Dok većina korisnika razmišlja o računima za struju za nadolazeću zimu i skoro da ne uključuje računare ako baš ne mora, rast Windows 11 operativnog sistema usporava jer većina starijih računara ne može da instalira novi OS.
Pišite redakciji Benchmarka, forum nema nikakve veze sa time.isto ime nosi, ima istu odgovornost i forum i sajt prema onome sta Benchmark brand predstavlja u Srbiji
Pišite redakciji Benchmarka, forum nema nikakve veze sa time.
Ništa neobično, to je draft.To get back on track, ili mozda back to the future:
Pogledajte prilog 359261
Jedva cekam da vidim sutra sta je napisao![]()
Da, zanimljivo, na vestima na Bench sajtu ima kao ikonica za komentar, i broj komantara, što je mrtvo i ne radi.
Kako redakciji Bench-a skrenuti pažnju na to?
Sećam se da je ranije sa forumu bila i sekcija gde su se mogle komentarisati članci na sajtu.
Ja uvek kliknem na zadnju opciju da je mogu umanjiti i ignorisem tu temu.Posto sam dobio obavestenja od moderatora da sam pisao na temi predlozite anketu o necemu o cemu se ne pise na toj temi. zelim da se omogui sakrivanje tog taba o anketama. ne zelim da mi anketa bude prvo sto vidim kad otvorim forum. Postoji tema Ankete, pa nek bude tamo. Sta ce mi to pitanje nedelje u kojem ne zelim da ucestvujem.
Pitanje na mestu, samo što to ovde i na ovom forumu ti neće proći kao "normalno" pitanje.Postoji tema Ankete, pa nek bude tamo. Sta ce mi to pitanje nedelje u kojem ne zelim da ucestvujem.
Posto sam dobio obavestenja od moderatora da sam pisao na temi predlozite anketu o necemu o cemu se ne pise na toj temi. zelim da se omogui sakrivanje tog taba o anketama. ne zelim da mi anketa bude prvo sto vidim kad otvorim forum. Postoji tema Ankete, pa nek bude tamo. Sta ce mi to pitanje nedelje u kojem ne zelim da ucestvujem.
Mnogo ste gospodo postali razmaženi. Ne vrti se ceo svet oko vas. Ako vam baš toliko smeta anketa, ili bilo šta što ne želite da vidite, desni click, block element. Ako ste na telefonu, onda ovo svakako nije forum za vas.Pitanje na mestu, samo što to ovde i na ovom forumu ti neće proći kao "normalno" pitanje.
U stvari to vidiš i sam po odgovoru administracije...nažalost.
Ha ha haNapravis svoj forum i organizuj kako hoces.
Ni ne treba da se vrti oko mene. jednostavno ubacite taj switch gumb i to je to. pa ko hoce nek ucestvuje a ko neka sakrije. Verujem da nisam ja jedini.Mnogo ste gospodo postali razmaženi. Ne vrti se ceo svet oko vas. Ako vam baš toliko smeta anketa, ili bilo šta što ne želite da vidite, desni click, block element. Ako ste na telefonu, onda ovo svakako nije forum za vas.
To nije resenje. ja kliknem na strelicu i sklopi se anketa, ali cim nova izidje ta nova je opet na celom ekranu.^ Pa ubačeno je. Rekli su ti već rešenje u drugoj temi. Klikne se na strelicu, anketa se sklopi i to je to.
Šta tačno nije po volji kada je odgovor administracije u pitanju? I odakle vam ideja da je to pitanje otvoreno za diskusiju? Tako je kako je - take it or leave it.Pitanje na mestu, samo što to ovde i na ovom forumu ti neće proći kao "normalno" pitanje.
U stvari to vidiš i sam po odgovoru administracije...nažalost.
To nije resenje. ja kliknem na strelicu i sklopi se anketa, ali cim nova izidje ta nova je opet na celom ekranu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari