Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
New KOTOR Game Planned - Electronic Arts held their annual Analysts Day for financial advisors and during their presentation EA execs revealed in one chart on their main PDF file that their newly acquired developer BioWare will be making a new game in the Star Wars: Knights of the Old Republic franchise. This new game will apparently not be an MMO title but rather something similar to the first two games in the RPG series.
jadan bioware, a zakleli su se da nece vise raditi nista sa star wars temom
sta je sledece da opet rade dnd igru? to sigurno garantuje kvalitet
opet sa druge strane sreca te nije mmo
Bez obzira kakva vama igrivost bila i da li se ovo uopšte može nazvati RPG-em ovo je igra koja fantastično dočarava Star Wars svet. Planete su fenomenalne, priča takođe, gluma izvanredna. Sve u svemu odličan proizvod i jako se radujem trećem nastavku kad god došao🙂.
Bez obzira kakva vama igrivost bila i da li se ovo uopšte može nazvati RPG-em ovo je igra koja fantastično dočarava Star Wars svet. Planete su fenomenalne, priča takođe, gluma izvanredna. Sve u svemu odličan proizvod i jako se radujem trećem nastavku kad god došao🙂.
Uprawo to! Mislim da ce owo biti naslow koji je nastao cistom iznudom i alawoscu glawonja koji stoje iza EA... I'm scared to be honest... Kao sto se cimam i za ra3...
Ali pak, u neku ruku sam happy jer mi stwarno nedostaje igra tog tipa... A izlazak igre... Pa kao i ostali kotor-i, zima xbox360, prolece leto 2009 pc...
Biće skroz dobro ako ga pomere za jedno par hiljada godina ka rođenju Anakina... recimo u vreme Darth Plagueis The Wise, ali pre nego što je uzeo Palpatina kao učenika i da on bude ultimate nemesis u igri (znamo da ga na kraju nećemo pobediti, jer ga je dokrajčio apprentice, ali nema veze 🙂)
Ja bih voleo ogroman broj planeta, slobodno tumaranje svemirom u Oblivion fazonu, nelinearnu kampanju... pravi open-space RPG 🙂 i naravno - mali bilion kvestova razlicitih vrsta.
Ja bih voleo ogroman broj planeta, slobodno tumaranje svemirom u Oblivion fazonu, nelinearnu kampanju... pravi open-space RPG 🙂 i naravno - mali bilion kvestova razlicitih vrsta.
Ni ja nisam ljubitelj EA-ovih izdanja ali citao sam interview sa doktorima iz Bioware-a i po onome sto oni kazu zadrzace ogroman deo nezavisnosti. EA je tu da bi lakse isao marketing i distribucija. To je ono sto oni kazu. Inace u tom interview-u su oni izjavili da pored Dragon Age-a koji je u poodmakloj fazi (tj postoji veoma igriva verzija) rade na jos dva naslova koje su razvijali vec neko vreme i koji su u tom trenutku bili velika tajna. Sada izgleda da je to bio Kotor III i onaj neimenovani mmorpg za koji se sumnjalo da je KoToR Online sto i dalje moze da bude tacno pogotovo kada se sabere alavost Lukasa i EA.
E sad KoToR je odlicno prolazio i sa prva dva dela ne vidim zasto bi se EA mesao u posao Bioware-u tako da se nadam da ce sve sto se tice igre ostaviti njima. Inace i posle kraja 2 dela bilo je vise neko ocigledno da postoji veoma mnogo prostora za novim i finalnim KoToR-om
Ma solidna bi bila i dvojka samo da su malo bolje složili priču i da nisu toliko usrali kraj. Kec je stvarno bio super, jedna mi je od omiljenih igara ikad.
Ma solidna bi bila i dvojka samo da su malo bolje složili priču i da nisu toliko usrali kraj. Kec je stvarno bio super, jedna mi je od omiljenih igara ikad.
