Cutter je napisao(la):Naravno da sam ukljucio DC++,i naravno da znam kako radi,nego lepo pitam ako uplatim vezu od 512 kbit/s koliku bih imao realnu brzinu razmene fajlova?
Cutter je napisao(la):Hvala Kibob,samo me je to zanimalo.
Protok je garantovan za svakog pojedinačnog korisnika 99.8 % vremena u kolicini od 1500 MB (1.5GB) na mesecnom nivou. Ne postoje dodatni troškovi
Cutter je napisao(la):Vidim da je bio topic o ovom satelitskom provajderu,pa me zanima ako ja uplatim recimo mesec dana brzinom od 512 kbit/s,koliku bih ja brzinu imao u downloadu(DC++)?
Moj savet ti je da Sky Star 2 karticu uzmes kod astrasata u jednom od 2 paketa 256 ili 512. kad sve saberes oduzmes kartica ce te izaci nekih 40 tak eura + 3 meseca pretplate.Cene vidi na njihovom sajtu. Tanjir i LNB konvertorCutter je napisao(la):Pa ajde,ako te ne mrzi,napishi gde si ti nabavio opremu(sat. tanjir,LNB,kablove) i da li ti je jos nesto potrebno.gde si ti nabavio opremu i koliko te je kostalo?
Mislim da ne pricamo o istoj firmi ja govorim o Sat speed + www.satspeed.co.yunIce Cream je napisao(la):Bio sam. Jedino oni office paketi vrede nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari