Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Pitanje...Zasto se tolerise na forumu da stoje slike avatara korisnika koji je u suprotnosti sa pravilima foruma ?

Mislis na ovo?

1735749892485.jpeg

Ako je u skladu sa pravilima foruma onda sam ja pogresio.
Ne znam samo zasto mesamo politiku u forum,nista drugo.

Ne znam sta je politicki ovde, jer taj znak koriste mnoge institucije,NVO, akcije itd.
U Nemackoj znam minimum 5 institucija koji koriste ovaj logo, odnosi se na zdravstvo i borbu za mlade.

Evo ti primer na svetskom nivou:

Red Hand Campaign
February 12th is Red Hand Day, the international day against the use of child soldiers. Take part in the Red Hand Campaign with your students and show politicians your red hand against war!

Verovatno sam onda ja pogresio,izvinjavam se.
Nisi pogresio jer se moze povezati sa desavanjima, tacnije skoro svaki logo koji nije personalizovan mozes da povezes sa necim. Npr isti taj znak se koristio za godisnjicu u Izraelu, u africkim drzavama itd...
Problem je sto je konkretni avatar postavljen jos pre 2021 tj pre novog foruma, jer novi forum belezi user-side promene.
Takodje je nasa greska jer si 2x prijavio a prijava je odbijena bez obavestenja za tebe, tako da se i mi izvinjavamo tebi.

Poslednja izmena:
Nije toliko do Alexa koliko je do previdjenog koraka u proceduri.
Vise moderatora je ovo okarakterisalo kao spam jer su mislili da clan dobija obavestenje da je prijava odbijena.
Tek kada sam odradio prijave preko test naloga, videsmo da korisnik nema povratni info ako se extra ne odradi dodatni korak u obradi prijave.
Zato napisah da smo i mi pogresili.
Ali da, Alex moze lepse da komunicira, sto ce i biti ubuduce.

Hmm, od skora mi u temi koju pratim, kad kliknem na link za tu poruku koja je došla kao nova, sistem me ne odvede na poslednju poruku već na par poruka iznad i uopšte nema tih odgovora. U tom trenutku pokazuje da nisam logovan na sistem. Kad se logujem, ond a pokaže i ostale nove. Napominjem da nije u pitanju diskusija sa većim brojem poruka u kratkom periodu…

Edit: kao da mu treba par minuta da azuzira listu unutar threada.

Ako je odavno otvoren, označi ga samo sa "Nije aktuelno" (bez postovanja) i postavi novi oglas.

npr. imam proc neki u oglasima već 3-4 meseca, niko se javio nije
njega da označim da nije aktuelan. i da onda postavim oglas
sa istim procesorom, ali i hladnjakom i pločom za njega?
jel to može tako? (stoji mi mesecima, nemam kad da sklapam...)
to ponavaljanje/ dodavanje nije baš najbolje odradjeno u pravilima

Zasto nas sataniste uvek targetiraju ja ne znam.

Zato što smarate kao i ova druga "pokaj se, grešan si" strana!

Zašto iz chrome aplikacije u nekim temama ne može da se postuje slika, a ni da se formatira tekst ?

1000017237.png

Hvala, radi.

Za one sa jeftinijim ulaznicama sta je self-user promene termin, sva aktivnost na forumu?

User side iliti client side promene, sve bitnije promene koje odradis na svom profilu se vremenski loguju.
Mogu da vidim kada si promenuo sifru (ali ne i samu sifru), kada si aktivirao 2FA, menjao avatar itd... tj sve sto je bitno za administraciju i sigurnost foruma.

Aha dobro, i do kad to sad važi? Gde mogu da vidim takve informacije da mi je nešto zabranjeno, obrisano i slično? Dosad sam dobio jednom upozorenje koje sam dobio u inbox davno i ništa više, kako ja da znam da sam zbog nečega sankcionisan?

Poslednja izmena od urednika:
Nešto od tih informacija se vidi kada izabereš svoj nalog, zatim Upozorenja. Na računaru se nalog nalazi na vrhu stranice u pretraživaču.

Sve se vidi ako osoba zeli da vidi, a ako ne onda ne vredi nista reci. Izvinite ako sam grubo rekao, ali tako je. Kao za pravila, sve pise i opet se vracamo u krug kad neko nesto pita, vise nije ni smesno.

Nazad
Vrh Dno