Šta je novo?

Pioneer DVR-112D

Ja ga pre nedejlu dana uzeo za 2600, i za sada reze i cita sve zivo. Tisi je od mog prethodnog modela, 109d.

Prešao na 112-icu i do sada narezao deset DVD-DL diskova (Verbatim 2.4, DVD+DL), bez odmora, za Xbox360. I nastaviću još noćas, pošto imam još da nareckam 20. Jako tiho radi, pa mogu i da pišem, a čak sam paralelno i igrao Sid Meier's Railroads... I da, crossflashovao sam ga na 112L.

Maxe, imas li link ovog fw-a cime si flashovao 112D u 112L?

Hvala andjelkoyu!

Hm, nece da startuje exe fajl, probao sam i u safe modu medjutim nece. :(

Hvala andjelkoyu!

Hm, nece da startuje exe fajl, probao sam i u safe modu medjutim nece. :(

Uspeo sam, ali nikako nisam mogao na nforce 4 cisetu, uspelo je na staroj Abit BH6 ploci. :eyebrows:

Poslednja izmena od urednika:
Da, nForce - svaki, zayebava. Intel 975x mi je radio te stvari super, a nForce 680 ne :(. A za 112D sve pohvale!

Shta se dobija tim L firmwareom ?

lightscribe?

Labelflash znači da možeš po gornjoj površi dikska da crtaš i pišeš, naravno treba ti disk koji to podržava!

Ljudi ,dajte mi link za taj bios da flešujem kod druga 112D>112L.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Na jednom privatnom trakeru na kom sam uclanjen video sam kako ljudi hvale 111-cu i govore da je Alpha&Omega, tata svih rezaca sto se tice snimanja XBox 360 DVD DL. Ako je 112 poboljsana 111-ca onda mora da valja.

I ja mogu da se pohvalim za moju 108-cu, kupio sam je pre oko 2 godine i 4 meseca, i da kucnem u drvo (kuc, kuc) sluzi me besprekorno od tada. Do sada su mi pukla samo dva diska, jedan spontano i jedan zato sto mi je HDD bio fragmentisan do bola.
Ne znam da li dugovecnost ima neke veze sa ovim ali na njoj nisam snimio ni jedan CD, rezem samo DVD-ove (i to samo Verbatim) dok je za CD rezanje zaduzen LG 52x CD-RW uredjaj.

Poslednja izmena:
pa ja sam samo i rezao za Xbox. Svih 80-ak diskova koje sam narezao su savršeno čitljivi a rezani su na 4x na 2.4x Verbatim medijima... Lucifer ih je sve rezao na 8x, pa opet rade...

Lepo Lepo Lepo ovo i mene interesuje jeste da sam pre 3-4dana uzeo 112 ali nema veze ovo je ipak sata sto mi je veoma potrebno
Sta kazete ljudi kad ovo stize kod nas i koja ce mu biti cena bilo bi lepo kad bi bio 30e:S: :S: :S: kao sto je i tamo po reguralnoj ceni:mad: :mad:

Pa sata je buducnost. Jedva cekam da se pojavi sata floppy 3,5" da konacno zamenim svoj 10 godina stari sony.

ja cekam sata 5.25" za moj C-64 :d

Bez zezanja, ja sam voma zadovoljan sa DVR-112D. Sve reze besprekorno a bogami i cita problematicne diskove. Meni je bitna stvar citanje problematicnih izgrebanih DL diskova iz DVD klubova a tu mi se Pioneer zasada odlicno pokazao.

cdrfreaks ga je nedavno testirao i dao mu Editors Choice: http://www.cdfreaks.com/reviews/Pioneer-DVR-112-DVD-Burner-Review

Naravno da se sali. Nema logike kupovati uredjaj koji je star bar 10 godina i pri tome kosta nekih 5 evra. Za te pare se moze kupiti flash od 512MB i da te bog vidi. :D

nema logike davati 5eur za floppy drajv :d

PS. Bas gledam u trznom centru: paket 10 disketa (1.44) 550din :) BASF

Poslednja izmena:
I ja imam 108 u jednom racunaru, a uskoro cu morati kupiti nov rezac za drugi u kome mi je neki prastari sony cd iz 1995. 108ca je radila ok, mada u zadnje vreme nesto brlja, hoce da kaze da je puko cd/dvd pre nego sto krene da reze, pa ga onda ponovo stavim i odradi ga bez problema, a ponekad skroz pukne medij. I jednom mi se desilo da je narezao dvd koji se mogao ucitavati na drugim citacima, samo na mom ne. Ali posle 2.5 godine, vala i odsluzio je svoje. Cini mi se da ce moj izbor pasti na ovu 112cu.

kod nas kolko znam jos nigde nije stigao, ali je stigao NEC sata ;) ista cena kao i za PATA varijantu...20 i kusur evra + PDV, reze dvd-rw u 12x :D

PS. kolko znam, pioneer 2xx serija je SATA, dakle nema 212 PATA...PATA su 1xx serija

Poslednja izmena:
Ima ga video sam, ali ne znam jos uvek koja je cena.

Nazad
Vrh Dno