Nisu oni usrali prichu, nego im izdavachi nisu dali da je zavrshe. Negde na netu pre par godina su bili neki dizajn dokumenti, sa scenariom, transkriptima i td. iz igre. Pricha u dvojci je sasecena negde na manje od 2/3. Ja iskreno nisam to sve imao vremena da chitam, ali sam pratio razgovor ljudi na irc-u i na forumu povodom tih tekstova sto su procureli, i svi su bili u fazonu da su nam izdavachi KOTOR-a 2 uskratili jednu od najboljih rpg pricha ikada 😉
Ja nisam fan star wars-a, a ni KOTOR-a, ali ipak ne treba pljuvati ljude koji su radili dvojku, jer nisu oni ti koji odlucuju sta i koliko nedovrseno ce izaci na trziste. Krivi su izdavachi.
ajao al dizete taj kotor u nebesa samo sto je star wars 🙂
bilo bi kul da ne bude onoliko lienaran, da bude manjeg obima ali da mozes vise puta da igras, da se malo doteraju dijalozi a i borba bi mogla biti malo izazovnija u nekom taktickom smislu...
a i onaj princip svi NPCevi na jednom mestu poprilicno je smesan (kao i u nwn2)
kotor 1 je bio skroz ok po pitanju price i svega toga, ali dvojka je dosta izbalaniranija po pitanju mehanike borbe i razvoja likova i tako nekih sitnica, steta sto su je onoliko osakatili da bi je sto pre zavrsili...
pitanje je da li ce bioware angazovati nekog treceg da im radi tu igru ili ce raditi u svojoj reziji (sto ce biti veliko razocharenje, jer se oni vec poodavno planirano distanciraju od pravog rpg-a koji ih je izmedju ostalog i proslavio)
Ma kakvi, KOTOR2 je daleko interesantniji od keca. Pogotovu u pogledu rolplejinga. Uz npr. Planscape: Torment i Mask of the Betrayer, jedna od najboljih RPG priča što se mene tiče. Jedini problem sa igrom je lakoća dovedena do banalnosti, mada se ni prvi deo nije bog zna kako proslavio po tom pitanju, u mom slučaju.
Ono slažem se da je kraj nešto siromašniji, ali je sam tok priče već dovoljno toga ponudio tokom igre i razna pitanja otvorio da mu se da oprostiti. Kažete da su ih "šefovi" naterali da ubrzaju razvoj, onda mogu misliti kakva bi tek igra bila da su imali vremena da je završe 🙂
Kec me je baš smorio tako da sam ga bio batalio na nedelju-dve (negde na pola igre) pa sam se onda navratio i završio igru. Bio je patetičan u pojedinim momentima, a i par stvari je, za moj ukus, bilo nekako suviše na silu isforsirano u priči.
Bilo kako bilo, pretpostvaljam da će trojka biti prilagođena za široke narodne mase sa bitnim osvrtom na konzole, te mi to u startu ne uliva nadu. Nekako sam siguran da nema šanse da priča bude inspirativna kao u dvojci.
Bilo kako bilo, pretpostvaljam da će trojka biti prilagođena za široke narodne mase sa bitnim osvrtom na konzole, te mi to u startu ne uliva nadu. Nekako sam siguran da nema šanse da priča bude inspirativna kao u dvojci.
Nebitno je da li je KOTOR2 bolji od KOTOR1 ili obratno 🙂
Bitno je da ono sto nam predstoji, a moze da se nazove KOTOR3, bude znacajno bolje u svakom smislu od svojih prethodnika.
Ja sam rekao sta bih voleo da vidim i takva igra u Star Wars univerzumu bi imala odlicnu prodju tu nema sumnje 🙂
Zamislite da imate 10tak planeta sa preko 500 kvestova, ogromnim brojem NPC likova, dobrim main questom... i da mozete da birate strane, budete Sith lord ili Jedi....
Super vest! Kotor 1 i 2 sam presao u CUGU! 🙂 Svestan sam da postoji velika sansa da EA za*ere projekat ali sam takodje svestan da cu je odigrati ma kakva bila. Naravno da uvek postoji sansa da momci iz Bioware-a prevazidju sami sebe i izdaju dostojan nastavak 😉 May the force be with us!
1. Bioware jeste "samostalan" ali je pod "kapom" EA.
2. KotOR je kao i svaka STAR WARS licenca u vlasništvu Lucas Art
3. NEMA ŠANSE da Lucas Arts dozvoli da Bioware napravi STAR WARS igru za EA
4. KotOR 2 je pravio Obsidian Entertainment, a jedina veza sa Bioware-om je endžin i ex-Bioware programeri u OE.
I ja sam veliki ljubitelj KotOR-a, ali teško da će to Bioware raditi...i da će se pojaviti u dogledno vreme...nažalost