Kaže da [email protected] ne postoji i nije moguće poslati mail
Kaže da [email protected] ne postoji i nije moguće poslati mail
Ako sam dobro ukapirao ovo izbacuje zadnjih 60 obaveštenja...i onda ja otvorim, pa kod mene od tih 60 je 58 koje sam imao na jednom upisu na temi sa slikama,Postoji, imaš link Show all u Alerts panelu koji vodi ovde: https://forum.benchmark.rs/account/alerts
Nisam izrazio nezadovoljstvo u temi u kojoj sam sankcionisan nego u temi gde su pitanja o forumu.Pravila foruma:
"vaše nezadovoljstvo nemojte iznositi u temama u kojima ste bili sankionisani. "
Zadto ljudi misle ako im je obrisano par poruka da se neko nameracio na njih?
Moracemo sankcionisati ovakve poruke ubuduce.
to se lepo prijavidešavalo se da se raspravljam sa nekim, dođe moderator i moje poruke obriše a poruke druge strane ostavi ( pošto znam da se druže privatno ).
Procitas celo pravilo, od pocetka a ne selektivno i bice ti jasno zasto ce biti sankcionisano, jer je resenje ponudjeno.Nisam izrazio nezadovoljstvo u temi u kojoj sam sankcionisan nego u temi gde su pitanja o forumu.
I moraćete da sankcionišete ovakve poruke? To znači, ako opet budem pitao zašto su mi obrisane poruke, biću kažnjen? Niđe veze niti logike...
OK, prihvatam. U pitanju je bio jedan post, I to sam pohvalio kolegu koji je umalo pogodio... Da ste u svakoj temi i prema svakom ovako efikasni i dosledni, gde bi vam (nam) bio kraj...Covek je lepo upozorio, e sada sto su neki ignorisali upozorenje...
![]()
Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)
Бесплатно: Divine Knockout (DKO).forum.benchmark.rs
Pa ti lepo prijavi sadržaj kod kojeg nismo bili efikasni. Tvoja poslednja prijava je bila 24. maja ove godine, dakle lakše je kukati i žaliti se nego pomoći - to zahteva konkretan trud i rad.OK, prihvatam. U pitanju je bio jedan post, I to sam pohvalio kolegu koji je umalo pogodio... Da ste u svakoj temi i prema svakom ovako efikasni i dosledni, gde bi vam (nam) bio kraj...
Da nisu azurni a i na monitoru firefoxa kada se udje o tom curenju pise da je iz novembra 2019. sto si spomenuo.ažurni sa tim listama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari