Iz mog iskustva Merino vunene čarape su teška prevara jer su nenormalno osetljive, peta ode posle 1 sezone, imam sve moguće najbolje svetske brendove, Darn Tough, Icebreaker, Smartwool, mada je meni peta baš specifična uništava mi sve patike pogotovo leva noga, sve bude bušno posle godinu dana.
Merino mi s jedino sviđaju za ekstremno zimske uslove ovi modeli, što bi rekli baba štrikala.
Shop the Women's Mountaineer Classic Edition Maximum Cushion Crew Socks from our collection of performance socks today.
www.smartwool.com
Ispostavilo ovog neka tanka sintetika i ovo preko za bolju izolaciju.
Generalno meni se ne sviđa ništa od čiste vune jer se mnogo znojim, a vuna kad se nakvasi neće se nikad osušiti.
Najbolje je mix tipa 30% vuna ostalo sintetika da ojača čarapu. Od ovog brenda nema dalje jedino još njih nisam uništio.
Daju lifetime warranty Na čarape to nema nigde. 😃
The best men's hiking socks are made of Merino Wool; it's naturally moisture wicking and anti-blister. Ours are Guaranteed for Life.
darntough.eu
Sve ove čarape imaju kraće, srednje, duže modele, različite debljine gazište - cushion, kad probate full cushion modele nećete pogledati druge čarape.
Imate na KP neki prodaju to povoljno.
Пластика је ради чврстине, вуна треба да је основа. Не знам продаје ли се Devold у Србији, имају сјајне колекције за све услове.
Uzeo sam jedan model za probu i najblaže rečeno ne sviđa mi se kao ni naš Merino world.
Vuna skoro 100% rasteže se previše ko slina, nema efekta baselayer ako nije uz telo
Ako bi uzimao Devold samo ove active mix vuna sintetika varijante, unutra je sintetika da kupi znoj i suši se, a spolja vuna.
Vi har dessverre gått inn en blindvei her. Vi er lei for det!
www.devold.com
Vunu Jovica Spajić nosi kao drugi sloj ispod ide onaj striper veš
Prvo to pa preko tanka vuna da greje
www.brynje.no
Mislim da ne, znam da ih iima kod komšija.
Imam mlađeg kolegu koji je zaluđen za norveške brendove 😁 A sada već imam i dobar broj drugara tamo. Samo baš retko tražim da mi donesu nešto odozgo, ipak je ovo roba koju treba probati.
Imaš npr EU brend Thermowave, prodaje ga naš Kamino samo jadan izbor modela i veličina uglavnom.
Ovaj komplet sam zadnje uzeo preko i sve je top brzo se relativno suši jer je unutra neka vrsta plastike, spolja vuna
Mada ovo je bolesno preko toplo pretoplo za većinu uslova, pogotovo ako se ide uzbrdo.
Thermowave - Merino Arctic Long Sleeve Shirt - Merino base layer ➽ Dispatch within 24h - Buy online now! ✓ 100 Day Return Policy ✓ Expert advice ✓ Free delivery to EU countries
www.bergfreunde.eu
Zimske akcije do -10° idem u nekom najtanjem baselayer koji se brzo suši i samo hardshell.
Ortovox ima vrhunske baselayer modele samo kidaju sa cenama i mnogima se nece svideti te boje