Šta je novo?

placanje preko neta??

Kako znas moju adresu???? :d

Nesto si relativno pogresno otkucao tj. napisao nije ti dobro Q-votovanje.

Sto se tice racuna, mislim da ne bi trebalo da bude takvih problema, jer koliko sam informaisan oni su bas retki. Mada bih voleo da procitam driver ima da kaze na ovu temu sa racunima, jer mi se cini da je jedan od "veterana" u ovoj oblasti.

Poslednja izmena:
Evo ja sam bas sada probao da otvorim paypal sa Viza virtuon karticom i ne moze,znaci nemoj da se zaludjujete sa viza virtuon jer nece, cuo sam od nekih da je ranije htelo i da imaju paypal acount ali vise ne moze ni za austrijom ni grckom verovatno ce i ovima koji imaju otvorene paypal racune uskoro da zatvore.
Sad mene konkretno zanima ta revolving kartica da li bi ja mogao nju da uzmem posto nisam zaposlen to jest jel to debitna ili kreditna kartica.
A druga stvar koja me interesuje jel ima neka kartica kojom mogu da placam preko clickbank? posto je sa vizom v. isti slucaj kao kod paypala.

Poslednja izmena:
PayPal resenje !?

A sta milsite ljudi da sa VISA virtuon, ili VISA internet od VOBAN otvorimo racun kod www.epassporte.com i sa njihovim novim brojem VISA internet kartice koju dobijemo (koji je svakako USA) otvorimo paypal account.Mislim da bi to proslo :banana:

elmerbogatic je napisao(la):
Tehnicki je ovo moguce.

ALI, nemoj posle neko da kuka kad mu PayPal blokira racun i trazi da se posalje racun za struju sa tom adresom ili neki drugi dokument koji dokazuje da zivis npr. na adresi:
Bulevar revolucije 99,
11 000 Beograd
Osterreich
:d

Jel si ti to uopshte probao, ili samo nagadjash ? Znam nekoliko ljudi koji imaju paypal godinu i vishe, i placaju i nikad nikakvih problema nije bilo. Paypal mozda i moze da ti ugasi nalog posle nekog vremena, ali dok mozesh da ga koristish, koristi ga...

Hajime je napisao(la):
Evo ja sam bas sada probao da otvorim paypal sa Viza virtuon karticom i ne moze,znaci nemoj da se zaludjujete sa viza virtuon jer nece, cuo sam od nekih da je ranije htelo i da imaju paypal acount ali vise ne moze ni za austrijom ni grckom verovatno ce i ovima koji imaju otvorene paypal racune uskoro da zatvore.

Nishta novo nisi rekao, zna se da virtuon vishe ne moze da se koristi, zato shto su izbacili revolving, pa moraju nekako da "nateraju" da ljudi uzmu tu karticu, jer od virtuona nemaju nikakvu zaradu.

I nece paypal nikome da zatvara rachun, vec jednostavno nece da ti primi broj novog virtuona koji si uzeo...

Poslednja izmena:
Credit card

Iz Srbije moze da se plati preko neta bilo kojom VISA kreditnom karticom, ja sam placao sa VISA karticom EFG Eurobanke, i placanja bez problema prolaze. Uopste vam ne trebaju virtuon kartice...

Ajde otvori paypal nalog :)

Credit card

Paypal nalog sigurno ne mogu da otvorim, ali mislim da on nije ni bitan za placanje preko neta. Veliki broj sajtova i on-line trgovina prihvata VISA karticu i bas ih briga da li je kartica izdata u Srbiji ili Australiji...

Paypal

Meni Turbosquid.com i The3dStudio.com svakog 15. u mesecu uplacuje odredjenu sumu novca na paypal. Nemam Kreditnu karticu i nisam je ukucao za verifikovanje racuna, a bez problema sam narucivao neke knjige preko Ebay.com. Paypal sam otvorio na Grcku.

Prospero je napisao(la):
Paypal nalog sigurno ne mogu da otvorim, ali mislim da on nije ni bitan za placanje preko neta. Veliki broj sajtova i on-line trgovina prihvata VISA karticu i bas ih briga da li je kartica izdata u Srbiji ili Australiji...

To ti mislish, dok ne probash. Prava kupovina na netu je paypal+ebay, sve ostalo je zezanje..

Iz Srbije moze da se plati preko neta bilo kojom VISA kreditnom karticom, ja sam placao sa VISA karticom EFG Eurobanke, i placanja bez problema prolaze. Uopste vam ne trebaju virtuon kartice...

ajde da ja pitam nest..npr uzemem nesto preko ebay-a. Zasto ja ond amoram da paltim bas preko ebaya,s apaypal-om, ako prodavac prihvati da mu paltim sa otp visa virtuon karticom? jel mislimd a je u stavri svejedno dali ej to od otp raifessen itd, bitno je da imas karticu koju npr mozes tj prodavac moze da koristi gde on zivi. :zgran:

npr on mi daje njegov account a ka cu samo da platim na njegov racun. JEL tako ok, sta vi mislite?:trust:

Ja sam imao i virtuon Rechthousand banke i Vojvođanske, pa nađete taman na netu šta bi da kupite (ponekad i jednostavne stvari... časopisi usluge), kad ono ćorak... ne prolaze kartice zbog "mera sigurnosti",...
Onda provalite da u meridijan banci možete uzeti VISA classic, ali koja vam je vezana samo za sredstva na računu, i imate poseban devizni vezan za karticu i ta KARTICA PROLAZI SVUDA!!!
Lepa stvar je da održavanje računa plaćate nešto sitno samo u mesecu u kojem imate promet preko iste :)

Tehnicki je ovo moguce.

ALI, nemoj posle neko da kuka kad mu PayPal blokira racun i trazi da se posalje racun za struju sa tom adresom ili neki drugi dokument koji dokazuje da zivis npr. na adresi:
Bulevar revolucije 99,
11 000 Beograd
Osterreich
:d

onda objasni Paypal-u da ta ulica ne postoji ni u Srbiji, vec je promenila naziv u Bulevar Kralja Aleksandra :D:d:D

Da li postoji varijanta da mi neko preko u inostranstvu otvori PayPal nalog a da ga ja odvde najnormalnije koristim? Poenta je da onaj preko nema nikakve obaveze sa PayPal racunom. Kakva je procedura kod PayPal nacina placanja, leganja para na racun, podizanja...
Pitam zbog eBay-a.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno