Šta je novo?

Pioneer DV-575A i DV-470 firmware sa podrskom za subtitles!!!

jeste, odavno vec za 470 i 575 ide isti fw. Ja sam stavio na 470.

gorang je napisao(la):
evo i poslednji fw by Gufiak:
http://www.kamos.w.tkb.pl/pioneer/click/click.php?id=21
snimate fajl na vec 100x opisan nacin, preimenujte fajl ukoliko je potrebno

a evo i popisa razlika u odnosu na original:
(copy/paste/edit)
--------------------------------------------------

Jel postoji negde FAQ šta je sve moguće s ovim FW. Sve imam utisak da su pobrojane samo izmene od poslednje verzije, a ja nemam pojma šta je ranije dodato. Treba bre uputstvo, odštampano da se gleda da bi se pohvatale sve sitne cake ;)

Npr. jel moguće preko daljinca pojačavati i stišavati zvuk. Ona fora od ranije na num. tastaturi ne radi više. A i šta su dodavali pitch koj moj, ionako ga ne koristim.

Posto gornji link za Pioneer Dv470 firmware nesto ne radi, da li neko moze da okaci isti. Hvala unapred.

Hvala za link.
Nego jel može neko da mi u kratkim crtama napiše kako sa ovim firmverom da setujem plejer da normalno pokazuje naša slova (đžćč). Znači koja su bitna podešavanja posle flešovanja vezana za subtitle. Nije za mene tako da bi morao da objasnim preko telefona. Hvala.

Izašao je novi firmware Gufiak_2.10.06_Engelsk ali on nema support for CP1250 - EASTERN EUROPE, ustvari nemamo naša slova č ć đ . Ako neko ima link ili zna kako da prepravi ovaj firmware da bi imao podršku i za naša slova "neka to uradi sada ili neka zauvek ćuti!".
Pozdrav!

http://www.pioneerfaq.info/click/click.php?id=64 (cut & past in to your web browser, otherwise it will not work)

- Fixed bug of incorrect displaying position of cursor in DVD menu
- unblocked 4 speeds of fast forwarding for DivX/xvid films. Rewinding is still one, fastest speed.
- fixed some problems with reading subtitles for divx/xvid
- Now the player reads all available subtitles in film folder, even if the subtitle file name differs then film name. It is possible to choose them using Subtitle key on remote control
- intelligent subtitle line cut. It means that if subtitle line is too long and do not fit to the TV screen, the player cuts it just to fit the screen in more rows.

Gorang jel taj FW moze da sljaka na 470 (pretpostavljam da nije problem) i jos vaznije da li omogucava skip raznih materijala na pocetku DVDa koji po defaultu ne mogu da se preskoce (ili ubrzaju)

I_L_I_J_A je napisao(la):
Gorang jel taj FW moze da sljaka na 470 (pretpostavljam da nije problem) i jos vaznije da li omogucava skip raznih materijala na pocetku DVDa koji po defaultu ne mogu da se preskoce (ili ubrzaju)
Radi jer ja imam 470-tku a ima DVD fast start tako da se preskoče sve reklame.
pozdrav i thanks Gorang!

To je to.
Hvala!

Pozdrav! Jedno pitanje...
Imam mtz 7 software u Pioneer 470 dvd playeru ali mi ne očitava slova č ć i đ ima li neko riješenje za taj problem? (znam da je to pitanje bilo već postavljeno ali netko je objavio patch za ispravak na http://www.demeks.co.yu/marko/pioneer470_1250_v7_corrected_fonts.zip
ali taj link neradi , pa ak nista drugo gdje mogu skinut mtz 5 firmware

zanimljvo je da ako je Font postavljen na Default (outl.1) slova se prikazuju normalno

Hvala

Thank's MSAV, skinuto i fleshovano.

Medjutim, sada 575a nece da ucita neke prevode koje je sa prethodnim firmverom hteo bez problema.

Postoji li resenje za to ili da se vracam na 6ticu?

Pozdrav

Sve najnovi firmware-e za Pioneer standalone playere mozete skinuti sa ovog sajta:

http://pioneerfaq.info/

Sajt je stalno update-ovan kad god se pojavi nesto novo.

Turbo

Sve najnovi firmware-e za Pioneer standalone playere mozete skinuti sa ovog sajta:

http://pioneerfaq.info/

Sajt je stalno update-ovan kad god se pojavi nesto novo.

Turbo

Probao sam MTZ v7.1 sa njega ali ne vide se sva YU slova :(
koji ti koristis/kako podesavas ako je u opcijama za kodni raspored?

7.0 sa gornjeg rapidshare linka mi je super radio sa ispravkom

Poz!

Ja imam Pio 696, skinem sa gorepomenutog sajta firmware za CP1250 i u zavisnosti od titla koristim jezike sr, hr i hu...

Turbo

Pozdrav.

Da li pioneer dv-470 čita multisession?
Jel to moguće ispraviti firmwareom?
Imam jedan DVD pun divx-a ali mi neće čitati ono što sam dodao. (na PC-u radi)

Imam fw od gufiak v2.10.03.02 koje je prepravio GrgArt pa prikazuju i YU slova.
Firmware je super jer mi prije nije htio prikazivati titlove na divx-u.
(jedino to mi se font ne sviđa -onaj originalni mi je bio bolji)
Jel ima noviji firmware koji bi mi mogao pomoći?

Interesuje me jedna stvar. Kupio sam danas DV-300 takodje pioneer i cita titlove bez problema samo ako su isto ime kao naziv filma i ako su u istom folderu. Predhodni DVD player je mogao bilo koji subtitl da ucita gde god se on nalazio ti sam nadjes po folderima i kliknes na njega kao i na film fajl.

Dali postoji neki firmware da mogu da radim kao i na predhodnom?

I cini mi se da su mi slova mala dali mogu da se povecaju nekako ili to mora isto firmware da odradi?

PS. Ako vec negde postoji tema za moj model prebacite me tamo ja sam trazio ali nisam nasao.

Brate sve su odradili kako treba i nakraju su skinuli sa subtitla providnu pozadinu, tako da kad je nesto svetlo ne vidis nista pod milim bogom.

Bezveze a taman sam se odusevio cak su ubacili i stvarno neke korisne stvarcice!

Vratio sam stari!

Poslednja izmena:

Kontaktirao sma podrsku sa ovog linka. Veoma su ljubazni i vrlo brzo odgovaraju medjutim ili je moj Engleski slab ili oni misle da sam ja glupi Amerikanac pa me ubedjuju da sam instalirao firmware na pogresan Player. I dok pisem ovu poruku upravo su mi napravili novi firmware sto znaci da su extra brzi sa odgovorima. I prvo sam mislio da su me uradili i poslali isti medjutim nisu na sama slova su stavili senku koja pomaze za nijansu.

Samo mogu da ih pohvalim, a na ono nerazumevanje cu da progledam kroz prste.:banana:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno