Ne. PS4 nema podršku za PS3 igre.Da li je moguce na cipovanu ps4 konzolu instalirati igrice koje su za ps3?
Na PS3 se igre mogu ili instalirati ili kopirati. Postoje različiti načini. Nedavno sam prošao celu proceduru, kada sam u svoj PS3 ugradio HDD od 1TB, hakovao ga, a potom instalirao sve ekskluzive koje su izašle za PS3. Ali PS3 nije ovde tema.Nedavno sam dobio, cipovao i prodao ps3, mada je tamo totalno drugacija prica sa ubacivanjem igrica i igrice se kopiraju, ne instaliraju se kao na cipovanim ps4.
Znaci jedina varijanta? I da se ne kacim na net da mi ne povuce neku sledecu novu verziju?Čekaš jailbreak.
Jasno. Koliko vidim, cekacu, nadam se i da cu docekati jailbrake 😁Jedna varijanta je da čekaš na toj verziji FW i nadaš se da izađe jailbreak za tu verziju. Onda odradiš jailbreak i sve što ide sa tim.
Druga varijanta je da se povežeš na net, ažuriraš konzolu, kupiš igru koju želiš i igraš je.
^Ne postoji način da se vrati starija verzija firmware-a.
"Settings" pa "System" i raščekiraj opciju "Limit Number of Content Items on Home Screen".Isteklo mi je vreme za izmenu poruka. Ja sam definitivno za staro gvozdje. Neposredno pre nego sto sam video tvoju poruku sam to video. Ja sam mislio da se sve igre vide na glavnoj strani ekrana, a znaci tu se vide samo poslednje pokrenute, odredjeni broj.
Hvala puno na odgovoru
Jesu li jaibrake-ovali ps5? Imam ps4 od pre neki mesec i sve reko cekam pomerice se sa one verzije 9 i nikako, pa gledam da li se isplati uopste da cekam ili moram originale.povremeno baci pogled na sledeći yt kanal
tu se odmah objavi šta je aktuelno, i provereno.
Daj, bre, ne zanosi se...Jesu li jaibrake-ovali ps5? Imam ps4 od pre neki mesec i sve reko cekam pomerice se sa one verzije 9 i nikako, pa gledam da li se isplati uopste da cekam ili moram originale.