Mrle, nesto mi ne ide sa ovom komandom: "SortUpper=2" Editovao sam sa 3 na 2. i dalje mi redja
1.
10.
11.
12.
2.
3.
4.
...
9.
- kad radis rename nekog fajla sa npr. F2 (to mozes u optionsima da namestis da bude na F2), onda se sa ovom linijom u configuration delu:
"RenameSelOnlyName=1"
oplavi samo ime fajla, a ne i extenzija (njoj se i onako vrlo retko menja ime).
Ajd kad se pita ovde o INI setovanjima da i ja nešto pitam. Postoji li način da kad se nekom folderu da ime npr. "FLAC" (sve velikim slovima!) TC to prikazuje onako kako jeste, a ne kao "Flac" (samo prvo slovo veliko)?
configuration / options / operation / stikliraj "select only the file name when renaming..."2.
Gde treba da izmenim da kada hocu da izvrsim rename nekog fajla da ne markira i ekstenziju?
Napisao si boju, a ne oblik, tip...ikonice, pa je doslo do nesporazuma.@bobiska
Gde se nalazi ta opcija? Skoro sve vrste fajlova ima neku boju ikonice: exe (sve zavisi da li je setup ili nesto drugo), jpg svoju (koju mu je dodelio ACDsee), word svoju itd. Samo rar TC detektuje po svome.
Znaci kada odem u file types > rar archive > advanced > change icon > imam da izbiram 5,6 razlicitih, koju god da stavim u TC-u ostaje mala upakovana zuta kutijica. TC mu nekako dodeli i nece da promeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari