crnivitez je napisao(la):Da li je neko cuo ribbon zvucnike i kakvi su utisci?
notax je napisao(la):Kod nas je radio odlicne rucno radjene Ribbon jedinice Aca-Ribbon, koje su kostale dosta manje od inostranih, a bile su odlicne.
vlasta je napisao(la):...
Radi li doticni Aca jos?
notax je napisao(la):...
Ne znam. Nisam se dugo chuo sa njim. Imam negde telefone.
Tuzno je to sto u ovoj zemlji ljudi koji imaju talenta, vredni su itd, ne mogu da razvijaju svoje sposobnosti, da uche i napreduju dalje. Taj bi chovek (kao verovatno i ja) na tom polju chudo napravio outside.
vlasta je napisao(la):...
Cini mi se da smo za takve vase proizvode malo trziste, ili mozda pre da se kaze neobrazovano. Ovde svi ocekuju nesto dzabe, a vrhunsko. E pa nemoze.
Aponen je napisao(la):...
Nas covek je komotno spreman da da velike pare za uredjaje iz inostranstva, cija je etiketa vrhunski ili ekskluzivan krajnje diskutabilna, a na drugoj strani nije spreman da prizna nekom domacem konstruktoru da njegov proizvod valja.
vidard je napisao(la):crnivitez: "...jer ih Aca nikada ne pravi iste, vec u zavisnosti od toga sa kojim ce pojacalom u kombinaciji ici, u kakvoj ce se prostoriji slusati , koji ce se materijal koristiti prilikom izrade i slicno , tako da verovatno i cena varira. ..."
To je O.K. Radice dobro samo u tvom sistemu. Sve dok ne odlucis da promenis pojacalo ili da ih prodas. A tada dobijes (ili kupac) "shit". Zato se u velikoj vecini ne rade takva "podesavanja" da ne bi bilo "vecitih" zvucnika...
crnivitez je napisao(la):Uh, ovde su se malo uzburkale strasti, mada ni to neki put nije lose![]()
Kada sam rekao da ih ne radi uvek isto, akcenat je bio bacen na cenu proizvoda jer je Notax naveo jednu cenu , a mene nisu toliko kostali. Cisto da ne bude posle nesto tipa:"Pera mi je prodao zvucnike za 10 000 , a Mika je rekao da su 2000. Bas me je zavrnuo!" :d Mislim da se sada razumemo.
Pozdrav
notax je napisao(la):Uh! Pogledao sam linkove. Izbezobrazili se ovi Kinezi. Koliko je onaj Tube SACD player ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari