Scorpion_90
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.09.2008
- Poena
- 304
Daj mi ti pare za volan plus jos treba i da ucim da vozim jel i nije toliko lako a ti kazes da je lakse igrati pucacinu na dzojstiku nego na tastaturi
Da li postoji neki program koji bih mi dozvolio da koristim tastaturu u svim igricama?
Grujo, svaka cast za predstavljanje ove spravice.
Sjajna stvar, jedino je cena "prava sitnica" i pitanje da li i kada ce kod nas moci da se pazari..
jojpad
Cudo da i mene neko pohvali:d![]()
zar nije bio djojpad?
ne znaju te... inace, zar nema to cudo sto si mu pokazao lag?
Nmg da verujem da je nekom lakse da igra GTA na gamepad-u nego na normalnoj tastaturi.
Pa to onima koji su juče kupili prvi PC u "Forum Računarima" da bi dobili "Kolor štampač u boji" i prvi put videli internet kada su uzeli Telekom ADSL jer se delila Novak Đoković majica.
Neki od nas se igraju na konzolama/kontrolerima 15-20 godina i sve osim gamepada nam je teško za navikavanje.
grujo hvala puna za linkove mnogo mi znace jel nzm dal da kupim dobar komp od 6000 jura il sony 3 za 500 jura koji ce trajati duze(kad kazem duze mislim da ce igrice prevazici komp brzo a sony nece)
GTA IV moze fino da se tera sa detaljima na nivou konzolne verzije.
Eh, tvoja konfiguracije je jaka kao moj laptop.
Dobro je i da moze da pokrene igru.
A PS3 vec par meseci drzi cenu kod nas 500 a napolju 400 eurai jos nisi izgubio na njemu
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari