Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
EA Games, mirodjija u svakoj corbi Znam samo da ce izaci za sve platforme, PC, XBox One, PS4 itd... Verovali ili ne igru pokrece Frostbite 3 endzin, tako da bice krkljanac i izgledace profi Izlazi na prolece 2014
Zasto upropastise onakvu igru.
Kec je bio keva, sa svim onim mini igrama pored glavne koje su sve zajedno bile extra, onakva igra se vise nece pojaviti.
Ja sam se razmisljao da kupim origigi al nazalost cena koja je trenutna za ovu igru iznosi oko 20,21e na sajtovima. Sto po meni nije vredno davanja toliko para za EA igru. Ukoliko cena padne ispod 10e uzecu jer me igra mnogo podseca na TF2 fazon.
Imas coop u fazonu vas 4, naravno to moze biti tvoja ekipa ili neka random, i branite bastu od zombija, i imate 9 wave-ova, bas je zanimljivoo, a ima i mod gde mozes biti i zombi i ubijas se sa drugima koji su biljke, klasican CoD fazon, ali igra ne vredi tih 20eur, kad se bude nasla za 1500din kod ovih nasih na KP, onda cu uzetii
Igra ima co-op i nekoliko modova u mp-u. Server browsera nema. Igra je inace pure fun
@Kermit
Manje mi zao sto sam dao 20 jura za GW nego ukupno 15 za Bf3 i Bf4.
pa gde se gasi raspali voice.necu da slusam sta neki rus brabonja u mic ili jos gore da slusam zvukove necije igre umesto moje.ima opcija samo da se smanji zvuk ali ne vidim kako da ga ugasim potpuno.ako ga smanjim do kraja opet ce mi se smanjiti zvuk igre kad neko pricao iako ga ne cujem.uzas 1
Realno, ko da avionom lete po kući, tako se čuje... Istekla mi proba, super je igra, ali ne verujem da ću kupovati po toj ceni. Devojka hoće još malo da igra, navukla se. Napravio joj Origin, hteo ponovo da započnem trial, kad ono cvrc, kaže da sam već probao Game Time na ovom PC-u i da ne mogu da ga aktiviram. Verovatno neka zaštita da se ne bi pravilo beskonačno naloga i tako igralo. Ne postoji neka zaobilazna metoda?
kupiš igru? :d
Šalu na stranu, probaj na tom novom acc-u da se loguješ na drugoj mašini, pa kad uzmeš gametime onda probaj login na ovu "kućnu". Ne znam da li će da prođe ali šta gubiš...