pominjali kao legitimnog za kupovinu, ja sam od njega odustao jer su tražili uplatu pre slanja (valjda prođu jeftinije za pošiljku ako se ne plaća pouzećem, tako mi nešto rekoše?), a ja sam imao bukv sav iznos spreman u kešu :D

Ja sam na taj način uzeo xbox.
Pisali smo da će pre uvažiti i rešiti garanciju on i ostali provereni prodavci, nego prodajni batini lanci...

Ištvana su ovde već pominjali kao legitimnog za kupovinu, ja sam od njega odustao jer su tražili uplatu pre slanja (valjda prođu jeftinije za pošiljku ako se ne plaća pouzećem, tako mi nešto rekoše?), a ja sam imao bukv sav iznos spreman u kešu :D
Kako mu je naziv na kp?
Ili ako moze link u inbox

Mislim da mu je to ostalo od pre, od silnih scalpera i slicno, mogao bi da prestane sa naplacivanjem unapred jer pre toga nije bilo kada je PS4 bio aktuelan.
Sad je i na ovim cenama potraznja mala, vise oglasa po realnim cenama i slicno. U HU moze lako da se nabavi itd.

Neko je ovde već objašnjavao naplatu unapred. Dešavalo se da mu otkažu pošiljke. Ne verujem da će menjati način naplate. Ali svakako preporuka za njega.

Jel može otprilike da se zna koliko dugo se čeka PS5 kad se naruči u nekoj od naših prodavnica? Vidim ima ih na stanju ali sa dodatnim igrama koje me ni najmanje ne interesuju i sa previsokom cenom, treba mi ona klasična disk verzija, koje naravno nigde nema

Sve domace radnje od premijere konzole insisitraju da se uz konzolu prodaju i dve igre. Ko zna kada ce se to promeniti.

Да ли може нека помоћ како купити у Мађарској? Где најбоље отићи, у којој продавници узети, дал гледају на царини и то. Хвала.

ПС. Исплати ли се то?

Zavisi kakve si sreće na carini. Naravno da gledaju. PS5 ćeš teko naći, xbox s i s vrlo verovatno.

Да ли може нека помоћ како купити у Мађарској? Где најбоље отићи, у којој продавници узети, дал гледају на царини и то. Хвала.

ПС. Исплати ли се то?

Zašto samo ne uzmeš od ljudi preko KP koji već uzimaju na taj način? Suštinski bi te izašlo skoro pa isto, uz manje glavobolje.

Istvan legenda, ili neko drugi, mislim da su cene svuda pale i cao. Koje cimanje da ides tamo i donosis, i ludilo sa carinom.

Zao mi je sto je Consolemanija prestao sa radom, on mi je bio glavni za sve. :(

Poslednja izmena:
cela tema o kupovini tehnike u 🇭🇺

Sa iskustvom kolege koji je konzolu reklamirao u G i kako je prošao bolje je konzolu uzimati preko braće madjara. Čim Ištvan i ostali spuste cenu na 550e (retail 65.000 rsd) nema svrhe kupovati kod nas bundlove za 90.000.

Mene i dalje zanima da li je CFI1200 došao na fafove sa 5nm čipom. Zna li ko?

Ок. Хвала. Мислим да ћу пратити Иштвана, што неке рече, кад се спусти на 550е, то је то.
Уздгред, питање онако бзвз, планира ли се ПС5 Про верзија? 😊😊😊

Naravno, ali ne skoro. Cekaj da se ova osnovna malo oznoji sa nekom igrom i pokaze pravu next gen igru.
Do sad sve malo bolja PS4 Pro grafika na 60 fps-a.

Да ли је неко сарађивао са продавцем "Јапанац" на кп, из Суботице? Он продаје ПС5 дигитал за 550 евра, ревизија 3 / CFI116B / model 2022. Одмах доступно.

Bolje uzmi opciju sa SSD-om, digital sa basic storage-om je nista. Ovako za malo dodatog novca imas dodatnih 1TB prostora koji ce ti svakako trebati.

Poslednja izmena:
Za 50e vise je dobra kupovina, ali ako si na budzetu mozes i bez toga.
Zavisi kako igras i koliko brz net imas, meni je tih 600GB sasvim dovoljno

Jeste skroz

Samo povezite racuna da je porez u Svajcarskoj na tehniku 7.7%
Dakle, to je skoro cena bez poreza...

Ок узео сам дигитал на кп од Јапанца. Увоз из Немачке. Само дигитал је био 550, са ССД-ом 600. Узех ту верзију. Устребаће.
Ко не жели да чека и да се зеза са увозом, препоручујем овог продавца. Брзо смо све реализовали, конзола је топ. Горе сам стављао линк у порукама. IMG-d61bc61adcee6003299a7ac83da70efe-V (1).jpgПоздрав и хвала.

Kakav SSD svi spominjete? Zar nemaju oba modela ugradjen ssd od 825 gb?
Ili disk verzija ima slot za ugradnju jos jednog ssda mozda?

Svaka PS5 konzola ima slot da se doda SSD. U ovom slucaju prodavac je prodavao WD Black 1TB koji je odlican i Playstation Verified uz konzolu.
Kako je Goachef uzeo digital verziju, dodatni prostor ce mu dobro doci. Kostalo ga je 50e vise. Mislim da je zasebno ssd bio 80e. Nisam proveravao koliko se krece kod drugih prodavaca.

ja bi to otvorio i proverio koji je SSD ubacen :)
nesto mi je tu cudno

Nazad
Vrh Dno