Rhisonicus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2014
- Poena
- 225
Destiny je online only igra, ne moze da se igra offline.
Za Fortnite cini mi se da treba sistem da bude update. Tj uslovljavaju sa tim. (Nisam 100% siguran)Naručio sam Ps4 Pro i sjutra mi stiže zahvaljujući članovima ovog foruma koji su mi pomogli.
Imam jedno pitanje samo. Možda je glupo ali još nisam u potpunosti savladao sve oko ps. Dakle, planiram da ugasim opciju za "system software update files" jer imam u planu da cipujem konzolu kasnije. Mislio sam da opciju "connect to the Internet" da ostavim uključenu jer planiram da igram fortnite online jer za nju ne treba da se placa ps+ kako sam vidio po netu.
E sad me buni ako ugasim opciju za update a ostavim opciju da sam na internetu da li će mi se system možda ažurirati? (a to mi ne bi odg zbog čipovanja). Jer na YouTube kanal modded warfare sam vidio da on preporučuje da se ugase i jedna i druga opcija da se ne bi ažurirao sistem i psn nalog? Moze li mi neko malo pojasniti oko toga. Hvala unaprijed![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
I ja bih isto sa pitam to, da li postoji neki apk za HBO GO za jailbreakovani PS4?Jel neko sa jb ps4 koristi (ili je probao da koristi) hbo go?
Vidim da po netu spominju neke "nopsn" verzije za ps3, za ps4 ne mogu da nadjem nikakav info, ili ne gledam gde treba.
Druga opcija je da jurim neki RPi ili Android box, ali malo ubija poentu uštede sa jailbreakovanjem ps4.![]()
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari