Šta je novo?

PlayStation 3 opšta diskusija - novosti, pitanja, odgovori...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daj mi ti pare za volan plus jos treba i da ucim da vozim jel i nije toliko lako a ti kazes da je lakse igrati pucacinu na dzojstiku nego na tastaturi

ma nije tesko igrati pucacine, jedino sto je mozda realno na tastaturi i pacovu malo preciznije.. :type:

Da li postoji neki program koji bih mi dozvolio da koristim tastaturu u svim igricama?

Nararno da postoji:)
Ali mala spravica koja se stekne na usb i posle prikljucis i tastaturu i misa!cak mozes podesiti kontrole u cod4 imas na youtubu vise o tome a evo ti link kako to sve izgleda i kolko kosta:) mada ja fps igram iskljucivo na jojpadu!http://www.play-asia.com/paOS-13-71-zq-49-en-70-2jsd.html

Inace sa ovim dodatkom moze da se igra i igrica koja nije predvidjena za tastaturu naci moze cak i soulcalibur4 sa misem:D:p

A evo ti i video klip da vidis tio kao i neki sto su ti odgovorili da je to nemoguce uraditi:)

http://www.youtube.com/watch?v=tjRqXk9DZQo

Moram malo da budem od koristi na forumu i ja a ne samo da se zezam:D:d

To vam pricam zasto sony nebi napravio tastaturu za igranje i pacova podrazumeva se kad mugu da prave bubnjeve i gitare mogu i jeb**u tastaturu i pacova

grujo hvala puna za linkove mnogo mi znace jel nzm dal da kupim dobar komp od 6000 jura il sony 3 za 500 jura koji ce trajati duze(kad kazem duze mislim da ce igrice prevazici komp brzo a sony nece)

Grujo, svaka cast za predstavljanje ove spravice.
Sjajna stvar, jedino je cena "prava sitnica" i pitanje da li i kada ce kod nas moci da se pazari..

Poslednja izmena:
Grujo, svaka cast za predstavljanje ove spravice.
Sjajna stvar, jedino je cena "prava sitnica" i pitanje da li i kada ce kod nas moci da se pazari..

Pa pazi ako uzimas konzolu a zelis da igras fps na tas i misu onda je ovo idealno resenje e sad cena jeste skupa ali jednom kupis i miran si dok neizbace ps4:D
Meni licno ovo netreba jer odlicno igram fps na jojpadu:) (od 98 qaqe2:)) tako da to je to!Ako vam je fps problem na jojpadu znate sta vam je ciniti :)
Inace ovo moze da se poruci sa sajta i da ti postar donese u SRBIJU kuci na adresu samo treba imati kartice i znate vec bla bla bla:D
Inace killzone2 ce vam biti vrh dozivljaj ako kupite ovo cudo:)
To ce biti ubedljivo fps godine (na konzolama) bar po meni :)

Cudo da i mene neko pohvali:d:):D

Poslednja izmena:
Nmg da verujem da je nekom lakse da igra GTA na gamepad-u nego na normalnoj tastaturi.

Pa to onima koji su juče kupili prvi PC u "Forum Računarima" da bi dobili "Kolor štampač u boji" i prvi put videli internet kada su uzeli Telekom ADSL jer se delila Novak Đoković majica.

Neki od nas se igraju na konzolama/kontrolerima 15-20 godina i sve osim gamepada nam je teško za navikavanje :).

Pa to onima koji su juče kupili prvi PC u "Forum Računarima" da bi dobili "Kolor štampač u boji" i prvi put videli internet kada su uzeli Telekom ADSL jer se delila Novak Đoković majica.

Neki od nas se igraju na konzolama/kontrolerima 15-20 godina i sve osim gamepada nam je teško za navikavanje :).

kapa dole za post! :)

Gde da namestim rezoluciju gta?? u podesavanjima za ps3 mi pise rezolucija 1080p, a imam hd ready tv,sta da stavim?

nigde. u display settings samo namestis rezoluciju za tvoj tv (720p ili 1080p ako ti podrzava) i grafiku vise ne cackas.. igre u kojoj god rezoluciji da rade, up/down-scale-uju se u rezoluciju koju si podesio.

hmm, u display settings pise curent output resolution 1080p, nemogu da stavim 720p, a kod game setings su obe opcije na off ,jel treba neke od njih da diram?

edit: otkacio sam za podrzane rezolucije 560p valjda onda 720p i 1080i, ali lepse mi izgleda na 1080p PS-ov meni, kako je moguce da radi u toj rezi ako tv ne podrzava nju??

Poslednja izmena:
Al sam se ismejao veceras, hvala Scorpio na terapiji :D

grujo hvala puna za linkove mnogo mi znace jel nzm dal da kupim dobar komp od 6000 jura il sony 3 za 500 jura koji ce trajati duze(kad kazem duze mislim da ce igrice prevazici komp brzo a sony nece)

Kupi ekstra komp za 700-800 jura i PS3 za 500 jura i nećeš pogrešiti ;)

nisam mislio da ce ceo komp da propadne ali grafika ce mozda i ranije zameniti neka bolja i onda ce je sve igrice traziti tu karticu,a ja sam bacio 300 jura za karticu(dobru karticu)

I posle igranje na PS3 skupo, a ovamo se baca pola konzole 2 puta godišnje na grafičku kartu da bi se odigrala jedna igra (GTA4 ovog meseca). :)

Znaci, PS3 se vise isplati ako se igra jedna igra godisnje :).

Mozes posedovati, dakle ne razmenjivati, 4, 5 igara godisnje i opet ces proci kao neko ko budzi PC svake godine. Secam se kada su napredni gejmeri letos pametovali kako si sa Dual Core bilo kojim i 3870 miran za sve multiplatforme do kraja veka konzola... Vidimo tacnost toga vec sa GTA IV. Nabudzices komp za 200 evra godisnje, odigrati sve sto izadje samo da ne bude da si uzalud dao pare i zaboraviti 95 % igara posle nedelju dana...

Realno, najbolja varijanta je imati napucan pc + ps3 + x360 + wii + psp + ...
Posto retko ko od nas ima novca za to, svako bira ono sto mu vise odgovara.
Meni ps3 i pc ne bi bili dovoljni da odigram sve sto pozelim, vecini ljudi sa ovog topika jeste.
GTA IV moze fino da se tera sa detaljima na nivou konzolne verzije. E sada, ko hoce da tera na max morace za to dobro i da plati.

Eh, tvoja konfiguracije je jaka kao moj laptop :).
Dobro je i da moze da pokrene igru.

Poslednja izmena:
A PS3 vec par meseci drzi cenu kod nas 500 a napolju 400 eura :) i jos nisi izgubio na njemu :D

Koja je poenta da se kupi komp koji kosta kao sto rece boris 600 jura i da sluzi za igranje sledeca 3 meseca.Bolje je kubiti konzolu i igrati 3 godine.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno