Nije izvodljivo. Već sam napomenu da mogu u prostor predviđen za TV (visoka komoda sa knjigama) smestim samo one modele koji su uži od 87cm.
Pozdrav
Za Drivera pitanje, da li ti posedujes i plasmu i LCD (novije generacije) pa da mozes tako nesto da pricas... ccccccccc
Elem, navrati do mene da vidis kakav je krs plasma......
Ajd
JA sam posle duzeg vremena razgledanja i citanja tesktova po internetu kupio pre neki dan Plazma model od 50 inca Samsung 50C91H ,i UBEDLJIVO je nalbolji best buy za tu velicinu ekrana,isto vasi i za model od 42 inca.
Plazma je mnogo bolji izbor za velike dimenzije TVa,a pogotvo je ogromna razlika kod gledanja obicne kablovske televizije gde su bilo koji LCD ekrani skoro nepuoptrebljivi ,a ovaj Samsung model je fenomenalan po tom pitanju.
Svima sacvetume da pre kupvinu idu u radnje i detaljnije pogledaju kvalitet prikaza,i da OBAVEZNO traze da im se pokaze kako izgleda kablvski signal naravno ako ne gledaju samo HD filmove ne njemu vec ga koriste kao vecina ljudi i za obicne TV kanale.
Uglavnom za nase podneblje je Plazma broj jedan izbor za izbor od 37-50inca,to ce potvrditi svako ko je iole ozbiljnije
razmatra kupovnu TVa
Pozdrav
Po onome sto sam citao u topicu 32 inch LCDTV do 800€ Vuk je rekao da je Samsung daleko bolji od vecine drugih proizvodjaca.
Druga stvar, na sajtu www.plasma.com (koji sam i linkovao) stoji da je za velicine od 37" pa nanizhe LCD bolji izbor. To i jeste uticalo na moju odabir. Savetujem ti da procitas detaljno poredjenje pre nego sto nastavis sa svojim favorizovanjem plazme.
I na kraju, poneo bi laptop u radnju i pustio neki HD materijal (preko S-Videa). Na sta da obratim paznju?
Obrati paznju da ga povezes VGA -> VGA ako hoces da to ima smisla.
@Driver, ko sto rekoh, dodji da vidis HD materijal kod mene pa posle toga iznesi svoje misljenje:wall:
Pre nekoliko godina Plasma je stvarno bila mnogo bolja u odnosu na LCD shto se toga tiche, ali LCD napreduje, sve je bolji i jeftiniji i na kraju ce stici plasmu, a ona se nije godinama pomerila.
Trebao bih za decju sobu da uzmem neki flat panel, da se ne zrace decaOdmah sam krenuo da gledam LCD 32" ekrane, posto ce tu vremenom doci i PS3 (ili 4)... Medjutim deluje mi kao da se LCD tehnologija nije mrdnula sa tacke od pre 2 godine? Dobro cene jesu nesto pale, ali gde god vidim normalnu sliku, cena nije ispod 200k din. Planirao sam da dam oko 50-60k ali izbor je ocajan.
TV (SD) signal je i dalje jadan sa ispranim bojama, i sa 4ms se vide ghostovi (pre ce biti da je bio ukljucen neki NR)... znaci bas sam se razocarao. Jeste da je HDTV signal mnogo bolji, o PC konekciji da ne govorim, ali i dalje ostaje cinjenica da ce tu 80% vremena da se vrti TV i SD DVD.
Pre bih dao jos 20k za Panasonic 42PV70, koji mnogo bolje prikazuje SD nego LCD-ovi sto sam gledao. Da li neko ima iskustva sa PS3 ili Xbox konzolama na 42PV70? Rezolucija je 1024x768 a wide format, pa ne znam nasta to lici?
Posto kuci imam staru 42pa60 plazmu, koja je SD interesuje me koliko je losije izgleda obican SD signal na 42pv70?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari