Wulfgar je napisao(la):Зар ти мислиш да стране фиме/сајтови/шта_ли_већ примају војвођанску картицу :d
pevac je napisao(la):na zalost PayPal ne moze da dobije niko sa prostora EX-YU. Iako je bilo nekih zaobilaznih metoda da se nekako otvori account kod PayPal-a na kraju se ipak sve zavrsi neuspehom. Jedino ako ti neki drugar sa razvijenog zapada otvori account na svoje ime i sa njegovom kreditornom karticom i na njegovu adresu na koju mu glasi kartica.
MIO je napisao(la):ok hvala na pomoci, konkretno mi treba za voipstunt program koji trazi 5e a pricas koliko hoces sa zemljama koje su free za razgovor preko njega, uostalom vidite na www.voipstunt.com
zeljkoBU je napisao(la):izvadi viruton(gde i kako bilo je u 1000 postova) i otvori racun na moneybookers-u.odatle mozes da placas svugde,a kes na virtuon mozes povratiti kada hoces...(ukoliko kupujes nesto preko neta,obavezno pogledaj dali prodavac salje robu u Srbiju)
VALTER je napisao(la):Da li preko www.moneybokers.com mogu slati novac samo onom koji je isto registrovan tamo, ili bilo kome.Kako se vrsi distava money onom kome sam poslao ?
pozdrav
Da li na Ebay trgovci hoce da prome lovu sa Moneybokera, e sada da li tamo ima opcija da se ostavi kome upucujem na ebayu i sl?zeljkoBU je napisao(la):sa MB-a mozes novac da saljes na koji god hoces racun bilo kome.to ti je jedna vrsta "virtuelne" banke.dostava kesa se razlikuje u tome ako saljes pare na ebay,neku online kladzu ili nesto slicno transakcija se vrsi odmah(posle nekoliko sekundi) a kada tebi neko salje na MB traje do 3 dana,a kada sa MB hoces fizicki da podignes novac iz banke to traje 3-7 dana.
mene zanima samo slanje novca.recimo ja hocu da posaljem mom prijatelju u usa, e sada da li on moja da mi dostavi broj njegovor racuna u banci ili mogu da mu poslaju novac na njegovi adresu ?zeljkoBU je napisao(la):sa MB-a mozes novac da saljes na koji god hoces racun bilo kome.to ti je jedna vrsta "virtuelne" banke.dostava kesa se razlikuje u tome ako saljes pare na ebay,neku online kladzu ili nesto slicno transakcija se vrsi odmah(posle nekoliko sekundi) a kada tebi neko salje na MB traje do 3 dana,a kada sa MB hoces fizicki da podignes novac iz banke to traje 3-7 dana.
zeljkoBU je napisao(la):ako ne moze MB ni direktno sa virtuonke onda je resenje paypal. radi za ebay 100%
VALTER je napisao(la):A PayPal iz Srbije ne mozeI sta onda za nas smrtnike ?
omnik je napisao(la):Pa zar nismo vec negde na forumu utvrdili da paypal moze samo se za zemlju izabere Austria a ostatak popuni regularno... naravno problem moze biti sto je onda na nemackom :d
driver je napisao(la):Treba ti Rajfajzen Revolving kartica, ne moze bilo koja..
I moze da se prebaci na engleski kasnije, samo signup za paypal mora malo da se prevodi, ali nije to toliki problem...
GEOM je napisao(la):Valtere, jel ti chitash neshto ? Pa rekao sam jedno 5x za poslednja dva dana da moze. Treba ti Rajfajzen Revolving kartica, ne moze bilo koja..
I moze da se prebaci na engleski kasnije, samo signup za paypal mora malo da se prevodi, ali nije to toliki problem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari