D
Deleted member 46590
Guest
Ma nema potrebe kada nema nikoga da reaguje. Neki čudaci spavaju noću 🍸
Bukvalno u nazivu teme stoji > Pročitati pravila iz prvog posta.U samo jednoj temi vise ne mogu da saljem poruke.
Na dnu stranice mi pise "Vi nemate privilegije da ovde odgovorite". Gde mogu da nadjem razlog sta se tacno desilo?
Zato što se pretvorila u nešto sasvim drugo što je jasno kad se pročita poslednja stranica teme.Из кога разлога је затворена ова, иначе врхунска тема?!
Одлична расправа и информације, и катанац одједном без икаквог разлога?
![]()
Najbolji grad za zivot u Srbiji?
Slabo poznaješ materiju :) A gde možeš zimi da odeš u NS-u? Vojvodina puna planina, zimska idila :) Kladionice, brza hrana, apoteke svuda niču na svakom koraku i u svakom gradu... NS je 10x bolja opcija od KG-a, u svakom smislu. Godinama sam živeo u NS, i nedostatak rodnog planinskog kraja mi...forum.benchmark.rs
Bukvalno u nazivu teme stoji > Pročitati pravila iz prvog posta.
Zato što se pretvorila u nešto sasvim drugo što je jasno kad se pročita poslednja stranica teme.
U ono što ne treba da bude na ovakvom IT forumu.
Hocu da promenim svoj username! = Moze ako je svez nalog, tipa do 50 poruka. Smatramo da nema smisla menjati imena korisnika koji su aktivni godinama i poznati po svom starom imenu.
Napisi mi mail sa starim i novim podacima na:Pokušavam da promenim mejl adresu naloga ali stalno mi iskače da ima neka greška na serveru.
Par sekundi kasnije stigne mejl da verifikujem adresu ali ništa se ne dešava nakon verifikacije.
Ostane stara mejl adresa.
Poslato.
Hoće, ove nedelje planiram radove na serveru i dodao sam ovaj problem u todo listu.Postavio sam isto pitanje pre par meseci, sad moram opet. Hoce li se ikada resiti situacija da kada kliknem na hamburger meni, ne otvori sliku ispod njega, vec bas taj meni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari