Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

admin ajde da ne uvijamo u oblande , ne kukam zbog banovanja .... imam ovde i nekih naloga gde sam zaboravio pass recimo a nemam vise taj mail od tehnicoma da povratim pass, citam ovaj forum i pronalazim resenja kada imam neki problem bas sam dugo ovde nikada problem no nebitno je na pitanje dal ste u semi sa sbb sam dobio upozorenje da krsim ustav foruma sa duplim nalogom ja krenuo niski start pa dobio kontru niski start ..... ali draze mi tako nego da se foliramo srpski da se razumemo iskreno bolja komunikacija je direktno.

u svakom slucaju srecan rad zelim :)

Pitanje.
Sta je dozvoljeno odnosno zabranjeno staviti u potpis?
Ako moze odgovor od administracije samo.

Pise u pravilima

Zlatna pravila foruma > obavezna pravila > pravilo 7.
Politika i sve u vezi toga nije dobrodoslo na forum, itd... "nije dobrodoslo" ne znaci da je zabranjeno.
"nije dobrodoslo" podlozno je tumacenju. Ne pise da je zabranjeno i ne pise da li se odnosi na sve prisutne, clanove i administraciju.

Politika i sve u vezi toga nije dobrodoslo na forum, itd... "nije dobrodoslo" ne znaci da je zabranjeno.
i na kraju pravila pise: i treba je držati što dalje od ovog foruma.
Jasno je pravilo i vazi za sve.
Sta je tacno problem?

Da li je dozvoljeno napisati "Слава Україні!" bilo gde, pa samim tim i staviti u potpis?

Dok ne napises tacno u detalje problem, bices ignorisan i postovi ce biti brisani.
Nismo u zabavistu da se 2 dana igramo pogadjanja.

Dok ne napises tacno u detalje problem, bices ignorisan i postovi ce biti brisani.
Nismo u zabavistu da se 2 dana igramo pogadjanja.
Ovo postaje interesantno.
To sto ti zoves zabavistem je moj pokusaj da budem taktican. Ocigledno neuspeo.
Dobro. Hajmo onda dalje. Surova istina. Pritom izbegavas odgovor u vezi slogana koji sam naveo.
jaksa.jpg
Ovo ne spada u razonodu, sport, nauka, muziku, knjizevnost, itd.... Ovo je cista nepatvorena politika.
Da li ce slogan biti uklonjen? Da li slede neke posledice? Ako da, koje posledice?

Kako je tebi dosadno kada taktiziras na nekon forumu...sa sve drama zacinima.
Sve si to mogao u jedan kratak post da stavis.
Znaci, ako napisem "Ziveo Japan" to je onda politicki?
Da je napisano Slava Zelenskom, to je cisto politicki.
Takodje to je strana politika, ne domaca koja je glavni problem na forumu.

...Sve si to mogao u jedan kratak post da stavis...
...
Takodje to je strana politika, ne domaca koja je glavni problem na forumu.
Nisam stavio u jedan post, jer sam ocekivao ovakav razvoj dogadjaja. Pravila vaze, ali ....
Ne ulazim u onaj deo gde pominjes "ziveo" i "slava", postujem pravilo koje navodim kasnije.

Zlatna pravila foruma > obavezna pravila > pravilo 7 nigde ne pominje vrstu politike, domaca ili inostrana. Taksativno je napisano "Politika, političke teme ili bilo kakav drugi vid političkog konteksta nije dobrodošao na forumu". Tu se ne uklapa ono sto si ti napisao. Ranije si napisao "...i na kraju pravila pise: i treba je držati što dalje od ovog foruma...". Drugacije tumacis prilicno jasno napisano pravilo? Pravdas sebe ili vinovka?

Jos jednom.
Da li je slogan "Слава Україні!" politika, a narocito "bilo kakav drugi vid političkog konteksta" kako pise u gore pomenutom pravilu? @kUdtiHaEX

Onda će neko da napiše Slava Rusiji pa eto bitke.

Bez zelje da ulazim u politiku, mozemo to prebaciti i u domen estetike i morala - da li je tako nesto dovoljno znacajno da bi se insistiralo na tome u forumu koji nema nikakvog dodira sa temom (osim ako niste Ukrajinac ili Rus)? A ako jeste vazno, sto potpuno postujem, cemu onda raspitivanje o posledicama? Ako je beskompromisno, onda nema kalkulisanja, zar ne?
Poz

Upecao se covek bez ikakve potrebe, onaj iz alex-ovog posta.
Da li si otpratio ceo sled dogadjaja, jer si potpuno van sustine? @Savant

Ionako ce postovi biti obrisani.

