Šta je novo?

PlayStation 3 opšta diskusija - novosti, pitanja, odgovori...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas sam budala sto sam ga dirao i sad probah nece ni jedan dvd a to najvise koristim i dvd i igrice,sad cu da postavim temu ima li netko resenje i sta bi mogao da bude problem?

Ne moras posebnu temu.. Pogledaj u video opcijama tamo za rezolucije, stikliraj samo 576 i 720p, ostalo odstikliraj...

J...a ja vec otvorio ovako iznerviran, jer toliko ga cuvam taj ps3 kao kralja vise radi imidza i hitova igrica a on da me izneveri dodje mi da ga pljunem.

Koliko je po*ran ovaj EU store to je strasno, znaci NISTA ne dobijamo, ni onaj KZ2 Helghan trejler koji je izasao pre 8 godina jos nije na EU store-u, Uncharted 2 nista.. ***

Pa nisu u evropi oni koji troshe pare :)

Ja imam ruski acaunt:)
Namerno nisam napravio americki imam japanski,ruski i saksonski:d
Inace igram sve na ruskom :) ovi mi sluze za download sadrzaja sa stora:D

jel svaka usb tastatura radi na ps3 ?? raspao sam se dok sam ovo iskucao na gamepad-u :)

rAMA, najjaci ti je avatar - Stallone Cobra :)
You're a disease and I'm the cure... :D

Hoce li neko objasniti iz kog razloga je zakljucana "PS3 problem" tema?

verovatno sto se niste bavili problemom nego ste diskutovali o pokretanju igara sa HDDa, M$ i PSa.

moj savet coveku sa problemom, je da ga nosi u ComTrade servis, pogotovo ako ima garanciju.

Jedno pitanje posto vidim da se dosta prica o Sony 3.Da li ima da se kupi tastatura za Sony 3,ali ne ono sto sam nasao na netu na foru da se zakazi na dzojstik nego kao za PC prava velika tastatura.

Da, svaka sa USB-om, mada ako mislis da radi u igrama onda ne, radi samo u Unreal Tournament 3, inace mozes da je koristis za net, chat-ovanje u igrama, Linux, itd..

Da, mora da postoji podrshka u igri da bi je igrao, a sve ostalo radi (browser, bilo kakvo kucanje itd). Rade i mishevi.

Da li postoji neki program koji bih mi dozvolio da koristim tastaturu u svim igricama?

Hahaha, ne odustaje :D Nema takav program, nije ovo PC, verovao ili ne skoro svi zanrovi se lakse i udobnije igraju na gamepad-u, cak i pucacine za koje sam i ja mislio da je ne izvodljivo, samo je bitno da programeri to dobro urade (Killzone 2, Uncharted, itd)

dakle, da ti ponovim ono sto su ti gore vec rekli. ps3 podrzava usb tastature i miseve (kao hardware), ali igre ne!!! znaci, bilo gde gde imas kuckanje (pa i iz igrica) mozes da koristis tastaturu umesto jpada ali za samo igranje ne moze

Da li Sony Playstation 3 moze da pusta igrice?:D

Poslednja izmena:
Nmg da verujem da je nekom lakse da igra GTA na gamepad-u nego na normalnoj tastaturi.

logicno, jer bi tako prodali duplo manje gamepadova ;)
jajare japanske :D
vezbaj pucacine, zaista je izvodljivo :wave:

Ne mogu da verujem da je nekom lakše da igra GTA.

A sta je sa sony-evom tastaturom koja se prikaci na dzojstik jel to samo za chet i net il....

Nmg da verujem da je nekom lakse da igra GTA na gamepad-u nego na normalnoj tastaturi.

Ti verovatno mislish da je voznje lakshe igrati na tastaturi nego volanom :)

A sta je sa sony-evom tastaturom koja se prikaci na dzojstik jel to samo za chet i net il....

LOOOOL :d

logicno, jer bi tako prodali duplo manje gamepadova ;)
jajare japanske :D
vezbaj pucacine, zaista je izvodljivo :wave:

Sony je dao podrshku za misha i tastaturu, na developerima je da li ce je ubaciti u igru, razmishljaj malo...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno