Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Stigao mi je danas privremeni pw na mail sa kojim sam mogao da se ulogujem na acc i promenim pw.
sad je sve ok.... rešeno u razumnom roku.
Novi pw sam već zaboravio, nadam se da ga je pwmanager zapamtio :D

@kUdtiHaEX Koliko bi bilo pametno da se podrška za TLS 1.0 i TLS 1.1. ukine? Da ostane TLS 1.2 i TLS 1.3.

Da li može da se podesi da alerts ne nestaju posle nekog vremena, nego da ostaju trajno zapamćeni? Npr, znam da me je pre desetak dana neko citirao na jednoj temi o televizorima i sad hoću da se vratim na taj post, ali nemam više alert o citiranju, pa moram preko svog profila da nađem sopstveni post i zatim citat koji tražim. Da postoji alerts history umesto samo recent alerts, to bi bilo mnogo lakše.

Probao sam to pre pisanja posta, dobija se poruka: "You do not have any recent alerts".

Da li je moguće da mi se brišu slike iz teme Zanimljive slike, zato što na slici piše a.s.s? Vidim da se neki moderator nameračio na mene pošto nonstop mi se brišu slike. Baš nije fer.

Pravila foruma:

"Molimo vas da poštujete i pridržavate se odluka moderatora. Samo po sebi razumljivo. Ako imate problema sa moderacijom, možete problem prijaviti administratorima, ali vaše nezadovoljstvo nemojte iznositi u temama u kojima ste bili sankionisani. Takvo ponašanje će dovesti do novih upozorenja i zabrane privilegije pristupa forumu."

Zadto ljudi misle ako im je obrisano par poruka da se neko nameracio na njih?
Moracemo sankcionisati ovakve poruke ubuduce.

Pravila foruma:

"vaše nezadovoljstvo nemojte iznositi u temama u kojima ste bili sankionisani. "

Zadto ljudi misle ako im je obrisano par poruka da se neko nameracio na njih?
Moracemo sankcionisati ovakve poruke ubuduce.
Nisam izrazio nezadovoljstvo u temi u kojoj sam sankcionisan nego u temi gde su pitanja o forumu.

I moraćete da sankcionišete ovakve poruke? To znači, ako opet budem pitao zašto su mi obrisane poruke, biću kažnjen? Niđe veze niti logike...
A to da li se neki moderator nameračio, dešavalo se da se raspravljam sa nekim, dođe moderator i moje poruke obriše a poruke druge strane ostavi ( pošto znam da se druže privatno ).

Nisam izrazio nezadovoljstvo u temi u kojoj sam sankcionisan nego u temi gde su pitanja o forumu.

I moraćete da sankcionišete ovakve poruke? To znači, ako opet budem pitao zašto su mi obrisane poruke, biću kažnjen? Niđe veze niti logike...
Procitas celo pravilo, od pocetka a ne selektivno i bice ti jasno zasto ce biti sankcionisano, jer je resenje ponudjeno.
Javno izrazavanje nezadovoljstva bez pokusaja resavanja eventualnog problema je... jasno je o cemu se radi.
Da si makar pokusao pa da nije reagovano ili sta vec pa da razumemo, ovako imamo samo bespotrebno talasanje
Inace zadnjih par slika su ti brisali vise moderatora a ne samo jedan.
Kraj diskusije.

Zašto mi je onemogućen pisanje na temi "Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)"?

Kaže nemam privilegije neophodne za postovanje na temi.

iu

OK, prihvatam. U pitanju je bio jedan post, I to sam pohvalio kolegu koji je umalo pogodio... Da ste u svakoj temi i prema svakom ovako efikasni i dosledni, gde bi vam (nam) bio kraj...
Pa ti lepo prijavi sadržaj kod kojeg nismo bili efikasni. Tvoja poslednja prijava je bila 24. maja ove godine, dakle lakše je kukati i žaliti se nego pomoći - to zahteva konkretan trud i rad.

Jako puno oglasa nema "lokaciju" i vidim stoje dok se meni "na keca" vec 2-3x brise oglas pa me zanima o cemu je rec..? hvala

Postoji report.

Edit: predpostavljao sam da si pogledao profile tih ljudi i da u istima nema lokacije, zato sam i napisao postoji report.

Poslednja izmena:
@Nes* njima su lokacije navedene u profilu

^ Zato što je to offtopic u temi sa nazivom "Zanimljive i smešne slike 2022".

Brisano je i sa teme o Sony televizorima pre neki dan, iako se pričalo o aplikacijama koje se koriste na sistemu koji ti televizori imaju.

Jedino kao offtopic, nema razloga za drugačije. Pominju se na forumu stalno i nisu brisani.

Dok sam prijavljen na forum (računar: Opera, Firefox, Edge) klikom na linkove New posts ili Followed Threads otvara se veća slika koja se (ako se) nalazi "ispod" trake sa pomenutim linkovima.

Ovako je dok sam prijavljen. Kada nisam prijavljen klik na odgovarajući link radi kako treba i ne otvara veću sliku koja se nalazi "ispod".

Klik na link koji ne prelazi preko slike radi kako treba.

1672558621486.png

Upravo mi je stiglo ovo od mozile, da je moj mail pronadjen u novom curenju podataka.

Prilozi

• Screenshot_20230101_130145.jpg
    Screenshot_20230101_130145.jpg
    58.1 KB · Pregleda: 43
Vrh Dno