Upecao se covek bez ikakve potrebe, onaj iz alex-ovog posta.
Da li si otpratio ceo sled dogadjaja, jer si potpuno van sustine? @Savant

Ionako ce postovi biti obrisani.
Mislim da nisam ali ako drugacije formulisem pitanje onda ce obojici biti obrisani postovi.
Mada, iovaki verovatno 🤣

Neki prethodni postovi obrisani su bez obzira na sadrzaj. Zadnjih 8... Videcemo uskoro.

Nisam stavio u jedan post, jer sam ocekivao ovakav razvoj dogadjaja. Pravila vaze, ali ....
Ne ulazim u onaj deo gde pominjes "ziveo" i "slava", postujem pravilo koje navodim kasnije.

Zlatna pravila foruma > obavezna pravila > pravilo 7 nigde ne pominje vrstu politike, domaca ili inostrana. Taksativno je napisano "Politika, političke teme ili bilo kakav drugi vid političkog konteksta nije dobrodošao na forumu". Tu se ne uklapa ono sto si ti napisao. Ranije si napisao "...i na kraju pravila pise: i treba je držati što dalje od ovog foruma...". Drugacije tumacis prilicno jasno napisano pravilo? Pravdas sebe ili vinovka?

Jos jednom.
Da li je slogan "Слава Україні!" politika, a narocito "bilo kakav drugi vid političkog konteksta" kako pise u gore pomenutom pravilu? @kUdtiHaEX
Ti tumacis tako pravila i ti tako shvatas iz tebi znanih razloga potpise/postove/sta vec...
U firmi gde imam 'iljadu nacija pozdravljam 100+ kolega sa sve sefovima sa Slava Bogu! (Ortodox-ruski) i Allahu Akbar (islam-central/juzna Azija) kao odgovor na Gruß Gott (nemacko-katolicki) i Salam Alaikum (tursko-muslimanski), nosim Suka Bljat i Kalaschnikov majice...
Niko to nije shvatio kao politicko-religioznu provokaciju vec zezanje, cak me svi pozdravljaju sa Akbar kada me vide, od Sirijaca do Nemaca...
Da su optereceni glupostima, sigurno bi mi zamerili na politicko-religioznu ne korektnost, kao i kada bih nosio Zelenski/Putin/Bin Laden/what ever majice.
Razlika je ocigledna ljudima sa normalnim rezonom, tako da je problem u tvom rezonu (ili neki pokusaj na licnoj osnovi) a ne u opste generalnim potpisima ili pravilima.
Imamo clana koji godinama ima pro ruski potpis i niko mu nikada nije zamerio...cudno...
Dilema resena, idemo dalje...

Da li je dozvoljeno napisati "Слава Україні!" bilo gde, pa samim tim i staviti u potpis?
Naravno da je dozvoljeno - podrška bratskoj i prijateljskoj zemlji koja je izložena agresiji i za osudu te agresije naša zemlja glasa u UN. Isto tako je dozvoljeno napisati npr "Slava Rusiji", takodje prijateljskoj i bratskoj zemlji.
Još neko pitanje ili problem?

Poslednja izmena:
Dosad, ti si taj koji tumaci ili ne tumaci, ovako ili onako. Ali ne odgovaras jasno, glasno i nedvosmisleno na pitanje.
Tvoja firma, tvoje kolege, tvoje majice. Kakve to veze ima sa ovim forumom i mojim pitanjem?
"Razlika je ocigledna ljudima sa normalnim rezonom, tako da je problem u tvom rezonu (ili neki pokusaj na licnoj osnovi) a ne u opste generalnim potpisima ili pravilima."
Normalan rezon da? A pravila ne?

Nisam dobio odgovor na vrlo prosto pitanje. @DukeLander
Da li je pomenuti slogan iz potpisa dozvoljen po pravilu 7< obavezna pravila< zlatna pravila foruma? @kUdtiHaEX

edit
Nema potrebe, ako je " Naravno da je dozvoljeno" tvoj odgovor na pravila foruma. @jaksa

Poslednja izmena:
Odgovor dat.

Ohrabrujem članove foruma da bilo koja pitanja vezana za mene, jer vidim gore screenshot sa mojim profilom, upute direktno meni lično, brže ćemo se razumeti.

Poslednja izmena:
Šta je pitanje za mene ovde, naveden sam a nije mi jasno?
Naravno.
Pitanje bez odgovora bilo je

Pa ponovljeno ovde:

Jos jednom.

A ja sam razumeo ovo kao tvoj odgovor na pitanje
Naravno da je dozvoljeno ...
Ne zelis da se javi, veruj mi...
Bice bar vas trojica protiv mene samog. Znam.

I dalje ne razumem gde je pitanje za mene (nakon odgovora na prvobitno postavljeno). Ako nema pitanja za mene, ok.
Tri na jednog (plaky) je konstrukcija, ja Duke-a ne poznajem a sa adminom nemam komunikaciju.
Idemo dalje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno