Cela mudrolija je u tome da ne zatvorite disk,vec ostavite OTVOREN disk.
Ne mogu sada da se setim ali nesto tipa: Dozvolite da podatci budu dodavani (e sada vi to prevedite na engeskii cekirate tu opciju pre pocetka rezanja i taj disk je OTVOREN i moguce je dorezivati disk.
Probala sam i drugi DVD disk uspeva da doreze.Problem je bio u disku. Hvala za pomoc.
Ali ne uspevam dorezan fajl da procitam na DIVX plejeru.
Da li moze neki multisession disk da se procita na plejeru konkretno plejeru Xwave 9400?
Cena DVD-R medija je ionako nenormalno pala (verbatim <20din), pa preporucujem da ne dorezujes. nije neka usteda, mozes samo da se iznerviras kad ne bude citljiv na nekom playeru.
NHF... ali hajde pokusaj da pazljivije procitas ceo thread jos jedan put...![]()
Cena DVD-R medija je ionako nenormalno pala (verbatim <20din), pa preporucujem da ne dorezujes. nije neka usteda, mozes samo da se iznerviras kad ne bude citljiv na nekom playeru.
NIje samo zbog cene DVD diskova. Ja skidam serije sa interneta pa sam zbog toga mislila da dorezujem jednu po jednu epizodu na DVD disk ali izgleda nece moci posto mi plejer ne cita dorezane fajlove ni na -R ni na +R diskovima. Jos samo nisam probala DVD-RW sto se tice citanja dorezanih fajlova na plejeru.
Nista ovako sad koristim CD-RW diskove koje plejer moze da procita narezem 2 epizode pa obrisem 2 pa ispocetka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari