- Učlanjen(a)
- 25.07.2002
- Poena
- 1,105
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
- Matična ploča
- MSI X58
- RAM
- 48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
- GPU
- Gigabyte 1060 6Gb
- Storage
- 256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
- Zvuk
- Creative
- PSU
- Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
- Kućište
- Alexander Weiss (glass front + glass side)
- Monitor
- AOC 32" IPS
- Miš & tastatura
- G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
- Ostale periferije
- MX Master 2 & K380
- Mobilni telefon
- Moto G9 Plus
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ne mogu da je pustim u rad.
Imam disk sa PCTV 5.5 programom, isti prijavljuje neku grešku. (pogledaj sliku)
ChrisTV (4.10) ne vidi Capture i TV Display device, kao da ga nema...
5 sata se smaram i pokušavam na sve načine da je instaliram, poskidao sam neke "univrzalne" drajvere za kartice sa Philips 7134 čipom (na kojem je bazirana i ova iz naslova), instalirao sam većinu, evo link...
Da je do Win XP-a, ne verujem, ne radi ni na SP1 i SP2...
Treba mi pomoć nekog sa više iskustva od mene, ja sve do ove sam instalirao i pustio u rad za 10min, Leadtek uglavnom.
Čitao sam na .net-u o nekom "univerzalnom" driveru za Philips 7134 kartice, nisam sigiran da je to ovo što sam skinuo, kao ChrisTV bi trebao da radi samo uz pomoć tog drajvera...
Dajte mi neku ideju, ovo je kartica koja bi trebala bez problema da radi na Win XP-u? Nije ovo bt878čip (iako Leadtek sa istim radi bez problema na ovom OS-u)...

:wall: :crash: :bottle:
Imam disk sa PCTV 5.5 programom, isti prijavljuje neku grešku. (pogledaj sliku)
ChrisTV (4.10) ne vidi Capture i TV Display device, kao da ga nema...
5 sata se smaram i pokušavam na sve načine da je instaliram, poskidao sam neke "univrzalne" drajvere za kartice sa Philips 7134 čipom (na kojem je bazirana i ova iz naslova), instalirao sam većinu, evo link...
Da je do Win XP-a, ne verujem, ne radi ni na SP1 i SP2...
Treba mi pomoć nekog sa više iskustva od mene, ja sve do ove sam instalirao i pustio u rad za 10min, Leadtek uglavnom.
Čitao sam na .net-u o nekom "univerzalnom" driveru za Philips 7134 kartice, nisam sigiran da je to ovo što sam skinuo, kao ChrisTV bi trebao da radi samo uz pomoć tog drajvera...
Dajte mi neku ideju, ovo je kartica koja bi trebala bez problema da radi na Win XP-u? Nije ovo bt878čip (iako Leadtek sa istim radi bez problema na ovom OS-u)...

Poslednja izmena: