Stark
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2006
- Poena
- 301
Nabavio sam Pioneer 111D koji jednostavno ne cita ono sto nareze.Ostale (one koji nisu rezani na njemu )dvd cita ok u dalje navedenoj kombinaciji.Procitao sam sve thread-ove na ovu temu i zakljucio\isprobao par stvari (vezano za MSI Kt4v via kt400,AMD Athlon 2400 XP,512 ram Kingston.),ali nisam resio problem.
1.IDE interfejs:Obavezno sam na IDE granu ili na granu sa HDD-om da bi uopste mogao da cita i reze u Ultra DMA modu.Inace radi u PIO sa bilo kojom kombinacijom:smoke:
2.Zatim upgrade firmware sa 1.06 na 1.26 (koji bi trebalo dosta toga da resi!) + flash BIOSa + novi drajveri za plocu:type: + jace (novo) napajanje od 400W Frontier :test:
3.Najnoviji Nero 7.0.2.3 cini mi se
4.Promenio sam dve marke medija Verbatim i Princo (znam da nisu neki izbor ali to se naslo pri ruci).
I dalje ista prica...Posle 7 upropastenih diskova sta dalje :wall:
Ako sam nesto propustio,prevideo,ili ne znam neke stvari slobodno pomozite.Hvala i pozdrav
1.IDE interfejs:Obavezno sam na IDE granu ili na granu sa HDD-om da bi uopste mogao da cita i reze u Ultra DMA modu.Inace radi u PIO sa bilo kojom kombinacijom:smoke:
2.Zatim upgrade firmware sa 1.06 na 1.26 (koji bi trebalo dosta toga da resi!) + flash BIOSa + novi drajveri za plocu:type: + jace (novo) napajanje od 400W Frontier :test:
3.Najnoviji Nero 7.0.2.3 cini mi se
4.Promenio sam dve marke medija Verbatim i Princo (znam da nisu neki izbor ali to se naslo pri ruci).
I dalje ista prica...Posle 7 upropastenih diskova sta dalje :wall:
Ako sam nesto propustio,prevideo,ili ne znam neke stvari slobodno pomozite.Hvala i pozdrav