Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 185
Hvala na brzom odgovoru!
Hvala na brzom odgovoru!
Na sta konkretno mislis?Pitanje...Zasto se tolerise na forumu da stoje slike avatara korisnika koji je u suprotnosti sa pravilima foruma ?
Nisi pogresio jer se moze povezati sa desavanjima, tacnije skoro svaki logo koji nije personalizovan mozes da povezes sa necim. Npr isti taj znak se koristio za godisnjicu u Izraelu, u africkim drzavama itd...Verovatno sam onda ja pogresio,izvinjavam se.
Keshiranje foruma za ulogovane je instant, za goste na sat vremena (ako se ne varam) ide refresh.kao da mu treba par minuta da azuzira listu unutar threada.
Ako je odavno otvoren, označi ga samo sa "Nije aktuelno" (bez postovanja) i postavi novi oglas.
Zasto nas sataniste uvek targetiraju ja ne znam.
Možejel to može tako?
Idi na tri tačkice gore u desnom uglu, pored preview ikonice i isključi opciju za code, to su ti one uglaste zagrade.Zašto iz chrome aplikacije u nekim temama ne može da se postuje slika, a ni da se formatira tekst ?
Pogledajte prilog 474460
?self-user promene termin
user side? izvinjavam seProblem je sto je konkretni avatar postavljen jos pre 2021 tj pre novog foruma, jer novi forum belezi user-side promene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari