Šta je novo?

PlayStation 4 Jailbreak

ja imam ovu na 5.05,hoce li moci ona da se flesuje na 5.55 kad izadje ovaj hack do Bozica ?

opet,niko ne zna kakav ce i za koju verziju exploit da izadje,i da izadje,koji postupak ce ici.

edit: da malo promenimo temu - jel' iko sa exploitom stavljao PS2 verziju Silent Hill 2 i ako jeste,kako izgleda/radi?

Poslednja izmena:
@Corvus Corax @DeRadicci Hvala oboma :)

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Izbacili "xlink kai" za jb konzole. Pitanje je samo koliko igara ima mogucnost lan multiplejera. Opet, bolje ista nego nista(za one koji ne placaju psn pretplatu).

sta ti to znaci,oce li moci da se igra ovaj novi pes,fifa i red dead 2 ?

Orchard,hoce li biti nesto za jilbreak na 5.55 ? najavise za Bozic :D

Lik je ladno 40+ puta pitao za 5.55 mislim da bi trebao nick da promijenis u v5.55

zvek nebitan si,orchard,pitam jer ste pricali da ce za bozic,a vidim vesti nema,a realno ako si nervozan nemoras ni da odgovaras:wave:

Lik je ladno 40+ puta pitao za 5.55 mislim da bi trebao nick da promijenis u v5.55

Ali onda menjati i za svaki sledeci jailbreak. xD

zvek nebitan si,orchard,pitam jer ste pricali da ce za bozic,a vidim vesti nema,a realno ako si nervozan nemoras ni da odgovaras:wave:

Stvarno preterujes. A lepo ti je receno jos pre dva meseca:

pitam dal ima nekih novosti u vezi update na 5.55 posle 2 nedelje ?

Nema.

A u svakom slucaju ces ih, kada bude, videti ovde u temi. Ne brini. ;)

Poslednja izmena:
moram,posto je to jedini nacin da se koliko toliko ugusi bela buka koju unosis istim pitanjem kao reakcijom na bilo sta da se napise na temi,cak i kad nema nikakve veze sa exploit/jb-om.listajuci temu stice se utisak samo eto sto nije,i takvu situaciju si iskljucivo ti stvorio,zato mora svaki put vrlo jasno da se podvuce realno stanje.

Da li se zna na kom software-u dolaze konzole koje su trenutno na akciji u prodavnici G**es.rs?

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Rekao bih da zavisi od verzije i bundle-a. Moja 1TB Pro je bila na 5.55.

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Moja je bila nesto 5.55 ili 5.57...

EDIT: 500GB

Poslednja izmena:
Neko je na drugoj temi napisao da je kupio pre neki dan, 6.0

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

[emoji2371]
65f9d82389c5063c037359a227aeba70.jpg

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Kao sto se i pretpostavilo, ova 'metoda' za pirate je povezana sa psn, treba 6.02 ofw. Znace se verovatno za koji dan vise.
0b1151aaaa5c21be0a58e0a640a4e120.jpg

das 100e i saljes konzolu na flesovanje...samo sto ne traze majcino devojacko,kilo svezeg sira i bocu dzoni setaca. :)

Pa uvek mozes da uzmes disk za 50-60e kod nasih sa KP, ili preko nosioca/gosta za 20-30e.

opaska je bila u smislu koliko smrdi,ne u smislu isplativosti.mene jb zanima zbog emulatora/BC-ja,piraterija me ne zanima.ps4 pro ima potencijal da bude idealna HTPC masina.

Pa da li po vama ima vise smisla cekati taj famozni jailbreak za 5.55 firmwer (ili mozda jos noviji) ili treba jednostavno dici ruke od toga i traziti i kupovati sto jeftinije originale i ne cekati vise na jailbreak

ja licno da imam 5.55 na pro-u nema teorije da bi ga apdejtovao.

Nazad
Vrh Dno